Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2017'den Barcelona Odaklı Bir Video Paylaşıldı

   Konami, Fox Engine ile geliştirilen Pro Evolution Soccer 2017 için yeni bir trailer yayınladı. Barcelona odaklı yayınlanan bu videonun yanı sıra Konami, Barcelona ile 3 yıllık bir partnerlik anlaşması sağladıklarını da duyurdu ve birçok ekran görüntüsü de paylaştı. Ekran görüntülerine ve 4 dakika 23 saniyelik yeni videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 60 dolar; PlayStation 3, Xbox 360 ve PC üzerinde ise 40 dolar olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2017 Pro Evolution Soccer 2017 Futbol PS4 Xbox One PC Spor Oyunu
Koei Tecmo'nun Berserk Oyunu Ertelendi Eurogamer: Nintendo NX Taşınabilir Bir Konsol Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.7.2016 11:22:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Konami yanlış yapıyor abi.. çıkaracaksın videoya james rodrigezi iki tane boş kelime söylettirecen üstünede oyun içi söyledikleriyle tamamen ilgisiz birkaç saniyelik oyun içi görüntü serpiştirecen. Arka fondada çok bilmiş bir ses tonuna sahip abimiz ' bu sene fifaya şunu ekledik bunu ekledik, siz aynı oyunu oynuyormuş gibi hissedceksiniz ama s.edin biz ekliyoruz işte' dicek. Nede olsa kimse saha içine bakmıyor. Acaba Pes 2016 daki oyuncu kontrolü hissaytını hangi fifa verebildi şu zaman kadar. Pes serisine bin duvarla bakan arkadaşlar pes için hangi eleştiriyi yapıyorsa ben tamamen ön yargısız ve bütün serilerini oynamış olarak fifa için aynısını diyorum. Fifa asla oyuncuyu kontrol ettiğimiz andaki robot hissiyatını aşamadı. Hiçbir zaman yumuşak bir oyuncu kontrol animasyon sistemine sahip olamadı. Ama lisans manyağı arkadaşlara gelde anlat bu durumu
Allah allah peki bana gelde pes de topu ayağına alır almaz ''TAK'' diye dönen ve birde kaleye şut değil de ''HER ZAMAN FÜZE'' atıldığını nasıl açıklarsın sevgili pes fanatiği? topu ayağına alan herkesin kaleye şut attığı bir FPS oyunudur ''pesciğin?''

BSC Misafiri

28.7.2016 09:05:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: asosyal adam PES etmedi mi bunlar yav
Çok büyük espri hocam...

asosyal adam

28.7.2016 02:20:35

0
PES etmedi mi bunlar yav

BSC Misafiri

28.7.2016 00:31:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: SHamuL Beş kiloymuş biri bir fizik var topta yine. Topta bir sahtelik var, futbolcuların hareketleri de yapmacık. Popüler olduğu için değil videoda ortaya koyulan iş gayet vasat olduğu için eleştiriliyor.
Aynen öyle. Başka söze gerek yok.

SHamuL

27.7.2016 21:58:33

+1
Beş kiloymuş biri bir fizik var topta yine. Topta bir sahtelik var, futbolcuların hareketleri de yapmacık. Popüler olduğu için değil videoda ortaya koyulan iş gayet vasat olduğu için eleştiriliyor. fifa'ya tercih edilebilir yine de. 2014'den beri fifa alırım 2016'yı diğerlerine göre çok az oynadım bu sene de asla almayacağım ama bu videodan sonra zaten sevdalısı olmadığım futbol oyunlarına birkaç yıl ara vermeye karar verdim.

BSC Misafiri

27.7.2016 19:38:58

0
Konami yanlış yapıyor abi.. çıkaracaksın videoya james rodrigezi iki tane boş kelime söylettirecen üstünede oyun içi söyledikleriyle tamamen ilgisiz birkaç saniyelik oyun içi görüntü serpiştirecen. Arka fondada çok bilmiş bir ses tonuna sahip abimiz ' bu sene fifaya şunu ekledik bunu ekledik, siz aynı oyunu oynuyormuş gibi hissedceksiniz ama s.edin biz ekliyoruz işte' dicek. Nede olsa kimse saha içine bakmıyor. Acaba Pes 2016 daki oyuncu kontrolü hissaytını hangi fifa verebildi şu zaman kadar. Pes serisine bin duvarla bakan arkadaşlar pes için hangi eleştiriyi yapıyorsa ben tamamen ön yargısız ve bütün serilerini oynamış olarak fifa için aynısını diyorum. Fifa asla oyuncuyu kontrol ettiğimiz andaki robot hissiyatını aşamadı. Hiçbir zaman yumuşak bir oyuncu kontrol animasyon sistemine sahip olamadı. Ama lisans manyağı arkadaşlara gelde anlat bu durumu

mhakannn

27.7.2016 17:58:30

0
YouTube'da Fifa oynayan hesaplar bile bu videoyu övmüş. Türkiye'de PES çok oynandığı için "popüler olan şeyi" eleştirme peşinde koşuyor birçok kişi. Çöp değince hiçbirşey kazanmıyorsunuz. FIFA son yıllarda daha iyi iş çıkardı bu belli ama bu PES'in çöp olduğu anlamına falan gelmez. Yurtdışından arkadaşım bile PES 2016'ının oynanışını çok övüyor yani PES'i sadece Türkler beğenmiyor. Online altyapı ve lisans problemleri PES'in FIFA'nın gerisinde kalmasının ana sebepleri. Bunun dışında PES'in son yıllardaki oynanışı ufak sorunlar dışında gayet güzel. Lisans'ı yamalarla çözeriz fakat çalımların 16'daki gibi basitliği ve top kapma olaylarında anında kaybetme olayı çözülürse PES bence bu senenin en iyi futbol oyunu olabilir. Video güzel gözüküyor.

Caped 117 Crusader

27.7.2016 16:00:28

+1
Grafiklere bak lan çöp evolution soccer :D

hayansame

27.7.2016 14:25:17

+1
Dokular ve polygonlar da iyileşme... Oyunda tok bir renk paleti ve görüntü var. Ancak tam oyuncunun topla etkileşime geçtiği anlarda, bir yapaylık durağanlık göze çarpıyor. Robotik halinden çok az da olsa kurtulmuş pes ama hala istennen yumuşak animasyonlar yok. kütük gibi oyuncular . kütük!

BSC Misafiri

27.7.2016 14:07:03

+1
Bu animasyonların rezilliği nedir.. bu oyunun oynanmasının tek sebebi oyuncuların bireysel hareket ve yeteneklerinin çok iyi olması bu özelliği dışında elle tutulur bir yanı yok FİFA her konuda sollamış durumda PES i sadece bu ayrıcalığı sayesinde tutuyo belli kesim oyuncuları elinde bunu 28 yaşında bu seriyle büyümüş biri olarak söylüyorum bazı hususlarda örnek vericek olursak Master league: 40 yaşında g... kıllar ağırmış tottinin 17 yaşında ergen olarak geri gelmesi o moda istediğin kadar özellik ekle bu olduktan sonra çöptür Myclub : Hile hurda gırla 2 maç atayım stresim gitsin diyosun katil olucak seviyeye geliyosun Lisanslar: 17 tane stadyum formasız isimsiz takımlar Sesler: Be hey at kafalılar yani şu oyuna adam gibi gol sevinçleri her takıma 3 tane tezahurat eklemek çokmu zor ağu bağu sesleriyle şampiyonlar ligi finali oynayacaksam yemişim öyle işi Ve benim için en önemlisi PC ye yaptıkları muamele sanki süper ötesi oyun yapmışlarda birde eski nesil çıkarıyolar senin içi boş oyununu PC sayesinde oynanıcak seviyeye getiriyo insanlar ben artık FİFA ya şans vericem bunların çöpünden bıktım..

AdamJensen

27.7.2016 13:50:32

0
Yalnız bayağı iyi görünüyor.

Guest-714AB4560

27.7.2016 12:08:57

0
14-15-16 da fifa oynadım (15-16 da pes i de oynadım bir süre). bence pes doğru yolda gidiyor. pes te en sevdiğim şey paslaşırken topun tokluk hissi. paslaşırken inanılmaz zevk alıyorsunuz ,ama şutlarda aynı hissiyat yok maalesef.. fifa da bu olay yok. top balon gibi. oyuncu modellemelerinde pes daha önde. fifa yı online için tercih ediyorum. pes in online rezalet durumda ( yıl olmuş 2016 hala button lag var ). online ı adam ederlerse çok oyuncu kazanırlar

BSC Misafiri

27.7.2016 11:41:19

0
Pes'in tek eksiği lisans problemidir, gerisi vız

BSC Misafiri

27.7.2016 09:36:50

+1
Videoda futbolun doğallığından eser yok ah Konami senden adam olmaz

BSC Misafiri

27.7.2016 09:22:34

+2
Pes 2016 yı fifaya tercih etmiş ve çok beğenerek oynamış birisi olarak, pes serisine yorumlarda gördüğüm tepkiler çok abartı olduğunu düşünüyorum. Pes 2016 da oyunda beni rahatsız eden ek şey premier lig takımlarının forma tasarımlarıydı. Onun dışında herşeyden memnun kaldım. Yılların fifa oyuncusu olarak, uzun süre sonra pes 2016 ile seriye döndüm ve bana oynanış oldukça yumuşak geldi. Şu anda fifadaki oynanış bana makine düzeni gibi geliyor. Bu bir müddet sonra sıkıyor. Bütün futbolcular aynı şeyleri yapabiliyor nerdeyse. Meziyetleri aynı. Ancak pes 2016 da bu durum çok farklı ve sadece 3-5 maç sonra birçok futbolcunun karakterini hissetmeye başlıyorsunuz. Dediğim gibi, pese olan tepkiler artık eleştri olmaktan çıktı daha çok koyun-sürü psikolojisiyle hareket ediliyor...

BSC Misafiri

27.7.2016 09:18:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçek gibi geldi lan görüntüler, Valla kim ne derse desin PES'in animasyonları fifa gibi kütük değil..O kesin yanii..
Şaka mı bu ? pesin animasyonları kütük gibi körmüsün
Yav yeme bizi kardeş,benim futbol oyunları umurumda bile degil ama fifada adamların ellerinden tutta koşmalarına kadar herşey çok yapmacık geliyor..Sanki zorluyorlarmış gibi..
Fan boyluğu bırakıp biraz gerçekçi olalım sevgili dostlar. Şu Videoda gösterilen oyun içi oynanışı beğendiysen eğer, eskiden kara kutu da oynadığımız tepeden bakışlı futbol oyununu oyna daha iyi. Bu ne iğrenç ötesi bir oyun görüntüsüdür böyle. FIFA ya gitsinler de oyun tanıtımı ve oyun nasıl yapılır biraz öğretsinler PES yapımcılarına.
Ben oyuna laf atmıyorum kardeş,Hangisi güzeldir hangisi kötüdür umurumda bile değil ama fifadaki hareketlerin kütük gibi olduğunu anlamak hiçte zor değil...Sen bu videoda dışında genel olarak bak..

BSC Misafiri

27.7.2016 08:29:43

0
Grafikler ve atmosfer çok güzel olmuş ama nedense hala aşırı derece oyun havası var yani oyuncuların koşuları, hareketleri, pasları tam olarak gerçekçi değil fifadan tek geri kalır yanı bu gibi geldi gözüme ama deneyim etmek istedim :)

BSC Misafiri

27.7.2016 08:29:33

0
Vah Vah Fİfacılar fifa oynaya oynaya sağdece gözlerini değil kafayıda bozmuşlar :) Fifada ayağı yere basan futbolcu yok hepsi buz pistinde kayar gibi dayranıyorlar ve grafik olarakta pes serisine yaklaşacak durumda bile değil. kıyas kabul etmez yani. Oynanış olarak pes in arcade olduğunu söyleyen arkadaşlarada sağlı sollu gülüyorum Fifada 11 kişiyi çalımlayıp topla birlikte kaleye girmek çocuk oyuncağıyken peste dene bakalım aynı şeyi ne oluyor :) Animasyon konusundada Pes 2016 ile büyük yol aldı ve bunu fifadaki gibi komik görüntüler oluşturmadan başardı. Fifanın Pes serisine göre bence tek artısı seyirci ve atmosfer olayıdır yoksa grafik, oyuncu yüzleri. futbolcuların ağırlığının hissedilmesi,animasyon, gerçekçilik gibi konularda pes öndedir. Pes i oynamayıp, oynamayı bilmeyip kulaktan dolma bilgilerle papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak yerine önce bir oynayıp, oynamayı öğrenip sonra yorum yazmak lazımdır. Hadi gözleriniz kör bunca şeyi göremediniz kafanızdamı çalışmaz sizin Pes konusu altında Fifa fanboyların işi ne la :)))

BSC Misafiri

27.7.2016 08:29:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: JasonBrody94 ya bana göre futbol oyunlarında olmazsa olmazı şu oyuncuların gerçekçi yapılması messiye bak ne dövme ne krampon doğru suarez desen öyle neymar desen öyle fifa da öylemi abi ama yıllardır pesci olduğum için fifaya da tam alışamadım ama fifa açık ara daha iyi
İronimi yapmaya çalıştın anlamadım açıkçası. ''bana göre futbol oyunlarında olmazsa olmazı şu oyuncuların gerçekçi yapılması'' diyorsun ve Fifayı övüyorsun??? Herhalde şaka yapmaya çalışıyosun.

Akone

27.7.2016 04:20:33

+1
Yine FİFA...

JasonBrody94

27.7.2016 00:17:23

0
ya bana göre futbol oyunlarında olmazsa olmazı şu oyuncuların gerçekçi yapılması messiye bak ne dövme ne krampon doğru suarez desen öyle neymar desen öyle fifa da öylemi abi ama yıllardır pesci olduğum için fifaya da tam alışamadım ama fifa açık ara daha iyi

KuvvetMira27

27.7.2016 00:04:24

+2
Yapay zeka diye dedikleri bu muydu baya iyi gerçekten , bir oyun daha ne kadar kolaylaştırılabilir sınıra gelmişler gerçi pes hep arcade bir oyundu kendi kitlesi beğenecektir.

Master_Evil

26.7.2016 23:56:51

+2
animasyonlar berbat

BSC Misafiri

26.7.2016 23:09:27

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçek gibi geldi lan görüntüler, Valla kim ne derse desin PES'in animasyonları fifa gibi kütük değil..O kesin yanii..
Şaka mı bu ? pesin animasyonları kütük gibi körmüsün
Yav yeme bizi kardeş,benim futbol oyunları umurumda bile degil ama fifada adamların ellerinden tutta koşmalarına kadar herşey çok yapmacık geliyor..Sanki zorluyorlarmış gibi..
Fan boyluğu bırakıp biraz gerçekçi olalım sevgili dostlar. Şu Videoda gösterilen oyun içi oynanışı beğendiysen eğer, eskiden kara kutu da oynadığımız tepeden bakışlı futbol oyununu oyna daha iyi. Bu ne iğrenç ötesi bir oyun görüntüsüdür böyle. FIFA ya gitsinler de oyun tanıtımı ve oyun nasıl yapılır biraz öğretsinler PES yapımcılarına.

BSC Misafiri

26.7.2016 22:47:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçek gibi geldi lan görüntüler, Valla kim ne derse desin PES'in animasyonları fifa gibi kütük değil..O kesin yanii..
Şaka mı bu ? pesin animasyonları kütük gibi körmüsün
Yav yeme bizi kardeş,benim futbol oyunları umurumda bile degil ama fifada adamların ellerinden tutta koşmalarına kadar herşey çok yapmacık geliyor..Sanki zorluyorlarmış gibi..

Project Scorpio

26.7.2016 22:35:58

+3
Ağır çöp olmuş oyun benden 5$ çıkar.

BSC Misafiri

26.7.2016 22:13:45

+3
Bu ne la böyle atari oyunu gibi. Çocuklukta ki FIFA Soccer gibi ayı. Şaka gibisin KONAMI.

choyrn

26.7.2016 22:05:45

0
Fifadaki gerçekcilik yok oyuncuların hareketi robot gibi

BSC Misafiri

26.7.2016 21:46:27

+1
Pes bence yine olmamış çünkü ozel bişe yok 16 tan farkı yok göreceksiniz

Venom59

26.7.2016 21:24:45

0
Arkadaşlar ben de FIFA' oynuyorum FIFA yükselişe geçtiğinden beri, PES'in bariz bir düşüşü var. Son iki senedir toparlanıyorlar, umarım eski günlerine döner ve rekabet iyice kızışır. Ama öyle yorumlar yazılıyor ki yani ben bu kadar da tepkiye anlam veremiyorum, ben de çok tepki gösteriyorum Konamiye ama sanki konami bazı arkadaşlara bir şey mi yaptı naptı neyin nefreti bu kadar anlamıyorum. PES'i oynayan da olsun FIFA'yı da, hoşuna giden istediğini oynasın. Bu kadar yerden yere vurmanız biraz fazla gibi her ne kadar FIFA oynasamda. İkisi de olsun ki rekabet iyice kızışsın. Şu forma çıkarma olayını FIFA yapsaydı "abi işte FIFA bee" vs yorumlar gelirdi. Ama herkes hala yerden yere vuruyor cidden anlamadım. FIFA'da çok kötü günler geçirdi 2010'a kadar olan serileri hatırlayın kaç senede toparlandı adamlar. Ve bi nevi PES'in de FIFA'nın gelişmesinde çok katkısı var. Neden mi http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Bize_Denileni_Yaptik_PESi_Kopyaladik-27107.htm

Burrsaspor16

26.7.2016 20:52:22

+1
Oyuncuların topa vuruşu , koşmaları çok saçma yav. Bu sene yine Fifaya devam, hiç yoktan adamlar bizi düşünüyor türkiye ligi var, türkçe dil var.Ama Pes'te ligimiz bile yok konami önemsemiyor bizi....

BSC Misafiri

26.7.2016 20:28:27

0
gercek grafik gercek oyun playstation 7 de

BSC Misafiri

26.7.2016 20:13:45

+2
hareketler odun gibi

rambocuk

26.7.2016 20:11:13

0
oha şaka gibi mükemmel görünüyor oynanışı tam hissetirebilirse tutar bence

shalashaska

26.7.2016 19:58:52

0
Uzun zamandır ilk defa bi pes trailer'ı benı heyecanlandırdı.

TheStarBox

26.7.2016 19:36:51

+1
Barcelona futbolcualrın yüzleri süper... Ama Galatasaray falan alın Türk futbolcuların yüzleri zombi gibi ruhsuz.

BSC Misafiri

26.7.2016 18:50:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şu görüntülere robot gibi diyen çok ağır fifa fanboyudur. Size robotik oyununuzda iyi eğlenceler
3 yıldır futbol oyunu oynamıyorum ama fifanın çok daha iyi olduğunu ve sürekli geliştiğini görüyorum ama pes öyle değil hiç bir gelişme yok sadece grafik gelişmiş

BSC Misafiri

26.7.2016 18:50:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: DeepImpact. hala robot gibi diyorlar asıl FİFA Bana robotik geliyor adamlar bu grafiğe robot diyorlar görüyoruz fifada messinin koşarken robot kollarını fanboylar basmış konuya hemen
Grafik ne alaka ? fizik motoru hiç gelişmemiş görmüyormusun

Winter Is Coming

26.7.2016 18:33:30

+2
çöp

CoreGame

26.7.2016 18:31:17

+2
Kalas gibi koşuyor şu adamlar neyse bu sene yine fifa

DeepImpact.

26.7.2016 18:26:45

0
hala robot gibi diyorlar asıl FİFA Bana robotik geliyor adamlar bu grafiğe robot diyorlar görüyoruz fifada messinin koşarken robot kollarını fanboylar basmış konuya hemen

Barxxx

26.7.2016 18:22:54

+2
Animasyonlarda baya gelişme var ama oyuncular hala çimde buz pateni yapıyor gibi koşuyorlar onun harici bekleyip görücez ama videodan fifanın gerisinde olduğu aşikar

KoRnTuNeS

26.7.2016 18:21:09

+1
pes aynı tas aynı hamam, spiker bile robot gibi. malesef 2017de de tek futbol oyunu fifa.umarım fifa iyi çıkar.

BSC Misafiri

26.7.2016 18:18:13

+2
şu görüntülere robot gibi diyen çok ağır fifa fanboyudur. Size robotik oyununuzda iyi eğlenceler

BSC Misafiri

26.7.2016 17:56:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçek gibi geldi lan görüntüler, Valla kim ne derse desin PES'in animasyonları fifa gibi kütük değil..O kesin yanii..
Şaka mı bu ? pesin animasyonları kütük gibi körmüsün

BSC Misafiri

26.7.2016 17:25:29

0
Eğer pc deki grafikler konsollardan daha iyi olmazsa almam konami ve ea şunu bilsin onları buraya getiren pc dir

alican88

26.7.2016 17:24:53

+1
oyun asiri mekanik robotik,dogallik denen birsey yok

Y@KI$IKLII

26.7.2016 17:15:16

+2
Aramızda hala şu oyunu "alacağım , güzel olmuş" vs.. diyenler var.. Yahu arkadaş kör müsün ? Oyun hala robot gibi görmüyor musunuz ? Grafik dışında oynanış olarak hiç bir gelişme yok ! Oyuncular kalas gibi yürüme animasyonları şut animasyonları çok yapmacık geliyor bana. FIFA öyle değil. FIFA' nın animasyonları gayet gerçekçi ve göze daha hoş geliyor.. Son olarak bu oyunu alacak olanlar gözlerine de bir gözlük alsınlar ;)

BSC Misafiri

26.7.2016 17:06:27

+1
Gerçek gibi geldi lan görüntüler, Valla kim ne derse desin PES'in animasyonları fifa gibi kütük değil..O kesin yanii..

BSC Misafiri

26.7.2016 16:27:27

+1
ne olacaktı başka konsol tarafı varken bide pc ciler için uğraşıp next gen oyun mu yapacaklardı ne verirlerse oynayın işte laf atmayın ahahahah :)

BSC Misafiri

26.7.2016 16:27:24

0
benim için fifa 14 ten sonra geriye gitmiştir. açıkçası fifa 17 yi bekliyorum ama pes 2017 yi çok daha fazla bekliyorum. çünkü pes 2016 da gördüklerim kaliteli işlerdi. Fifa, 15 ile birlikte robotik oyun modeline geri döndü

ResulMert

26.7.2016 16:07:51

0
bir fifacı olarak konsol pc ayrımı yapmazlarsa Allah izin verirse peside alacağım.kalecilerinin kukla gibi uçmasından dolayı sevmiyordum pesi ama bu baya baya güzel olmuş hem oynanış hem kaleciler açısından gördüğüm kadarıyla.

Ustanak

26.7.2016 15:54:22

+1
Konsola 60, PC ye 40 dolar olması kıllandırdı. Gene yeni nesil değil, eski nesil PES kakalayacaklar sanırım.

usuallysony

26.7.2016 15:37:42

+1
fifa 16 dan iyice bıktığım şu zamanlar fifa 17 yi çok büyük merakla bekler oldum fakat şuanda canım pes 16 olsada bi denesem diyo değişik şeyler tatmak herzaman iyidir şimdi pes 17 de kötü durmuyor fakat bu videoda oyundan alınma video varmıydı yokmuydu anlamadım o gösterilenler film gibi bişeydi öyle olsa anında alınır yani :)

EnemyDestroyeD

26.7.2016 15:34:17

+2
fifa 17 varken zor be gülüm pes 13 den sonra bitti..

Frobe

26.7.2016 15:27:02

+1
PC'ye son nesil konsollarla eşit çıkmazsa almam. Çıkarsa almayı düşünürüm. FIFA gibi bir şaheser dururken, zor yani..

Venom59

26.7.2016 15:18:55

0
PC'ye yine eski nesil gelecek büyük ihtimalle. Ama fiyatının ucuz olması bunu göstermez, PC oyunları konsollara nazaran hep daha ucuz zaten.

BSC Misafiri

26.7.2016 15:07:06

+2
Pcde 40 dolar olacaksa yine eski nesil portu bir oyun oynamaya zorlanacağız KONAMİ ve onun salak pazarlama politikalara

Lord Joker.

26.7.2016 15:05:34

+2
Yine fifa alırım heralde

stophart

26.7.2016 15:05:02

0
pc ye 40 dolar mı? umarım yine pcyi esgeçmezler,

Venom59

26.7.2016 14:59:08

0
Master Lig detaylı olsun önemli olan o benim için. Ama PC'ye gene next gen olarak çıkmazsa ki büyük ihtimalle yine next gen olarak çıkmayacak, almam. Onun dışında fragman oldukça iyi duruyor. Master Lig'e maç sonu röportajları eklenmiş sanırım, forma çıkarma konusu çok iyi olmuş, yıllardır beklenen bi gol sevinciydi. Acaba sarı kart veriyor mu hakemler :)

orangeblu

26.7.2016 14:52:35

+3
3 yıllık anlaşma diyor demekki en az 3 sene daha pes oyunu geliyor. Adamlar her sene tokat yemekten bıkmadı anlaşılan. EA'ye rakip lazım tekel olmasın diyoruz ama EA tekel zaten. Pes rakip bile olamaz fifaya. Keşke 2K Sports'ta futbol işine girsede bir rekabet görsek futbol oyunlarında.

BSC Misafiri

26.7.2016 14:46:46

0
süper gözüküyor

BSC Misafiri

26.7.2016 14:46:00

+1
kim ne derse desin pes 2016 oynanış dinamikleri bakımından en iyisiydi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2017 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız