Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC'ye Özel Terraria Şimdi de Konsollara Geliyor!


    Minecraft'ın açtığı yoldan ilerleyen başarılı projelerden Terraria, geçtiğimiz sene PC'ye çıkmıştı. Starbound isminde yeni bir projeyle uğraşan yapımcı firmanın bir başka planı bugün ortaya çıktı. Belirtilenlere göre Terraria, şimdi de konsollara geliyor!
 
    Yapılan anlaşmanın duyurusuna göre Terraria, 2013 yılında PSN ve XBLA adına da çıkışını yapacak. Bu konuda Re-Logic'e yayıncılık açısından desteği, 505 Games sağlayacak. İlk olarak PC'de çıkan yapımın konsol sürümü, oynanış yapısından herhangi bir şeyi kaybetmeyecek. 
 
    Konuyla ilgili röportajlarda 505 Games'in patronu Tim Woodley "Konsol sürümüne eklenecek yeniliklerle birlikte Terraria'nın mevcut olan hayran topluluğunun daha da artacağına inanıyoruz." yorumunu yaparken Terraria'nın yaratıcısı Andrew Spinks, "Ne kadar heyecanlı olduğumu bilemezsiniz. Benim hedefim Terraria'yı olabildiğince yaymak. Böylelikle hedefime ilk adımımı atmış bulunuyorum." sözlerini söyledi.
 
    Röportajda her iki taraf da Terraria'ya eklenecek yeniliklerin yeni oyuncu kitlesi kazandıracağından söz etti. Fakat şu an için bu yeniliklerin neler olduğundan bahsedilmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Terraria Re-Logic ReLogic Indie Macera Aksiyon Açık Dünya xbl pc psn
Amnesia Yapımcısından Yeni Bir Proje Geliyor PS Plus Üyelerinin Bulut Depolama Alanları Arttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Amrothrim

11.9.2012 23:01:30

0
Yine PC'de ki zevki vermeyecek oyunlardan.

Mobile Prof.

11.9.2012 22:19:07

0
Deneriz.

Dubst3p

11.9.2012 20:23:11

0
Steam'da indirim olmadan 1 gün öce 10 dolara aldığım bi oyun ve 3 dolara indiğinde baya üzülmüştüm şanssızlık işte ama size şunu söyliyim minecraftdan daha zevkli ve çok sevdiğim bi oyun alır almaz 13 saat oynadım ve çok zevkli tüneller kaz kaz bitmio sınırszı herşey mükkemel gerçekten herkeze tavsiye ederim :)

Catimen

11.9.2012 19:40:53

0
Çıktığı gün alıcağım bir oyun fakat konsollara nasıl uyarlıcaklar onu merak ediyorum minecraft fps olduğu için pek zor olmamıştır fakat bunda 2boyutlu bloklar çok küçük

MBrkA

11.9.2012 19:10:22

0
Demekki bu yüzden geçen gün Steam'da indirim vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terraria ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız