Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PGL Major Antwerp 2022 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Oldu!

 
     PGL ve Valve işbirliği ile Belçika'nın Antwerp şehrinde düzenlenen PGL Major Antwerp 2022, Counter Strike Global Offensive turnuvası tamamlandı. FaZe ile Natus Vincere arasında gerçekleşen büyük final karşılaşması sonucunda FaZe, 2-0'lık skorla turnuvanın şampiyonu ve 500.000 dolarlık büyük ödülün sahibi oldu. 
 
    3 etapta gerçekleştirilen ve toplamda 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan PGL Major Antwerp 2022 turnuvasında dünyanın en iyi 16 CS:GO takımı yer aldı.
 
Turnuvanın büyük finali çevrimiçi olarak 2 milyon kişi tarafından izlendi. 
 
     Büyük final 3 maçlık seri formatında FaZe ile Natus Vincere arasında gerçekleşti. Inferno, Nuke ve Ancient haritaları seçildi. FaZe takımının seçtiği Inferno haritası 15-15 tamamlandı ve uzatmalara gidildi. Uzatmalarda 4-1'lik skorla FaZe, karşılaşmayı 19-16 galibiyetle sonuçlandırdı ve seride 1-0 öne geçti. 2. karşılaşma Nuke haritasında FaZe için hızlı başladı diyebiliriz ve ilk yarı 10-5, ikinci yarı 6-5 toplamda 16-10 skorla FaZe turnuvaya damgasını vurdu ve seride 2-0'lık üstünlükle turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın MVP oyuncusu FaZe takımından Håvard 'rain' Nygaard seçildi.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Dijital Oyun Dünyasını Buluşturan GameX 2022 Sona Erdi Hikaye Odaklı Aksiyon Rol Yapma Oyunu I, the Inquisitor Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız