Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 için yeni güncelleme yayınlandı: Discord sesli sohbet ve daha fazlası

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile beraber Discord sesli sohbet desteği, 1440p çözünürlük için VRR desteği, kullanıcı deneyimini geliştiren yenilikler ve sosyal özellikler yer alıyor.
 
Beklenen Discord özelliği PS5 konsollarına artık dahil oldu
 
 
 
Uzun zamandır beklenen Discord sesli sohbet özelliği sayesinde arkadaşlarınızla beraber iletişime daha kolay bir şekilde geçebilecek ve oyun deneyiminizi konsollarda da arttırabileceksiniz. Discord özelliğini kullanırken çeşitli özelleştirmeler de yapabileceksiniz. Örneğin arkadaşlarınızın sizi çevrimiçi görüp görmeyeceğinizi ayarlayabileceksiniz.
 
Güncelleme ile eklenen özellikler arasında bir de VRR desteği yer alıyor. 1440p çözünürlük için geçerli olan VRR teknolojisi sayesinde bu sistemi destekleyen bir oyun oynarken daha akıcı bir performansa sahip olacaksınız.
 
 
 
Eklenen diğer bir özellik arasında diğer kullanıcılara ekran paylaşım isteği gönderme seçeneği yer alıyor. Bunun yanı sıra ekran kayıtlarınızı Playstation App'e manuel olarak yükleyebileceksiniz. Öne çıkan bu yenilikler haricinde çok daha fazla içerik bulunuyor. Bunlara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Discord sesli sohbet fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Lords Mobile 7. yaşını etkinlikler ve sürprizlerle kutluyor! Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon için demo yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız