Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Oyunları İçin Türkçe Altyazı İsteği Kotaku'da

       
  
 
      Playstation 3'ün en önemli oyunları arasında bulunan Heavy Rain için Donanımhaber forumlarındaki üyelerimiz Türkçe altyazı için bir araya gelmişti.
 
     Film tadındaki bu oyuna Türkçe altyazı isteğine doğru düzgün bir yanıt hala verilebilmiş değil, fakat ümidi kesmemekte yarar var.
 
     Resmi Playstation Blog'undaki Playstation 3 için Türkçe Altyazı isteği dünyanın en çok ziyaret edilen oyun sitelerinden Kotaku'ya haber oldu. 
 
     Dünyanın en büyük sitelerinden birisine "nasıl olursa olsun haber olmaları" bu grubun sesini bir şekilde duyurduğunu gösteriyor.
 
     Playstation 3 için Türkçe altyazılı oyun isteğini doğal bir hak olarak görüyorsanız siz de bu gruba destek verebilirsiniz. Tam adres aşağıdaki gibidir.
 
http://share.blog.us.playstation.com/ideas/2010/03/17/we-want-turkish-subtitles-for-ps3-games/
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Altyazı Türkçe Oyun
3D Dot Game Heroes için 10 Dakikalık Video Dissidia Final Fantasy'nin Devamı Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2010 18:59:24

0
türkçe çıkan ps3 oyunlarını sıfır olarak türkiyeden alırsak o oyunlar yeterince alınırsa illaki dikkat çekeceklerdir ve çok büyük bir pazar payı olduğunu gören diğer yapımcılarda bundan para kazanmak isteyeceklerdir sonuçta altyazı koysalar o bile kafi bizim için ki altyazı koymak onlara 1 euroya malolur en fazla oyun başı ama satış için çok miktarda artış görüleceğinden her oyunda altyazı görmemiz muhetemel olacaktır yeterki herkes türkçe oyunlara akın etsin bir seferlik alınırsa gerisi gelir...! sonuçta gt 5 kötü bir oyun asla değil o oyunu arlşivine koyan insan sayısı ülkemizde bile yeterince fazla olacaktır görürsünüz türkçe granturismo çıkacak ta türkiyede satış rekoru kırmayacak saçmalamayın ve izleyin çıkmasını :)

Guest-6F17B5B5B

19.3.2010 08:17:13

0
üyeliğim yok ps3ümde yok ayrıca o konuyu açan arkadaşı süresiz banlamanız bu haberi yapınca garip olmuş...

hofirat

19.3.2010 00:39:25

0
heavy rain forumlarındaki o ingilizce bilmeyipte kendilerini rezil eden DH'nin bir bölümünden sonra sesin böyle duyurulması hoş birşey tabii ki de, daha çok yol var. 1-2 yere haber olundu diye Sony böyle bir destekle gelmez bize, herşeyden önce sadece Sony'nin değil oyun yapımcılarının gözüne girilmesi gerek.

spyware19

18.3.2010 10:19:27

0
bunun olabilmesi için sony'nin ps3 oyunlarının türkiye satışlarını takip edip etmesi gerek, forumdakilerin iddası doğruysa(satış rakamlarıyla ilgili) sony dikkate alacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız