Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PS3, Mac Gibi Açık Olsun"


ps3slim3

 

    Valve'nin hala PS3'e oyun yapmaya niyeti yok gibi görünüyor. Daha önce Playstation 3'e oyun yapmanın zor olduğundan şikayet eden Valve yöneticilerine büyük patron Gabe Newell'da dahil oldu. 
 
    Verdiği bir röportaj sırasında, Playstation 3'ü "GameCube gibi kapalı" görmek yerine "Mac gibi açık" görmeyi tercih ettiğini söyleyen Newell bununla ne demek istediğini şöyle açtı;
 
    "Mac'de olduğu gibi platformlara yaptığımız yatırımlar biraz zor oluyor çünkü o platformun ne tarafa doğru yöneldiğinin farkında olmak zorundasınız." diyen Newell, en son Steam oyunlarının Mac'e de uyarlandığını işaret edercesine konuştu. 
 
     “Birkaç sene boyunca iyi işler çıkaracağı kesin olan platformları hedeflememiz gerekiyor. Playstation 3'ün GameCube gibi kapalı olmasından ziyade Mac gibi açık olmasını görmeyi çok isteriz. Böylece planlarımızı buna göre yapmamız daha kolay olacaktır." 
 
     Valve'den artık PS3 yakası umudunu kesecek gibi görünüyor... "Diğer tüm firmalar beceriyor da Valve neden üşeniyor" diyesi eliyor insanın... Ancak Valve'nin Playstation 3 ile ilgili yaşadığı teknik zorlukları bilemeyiz tabii ki...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS3 Valve Gabe Newell Mac Steam
RDR, Amazon'un da Zirvesinde DQ IX'un İngilizce Sürümünden Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mertvontrier

21.5.2010 04:46:07

0
Valve çene çalacağına biraz iş yapsın. Resmen beceremiyorlar.

Guest-0245653D0

20.5.2010 23:30:30

0
@cryptdlg artık valve in oyunlarını nonsteam kullanan çok yok 1.6 dışında..tf lfd lfd2 gibi oyunlar genelde steam alıyor herkes zaten ucuz almayanı dövüyorlar ..

CodeMachine

20.5.2010 21:41:27

0
@nty1907fb +1

nty35

20.5.2010 21:02:05

0
Valve'nin artık gelirlerinin büyük bir bölümünü steam platformu oluşturduğu için tabiki önceliği pc'ye ve mac'e verecekler... Siz almasanız da ben dahil valve steam oyunlarını alan büyük bir kitle var zaten ps3'e yapmasalar da olur...

cryptdlg

20.5.2010 17:44:37

0
Adamlar alışmışlar PC ye. Şimdi yeni şeyler öğrenmek, buna yatırım yapmak zor geliyor. Yapmasınlar PS3 e zaten. PC ye yaptıkları oyunlarıda goruyoruz çok sağlam config istemiyor sonucta. PC ye yapsınlar en korsanından çeker oynarız. Neden ps3 e çıkartırıpta orjinaline para bayılalım dimi. Daha fazla para kazanmak istemiyorlarsa kendileri bilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız