Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 Oyunu Rise of the Ronin Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team NINJA, Rise of the Ronin'in 22 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5 için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler 14 Aralık'ta açılacak.
 
Açık dünya aksiyon deneyimi geliyor 
 
 
Geliştirici ekip, oyunun çıkış tarihini açıklamasıyla beraber çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Geçen yılın Eylül ayında bu oyunu duyurduk ve o günden itibaren sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bugün itibarıyla size çıkış tarihini açıklıyor ve heyecanımızı dile getirmekten mutluluk duyuyoruz. Geniş kapsamlı bir oyun olarak sizlere sunacağımız bu yapımda özgün ve tarihi ortamlar bulunuyor. Aynı zamanda oyun içerisinde kendine özgü aksiyon savaş sahneleri yer alıyor. Burada sizler için en iyi oyun deneyimini sunmak istiyoruz."

Rise of the Ronin, 300 yıllık Shogunluk döneminden sonraki Japonya ülkesini temel alıyor ve buradan çalkantılı yönetimini bizlere aktarıyor. Ustasız bir samuray olarak yer aldığımız yapımda elimize kılıcımızı alabiliyor ve açık dünya içerisine geniş bir aksiyona dahil olabiliyoruz.
 
Çıkış tarihi fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rise of the ronin
Brothers: A Tale of Two Sons Remake Duyuruldu Prince of Persia: The Lost Crown Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

12.12.2023 14:13:34

0
woolong'un yandan yemişi bu oyun.

BSC Misafiri

11.12.2023 20:27:18

0
Pc'de geliştirdikleri oyunun grafikleri ile garibim konsolcuları heyecanlandırıyorlar, ardından konsol oynanış görüntüleri ortaya çıktığında tıpkı bu trailer'da olduğu gibi grafik ve doku kalitesi adeta çamurdan hallice oluyor.

BSC Misafiri

11.12.2023 12:06:19

0
ps2 graphics

aykut291

11.12.2023 07:13:46

0
Gene herzamanki gibi Sony Oyun yapıyor yaptırıyor boş durmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız