Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2010 için Yeni Video Yayınlandı

Oyunda yaptığımız taktikler, maça çok iyi bir şekilde yansıtılmış.
Futbol oyunlarının en büyük iki kalesinden biri olan Pro Evolution Soccer 2010 için yeni bir video daha yayınlandı.
 
Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz haftalarda PES 2010 için bir video yayınlanmış ve oyunun grafiksel yönlerinden bahsedilmişti.
 
Yeni yayınlanan videoda ise yapımcılar bu sefer oyunun dinamikleri ve oynanışı ile ilgili bilgiler vermişler. Videoda dikkat çeken noktalardan ilki ise oyunun menülerinin artık çok sade bir şekilde tasarlanmış olduğu. Menüler arası dolaşmak ve gerekli taktikleri yapabilmek çok basitleştirilmiş. Oyunda yaptığımız taktiklerin oyuna nasıl yansıtıldığı ise videoda oldukça güzel bir şekilde anlatılmış.
 
Mesela oyuncu desteği barını sonuna kadar arttırdığımızda, bir atağa çıkarken bulunduğunuz konuma göre tüm oyuncular size destek olmak adına ileri doğru hücuma geçiyorlar. Aksine bu barı azalttığımızda ise hem size destek olmak hemde kontrolü kaybetmemek adına geriden ve temkinli yaklaşıyorlar. 
 
Aynı şekilde yaptığımız çok basit bir ayar ile oyunu açmak veya dar alanda mücadeleye sokmayı ayarlayabiliyoruz. Bu ayar sayesinde ayağında top olan oyuncunuzun her zaman etrafında üçgen kurmuş takım arkadaşları oluyor ve böylece çok daha rahat paslaşma imkanına sahip oluyoruz.
 
Yayınlanan bu son video ile PES 2010'dan beklentilerimizin arttığını söyleyebilirim. Çoklu oyuncu kısmına ve eski serilerde olan eksiklerini giderebilir ise bu sene çok iyi iki futbol oyununa sahip olacakmışız gibi gözüküyor.
 
Her iki oyun hakkında yeni bilgiler ve medyalar önümüzdeki hafta GamesCom fuarında yayınlanacak.
 
PES 2010 için yayınlanan bu yeni videoya ulaşmak için tıklayınız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PES 2010 Yeni Video Taktikler
Yeni PS3 Slim Tasarımı? Motorstorm : Arctic Edge Ön Siparişine Bonus Araba

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2010 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız