Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Motion Kontrolünün Adı Gem mi Olacak?

 
Bu nesilin en önemli faktörü haline gelen harekete duyarlı kontrol sistemlerine bildiğiniz gibi Nintendo öncülük ediyor.
 
Geçtiğimiz E3 fuarında Microsoft tarafından tanıtılan Project Natal ve Sony tarafından tanıtılan Motion Control sistemi ile birlikte rekabet muhtemelen çok daha kızışacak.
 
Peki Nintendo'nun çoktan piyasaya çıkan ve Project Natal adını alan Microsoft'un sistemine nazaran Sony'nin bu harekete duyarlı sisteminin adı ne olacak?
 
37. Yıllık Global Medya Konferansı'na katılanjohn Riccitiello, Sony'nin 2010 yılında piyasaya çıkması beklenen harekete duyarlı bu sisteminin adının GEM olacağını belirtti. Konferansta bir konuşma yapan Riccitiello ;
 
"Bildiğiniz gibi Sony ve Microsoft yeni kontrol sistemlerini çoktan duyurdular. harekete duyarlı olan Project Natal ve GEM sistemlerinin pazarda yeni tüketiciler oluşturacağına inanıyorum." diyerek Sony'nin yeni kontrol sistemininde adını Gem olarak telafuz etmiş oldu.
 
Bu konuşma sonrasında gözlerin çevrildiği Sony ise "Playstation Motion Controller sistemi için henüz resmi bir isim açıklaması yapılmadı" demekle yetindi.
 
Güncelleme : Sony gelen sorular üzerine, GEM isminin sistemin final ismi olmadığını, sadece prototip ismi olduğunu belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Motion Controller
Nintendo DS, İngiltere'de PS2'yi Geçti Half Life 2 vs Cinematic Mod 10

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız