Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 için PS5 Uzaktan Oynatma Uygulaması Yayınlandı

 
Sony, PlayStation 4 için PlayStation 5 Uzaktan Oynatma (Remote Play) uygulamasını sessiz sedasız bir şekilde yayınladı ve PlayStation 4'ün kullanıcı arayüzüne otomatik olarak eklendi.
 
Uygulama, PlayStation 4 üzerinden PlayStation 5'inizi stream yoluyla kontrol etmenize olanak sağlayacak. İnternet gücüne göre 540p, 720p veya 1080p stream edecek.
 
Sony, DualShock 4 ile PlayStation 5'te sadece geriye uyumlu PlayStation 4 oyunlarının oynanabileceğini açıklamıştı. Uzaktan Oynatma aracılığıyla farklı bir durum söz konusu olacak mı henüz belli değil. PlayStation 5 şu anda bakım için çevrimdışı olduğundan dolayı konsola sahip basın kuruluşları da test edemiyor.
 
Uygulama, PlayStation 5'in çıkışıyla birlikte kullanılabilir olacak. Aktif etmek için PlayStation 5 üzerinden Ayarlar > Sistem > Uzaktan Oynatma.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Horizon Forbidden West'in 2021'in İkinci Yarısında Çıkması Bekleniyor Watch Dogs: Legion Xbox Series S Oynanış Videosu (Ray Tracing)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız