Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PC'de Oyun İndirmenin %70'i Steam'a Ait"

Dijital indirme ile oyunlara çabuk ulaşmamızı sağlayan Steam, malesef fiyat bakımından beklenen avantajı sağlamıyor.
2009 yılı müşteri raporlarını basına dağıtan Stardock firması, yaptığı açıklama ile PC'de oyun indirenlerin %70'inin Steam üyelerinin olduğunu belirtti.
 
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Stardock başkanı Brad Wardell, indirilebilir oyun sistemlerinde Steam'ın zirvede olduğunu ve piyasanın neredeyse %70'lik bir kısmını elinde tuttuğunu söyledi.
 
Wardell ayrıca bu açıklamasında Steam'ın sunduğu özel içerik paketlerine de (  Left 4 Dead, Half-Life, Sins of a Solar Empire, Demigod ) değindi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam left 4 dead 2 Stardock PC
3D Dot Game Heroes , Amerika İçin Duyuruldu Left 4 Dead 2'de Maksimum Grafikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.1.2011 15:11:36

0
htc desire telefonuma oyun ve farklı uygulama ve proğram indirmek istiyorum.

Lincourt

20.11.2009 21:18:50

0
Tabi ki Steam'da özellikle oyun çıktıktan bir süre sonra çok iyi indirimler oluyor. Veya ek içeriklerde avantajlar sağlanıyor ki haberde bunu da yazdım.Fakat benim eleştirdiğim nokta oyunların çıkışıyla alakalı. Oyunun çıkışı ile birlikte Steam'ın hiç bir avantajını göremiyoruz. Steam ilk kurulurken indirilebilir olacağı için, yani kutu, kapak ve dağıtım masrafı olmayacağı için çıkışlarında bile çok ucuz olacağı söyleniyordu. Fakat malesef özellikle hit oyunlarda gerek firmaların bastırması gerekse de Steam yüzünden bu avantaj sağlanamıyor. Son dönem çıkan çoğu hit oyunun piyasa fiyatına ve Steam fiyatına bakarsanız eleştirimi daha iyi anlarsınız sanırım. Tabi şahsi fikrimdir, katılmayabilirsiniz.

RedCry

20.11.2009 19:34:18

0
resmin altında diyorki;malesef fiyat bakımından beklenen avantajı sağlamıyor.Merak ediyorum steam'deki yapılan indirimler başka nerde yapılıyor bizi aydınlatında bizde ordan oyunlara sahip olalım : )
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız