Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC için Öne Çıkan 20 Yarış Oyunu

 
 
Yarış oyunları oyunculara adrenalin pompalayan ve mücadeleyi önde bitirmeleri gereken cinsten yapımlar. Yarış oyunları genellikle dört unsur göz önüne alınarak oyunculara sunulur: Tatmin edici bir hız duygusu, keyifli bir oyun dünyası için yeterli grafikler, mükemmel ses efektleri ve araçlar.
 
PC'deki yarış oyunları 1980'lerden bu zamana kadar büyük bir ilgi gördü. Midtown Madness ve Need for Speed gibi büyük oyunlar hala günümüzde oynanmaya devam ediyor. Çoğu oyuncu yarış oyunlarını bir klavye ve mouse ile oynarken, yarış oyunu meraklıları, direksiyon, pedal ve vites gibi kontrolcü ile de oynayabiliyor.
 
Hangi yarış oyununa giriş yapayım diyorsanız bu listemiz size yardımcı olabilir. İşte PC için öne çıkan yarış oyunları:
 
1- Forza Horizon 5
 
 
 
Efsanevi Horizon Maceranız sizi bekliyor! Dünyanın en harika arabalarından yüzlercesiyle birlikte sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaralarını keşfedin.
 
*Bu Sizin Horizon Maceranız
- Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaraları eşliğinde, dünyanın en iyi araçlarının yüzlercesiyle beraber sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla dolu nefes kesici seferlere önderlik edin. 
 
*Bu, Çeşitliliklerle Dolu bir Dünya
- Çarpıcı kontrasta ve güzelliğe sahip bir dünyayı keşfedin. Canlı çölleri, yemyeşil ormanları, tarihi şehirleri, gizli harabeleri, el değmemiş plajları, geniş kanyonları ve karlı kaplı yüksek volkanik dağı keşfedin. 
 
*Bu, Macera Dolu bir Açık Dünya
- Sevdiğiniz aktivitelere katılım yapmanız üzerine sizi ödüllendiren yüzlerce mücadeleyi içeren yoğun bir karşılaşmanın içine dalıverin. Yeni karakterlerle tanışın ve onların Horizon Hikâyelerinin akıbetini belirleyin.
 
*Bu, Gelişen bir Açık Dünya
- Meksika'nın benzersiz, dinamik mevsimleri her hafta dünyayı değiştirirken yükselen toz fırtınaları ve şiddetli tropikal fırtınalar gibi hayranlık uyandıran hava durumu olaylarına şahit olun. Yeni etkinlikler, mücadeleler, koleksiyon eşyaları, ödüller ve keşfedilmeyi bekleyen bölgeler için oyuna sık sık uğrayın. Her sezon biri diğerine asla bezemeyecek şekilde eşsiz olacak. 
 
*Bu, Sosyal bir Açık Dünya
- Diğer oyuncularla takım oluşturun. Sizi ve arkadaşlarınızı aksiyonun içine çeken ve menüler, yükleme ekranları veya lobiler olmadan eğlenmenizi sağlayan keyifli, üst düzey mücadelelerden oluşan ve ardı ardına devam eden eğlenceli bir serinin tadını çıkarmak için Horizon Arcade'e girin. Horizon Açık'ta ve Turlarda yeni arkadaşlar edinin, yeni topluluk hediye paylaşımıyla yaratıcılığınızla oluşturduğunuz eserlerinizi paylaşın. 
 
*Bu, Sizin Açık Dünyanız
- Özel yarışlar, mücadeleler, gösteriler ve tamamen yepyeni oyun modları yaratmak da dâhil olmak üzere, güçlü, yeni EventLab oyun araç setiyle kendi eğlence anlayışınıza hitap eden eserler oluşturun. Açılır tavanları açma ve kapama imkânı, fren kaliperlerini boyama ve daha fazlasını içeren yeni seçeneklerle araçlarınızı her zamankinden daha çeşitli şekillerde özelleştirin. Toplulukla, oluşturduğunuz özel eserleri paylaşmak için yeni Hediye Paketleri özelliğini kullanın. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 veya daha iyisi
İşlemci: Intel i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GTX 970 veya AMD RX 470
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 110 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 version 15063.0 veya daha iyisi
İşlemci: Intel i5-8400 or AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GTX 1070 veya AMD RX 590
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
 
2- DiRT Rally 2.0
 
 
 
DiRT Rally 2.0, en küçük hatanın yarışını sona erdirebileceğini bilerek, dünyanın dört bir yanından ikonik ralli konumları arasında en güçlü arazi araçlarıyla oynaman için sana meydan okuyor.

Yeni özgün bir yol tutuşu modeli, lastik seçimi ve yüzey deformasyonu dahil olmak üzere, en sürükleyici ve gerçekten odaklanmış arazi yarışı deneyimiyle içgüdülerine güvenmen gerekecek.Yeni Zelanda, Arjantin, İspanya, Polonya, Avustralya ve ABD'deki gerçek hayat arazi yarışı ortamları arasında sadece sana yol gösterecek yardımcı sürücün ve içgüdülerinle ralli aracını güçlendir. 
 
FIA World Rallycross şampiyonasının sekiz resmi turunda yarış, lisanslı Supercars ile tamamla ve serileri destekle.
Takımını ve arabalarını yarış stratejilerinde geliştir ve hem tek oyuncu Kariyer Mücadelesi hem de rekabetçi bir çevrimiçi ortamda çeşitli Etkinlikler ve Şampiyonalar arasından ilerle.
 
• ÜRETİLEN EN GÜÇLÜ 50'DEN FAZLA ARAZİ ARACI - Tarihi ve modern ralli arabaları, VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X ve Citroen C3 R5 gibi ikonik bir kadroya sahip ortamlara göz at. Ayrıca Chevrolet Camaro GT4.R'ün zorlu gücüyle oyna.
 
• 6 GERÇEK HAYAT RALLİ KONUMU - Yeni Zelanda, Arjantin, İspanya, Polonya, Avustralya ve ABD'nin nefes kesici ortamlarına doğru direksiyona geç.

• YARIŞINI HİSSET - Geliştirilmiş yol tutuşu, zeminler, hata payı ve ortamlar, bugüne kadarki en özgün ve odaklanmış arazi yarışı deneyimini sunuyor.

• FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP'in RESMİ OYUNU - Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes ve Silverstone konumlarında farklı serilerde yarış.

• KENDİ TAKIMINI GELİŞTİR - Bir takım kur, işe personel al ve seçtiğin araç garajını genişlet.

• DÜZENLEME - Aracını sürüş tarzına ve çevresel özelliklere uyacak şekilde düzenle. Her arabanın düzenini yapılandırarak yıpranma ve aşınmayı azalt ve araçlarının ne tür bir mücadeleye hazır olduğundan emin olmak için parçalarını yükselt.

• REKABETÇİ OL - Dünya çapında liderlik tabloları ve etkinliklerle Günlük, Haftalık ve Aylık Mücadelelerde tüm DiRT Topluluğuyla yarış. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: AMD FX4300 veya Intel Core i3 2130
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD HD7750 veya NVIDIA GTX650Ti
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64bit versiyon Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X veya Intel Core i5 8600K
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD RX Vega 56 veya NVIDIA GTX 1070
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
 
3- F1 2020
 
 
 
Şimdiye kadarki en kapsamlı F1® oyunu olan F1® 2020 ile direksiyon başına geçip dünyanın en iyi sürücüleriyle yarışın. F1® 2020 ile oyuncular ilk kez kendi F1® ekibini oluşturma imkanına kavuşuyor. Sürücü oluşturup, sponsor ve motor tedarikçisi seçip ekip arkadaşı tuttuktan sonra gruptaki 11. ekip olarak yarışabilirsiniz. Yeni tesisler oluşturun, zamanla ekibinizi geliştirin ve yarışlarda en tepeye oturun.
 
- 10 yıllık kariyer modunu özelleştirebilirsiniz. F2™ Championship giriş seçenekleri ve sezon süreleri ile kariyerinizi sezonlar boyunca canlı tutun.
- Bölünmüş ekranda yarış seçeneği yeni sürüş yardımı ve daha erişilebilir yarış deneyimi sayesinde beceri düzeyiniz ne olursa olsun arkadaşlarınızla yarışın tadını çıkarabilirsiniz.
- F1® 2020 oyununda tüm resmi ekipler, sürücüler ve 22 farklı pistin yanında iki yeni yarış da yer alır: Hanoi Pisti ve Zandvoort Pisti.
- Nihai ekiplerin 2020 araçlarını (varsa) ve F2™ 2020 sezon içeriğini indirmek için İnternet bağlantısı gerekir. 
- YENİ EKİBİM MODU - Oyuncular bu sürükleyici yarış oyununda artık kendi F1® ekiplerini oluşturabilir.
- Bir sürücü oluşturun, daha sonra sponsor ve motor tedarikçisi seçin, ekip arkadaşı tutun ve gruptaki 11. ekip olarak yarışa katılın.
- Yeni tesisler oluşturun, zamanla ekibinizi geliştirin ve yarışlarda en tepeye oturun.
- YENİ - İki yeni yarış: Hanoi Pisti ve Zandvoort Pisti. YENİ - Bölünmüş ekranda yarış.
- YENİ - Eğlencesine yarış seçenekleriyle daha rahat yarış imkanı.
- YENİ - Sezon süresini kısaltma imkanı: 10, 16 veya eksiksiz 22 yarış seçeneği.
- 2020 Formula One World Championship™ içerisinde yer alan tüm resmi ekipler, sürücüler ve pistler dâhildir.
- Çok sevilen on yıllık kariyer modu.
- F1® için birinci sınıf antrenman pisti olan Formula 2™ de yeni sunulan yarım ya da tam sezon seçenekleri ve 2019 ve 2020* sezon içeriği ile birlikte oyuna dâhildir.
- 1988-2010 sezonlarına ait 16 klasik F1® aracı.
- E-spor - çevrimiçi elemelerde bu oyun içi alanı kullanabilir, son haberleri takip edebilir ve buna ek olarak yeni F1® Esports Challenger ve Pro Series yarışlarını da izleyebilirsiniz.
- Yeni yarış modları: Zamana Karşı Mücadele, Grand Prix™ Modu ve Şampiyonalar. Otomatik kaydedilen yarış anlarını izleyin ve zafer anını tekrar tekrar yaşayın.
- Çok Oyunculu Modda çevrimiçi yarışın. Dereceli veya Normal yarışlar, Ligler, Özelleştirilebilen Görünümler ve Haftalık Etkinlikler.
- Nihai ekiplerin 2020 araçlarını (varsa) ve F2™ 2020 sezon içeriğini indirmek için İnternet bağlantısı gerekir. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i3 2130 veya AMD FX 4300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GT 640 veya AMD HD 7750 (DirectX11)
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 9600K veya AMD Ryzen 5 2600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1660 Ti veya AMD RX 590 (DirectX12)
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
 
4- DIRT 5
 
 
 
*Kendini Kaptır
- DIRT 5, kendinden önceki oyunlara ve serinin ruhuna saygı duyuyor fakat DIRT efsanesinde yeni çığır açıyor. Bu en cesur ve en iddialı DIRT oyunu. Yeni özellikler, yaratıcı yenilikler ve eşsiz bir bakış açısı, DIRT 5'in off-road yarışı, tarzı ve kültürü için bir merkez haline gelmesini sağlıyor. Burada sürekli öne çıkan anlarda rol oynayabilirsin.

*Küresel Sahnede İlklere İmza At
- Dünyada bir yolculuğa çık ve etkileyici, dinamik ortamlarda farklı 10 küresel konumdaki 70'in üzerinde eşsiz rotada yarış. New York'taki donuk East River'da yarışmak, Brezilya'da Kurtarıcı İsa heykelinin altında rakiplerini sollamak, Norveç'teki Kutup Işıklarında parlamak, rakipleri alt etmek, araziler ve sürekli değişen aşırı şartlar. Hepsi ve daha fazlası seni bekliyor.

*İnanılmaz Araçlarla Sınırları Zorla
- Özel olarak seçilen ve heyecan verici araçların direksiyonuna geç. Taşları kayaları mahveden araçlarla en zorlu arazileri fethet, efsane ralli araçlarını yeni konumlara götür ya da 900bhp sprint araçlarının gücünü hisset. Rallikros, GT, sınırsız kamyonlar, buggy'ler ve muscle araçlar ile nihai off-road garajı tamamlanıyor.

*Ünlülerle Dolu Kariyerde Dikkatleri Üzerine Çek
- Bir efsanenin himayesi altındasın ve tüm gözler üzerinde, herkes bu güçlü off-road yarış dünyasının yeni yıldızının sen olmasını bekliyor. Sponsorluklar ve eşsiz ödüller kazan, tüm konumları fethet ve şimdiye kadarki en kapsamlı Kariyer modumuzda azılı bir rakiple mücadele et.

*Off-Road Aksiyonda Mücadele Et veya İş Birliği Yap
- Kariyer de dahil olmak üzere çevrimiçi modlarda dört oyuncuya kadar yerel bölünmüş ekran desteği var. Bu özellikler DIRT 5'i en iyi yerel çok oyunculu yarış oyunu yapıyor, arkadaşlarınla mücadele etmek artık daha kolay. En fazla 12 oyuncu için hazırlanan yarış oyun listelerine katıl ve yenilikçi, hedef tabanlı modlarda rekabet et.

*Yeni Özelliklerle Oluştur ve Kaydet
- Detaylı Fotoğraf Moduyla en büyük zıplamalarını ve en iyi hamlelerini kaydet. DIRT'ün tüm araçlar için geçerli en kapsamlı görünüm düzenleyicisinde yaratıcılığını göster. Ayrıca tüm oyuncuların DIRT'te eşsiz bir şekilde bir şeyler oluşturup oynamasını sağlayan yepyeni özellikler var. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 10 (18362)
İşlemci: AMD FX 4300 veya Intel Core i3 2130
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD RX 480 (DirectX12 Grafik Kartı) veya NVIDIA GTX 970
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 10 (18362)
İşlemci: AMD Ryzen 3600 / Intel Core i5 9600K
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon 5700XT veya NVIDIA GTX 1070 Ti
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
 
5- Wreckfest
 
 
 
Wreckfest ile kuralları çiğneyin ve tam temaslı yarışların sınırlarını zorlayın!
 
Destansı çarpışmaları, bitiş çizgisine doğru başa baş mücadeleleri ve metal bükülmesinin yepyeni yollarını bekleyin. Bunlar sadece Wreckfest'te ulaşılabilen, hayatta bir kez karşılaşılabilecek anlardır, oyunun fizik simülasyonu size FlatOut 1 & 2'yi sunan efsanevi geliştirici Bugbear tarafından tasarlandı!
 
En büyük sürüş alanında lastikleri yakın ve metalleri parçalayın!
 
Wreckfest, çok sayıda yükseltme ve özelleştirme seçeneği sunuyor. İster bir sonraki yıkım derbinize güçlendirilmiş tamponlar, rulo kafesler, yan koruyucular ve daha pek çok şey ile hazırlanın ya da ister arabanızı hava filtreleri, eksantrik milleri, yakıt sistemleri, vb. gibi motor performans parçalarıyla bir sonraki yarışa sokun. Wreckfest en iyi rekabetçi motor sporları oyunu olmak için tasarlandı...
 
*Eşsiz Yarış Deneyimi
- Sadece gerçek hayattaki bir fizik simülasyonuyla ulaşılabilecek, hayatta bir kez karşılaşılabilecek anları tanımlayan ve kuralları olmayan yarış heyecanını yaşayın. Yüksek hız yapılan pistlerde çılgın kapışmalara tanık olun, farklı yollara ayrılan ve devam eden bir trafiği olan çılgın parkurlarda tam bir yıkım çılgınlığıyla yüzleşin ve derbi arenalarında yıkım hâkimiyeti için mücadele edin. 
 
*Muhteşem Arabalar
- Arabalarımız eski, boyası kalkmış, birbirine yamalanmış durumda ama arabalarımızın tarzı ve karakteri var! Eski ağır Amerikan araçlarından çevik Avrupalı ve eğlenceli Asyalı araçlara kadar! Diğer oyunlarda böyle bir şey bulamazsınız.
 
*Anlamlı Özelleştirme
- Sadece arabalarınızın görünümünü değil, gövde zırhlarını da yükseltin. Ağır demirlerle onları güçlendirmek arabalarınızı hasara karşı korur ancak ağırlığın artışına sebep olacağından yol tutuşunu da etkiler. Arabanızı tank gibi modifiye ederek güçlendirebilir ya da şimşek hızında ama narin bir şekle sokabilir veya bunun arasında bir şey yapabilirsiniz! 
 
*Çok Oyunculu
- Arkadaşlarınızı çevrimiçi parçalayıp yıkım hâkimiyetini kovalarken sınırları zorlayın! 
 
*Kariyer Modu
- Şampiyonalar için mücadele edin, deneyim kazanın, yeni yükseltmeler ve arabalar açın ve tüm zamanların Wreckfest şampiyonu olun! 
 
*Mod Desteği
- Tamamen çıldırmak ister misiniz? Canavar kamyonları, çok yüksek atlayışları olan pistleri ve hatta ünlü yıkım temalı oyunlarından klasik haritaları da içeren çok çeşitli modlar bulabileceğiniz Steam Atölyesi'ne bir göz atın! 
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel® Core™ i3 ile beraber 2.8 GHz veya AMD eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce® GTX™ 560 veya AMD Radeon™ HD 7770
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 32 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel® Core™ i5 with 3.0 GHz veya AMD eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX™ 970 veya AMD Radeon™ R9 380X
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 32 GB kullanılabilir alan
6- Burnout Paradise Remastered
 
 
 
Paradise City'e tekrar hoş geldiniz! Burnout™ Paradise Remastered'da sokaklara hükmederek aksiyon yaratın. Şehir merkezinin hareketli sokaklarından zorlu dağ yollarına kadar her yerde tozu dumana katın. Gelmiş geçmiş en yüksek aksiyonlu sürüş oyunlarından birinde yüksek oktanlı hareketler yapın ve tozu dumana katın!

Burnout Paradise Remastered, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eksiksiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Büyük bir özenle yeniden düzenlenen bu oyun, Big Surf Island güncellemesi gibi tüm Year of Paradise eklentileriyle birlikte 4K oynanmaya hazır.

*Paradise City'i Arkadaşlarınızla Keşfedin
- Paradise City'nin açık yollarındaki zıplamaları, tehlikeli hareketleri ve kestirmeleri keşfederken lastiklerinizi yakın ve karşınıza çıkanı parçalayın. Özel etkinliklerde zafere ulaşmak için şehir bilginizi kullanarak en hızlı rotayı bulup rakiplerinizin önüne geçin. Online modda arkadaşlarınızı yenin ya da güçlerinizi birleştirip yüzlerce online görevi yapın.

*Kuralları Çiğneyerek Tozu Dumana Katın
- Sürücü kılavuzlarını bir kenara bırakın, şehrin her noktasında hız ve yıkım rekorları kırın. Rekorlarınızı takip edin ve arkadaşlarınıza karşı yıkım ustalığınızı konuşturun. Arabanızla şehirdeki trafiğin ortasına dalarak arkanızda pahalı bir metal yığını bırakıp uçun, patinaj çekin ve asfaltı eskitin.

*Eksiksiz Burnout Paradise Deneyimi
- Yeniden düzenlenen bu oyunda orijinal oyunun tamamı, yayınlanan tüm ek indirilebilir içerikler, daha iyi görsel derinlik ve gerçeklik hissi veren teknik geliştirmeler, yüksek çözünürlüklü dokular ve daha fazlası bulunuyor. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 64-bit
İşlemci: Intel i3 2120 @ 3.3GHz veya Phenom II X4 965 @ 3.40GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GT 450 veya ATI Radeon HD 5750
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i5 3570K veya AMD Ryzen 3 1300X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 750 Ti veya AMD Radeon R7 265
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
7- F1 22
 
 
 
2022 FIA Formula One World Championship™’in resmi video oyunu EA SPORTS™ F1® 22’de Formula 1®’in yeni çağına katılın. Yarış gününü baştan tanımlayan yeniden tasarlanan arabalar ve yenilenen kurallarla yeni sezonda kokpite geçin, yeni Miami International Autodrome’da becerilerinizi test edin ve F1® Life’ta pırıltının ve cazibenin tadına varın.
 
20 pilotun ve 10 takımın tamamından oluşan özgün kadroyla Formula 1® 2022 sezonunun büyüleyici yeni araçlarını sürün ve yeni sürükleyici ya da sinematik yarış sekanslarında yarış deneyiminizi kontrol edin. Sevilen My Team kariyer modunda kuracağınız takımı gridin ilk sırasına taşıyın, bölünmüş ekranda, İki Oyunculu Kariyerde veya çok oyunculu modda yarışın ya da yepyeni Pirelli Hot Laps özelliğimizle piste çıkmış en ünlü markaların süper arabalarını kullanarak tempoyu değiştirin.
 
- YENİ SEZON, YENİ KURALLAR: F1® 22’de Formula 1® araçlarının yeni çağında yarışın.
- YARIŞ GÜNÜ YENİDEN TANIMLANDI: Sürükleyici ve sinematik Pit Stoplar, Formasyon Turları ve daha fazlasıyla sanal F1® deneyiminizin kontrolünü ele alın.
- F1® SPRINT: Emilia-Romagna, Avusturya ve Sao Paulo Grand Prix™’lerinde gerçek hayattaki gibi sprint yarışları yapın ya da özel modlarda takvimdeki herhangi bir yarış için sprint yarışını etkinleştirin
- F1® LIFE: Formula 1®’in pırıltısının ve cazibesinin tadına varın. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (Versiyon 1909)
İşlemci: Intel Core i3-2130 veya AMD FX 4300 
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti veya AMD RX 470 
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (Versiyon 1909) 
İşlemci: Intel Core i5 9600K veya AMD Ryzen 5 2600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1660 Ti veya AMD RX 590 
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
 
8- Redout 2
 
 
 
Redout 2, klasik arcade yarış oyunlarını onurlandırıyor. Ayrıca artık çok az kişinin yaşadığı dünyanın distopik çorak topraklarında yarışmanın galaksinin en popüler sporlarından biri olduğu, büyük beğeni toplayan oyun Redout'un devamı niteliğinde.

Tek oyunculu kapsamlı hikâye modu ve rekabetçi çok oyunculu modla gelecekte geçen heyecan verici yarışlarda ulaşılması imkânsız hızlara ulaş. Geniş kontrol sistemleri, benzersiz uçan gemi özelleştirmeleri ve muhteşem müzikleriyle Redout 2'de yerçekimine meydan oku. 
 
TEMEL ÖZELLİKLER:
Hız ve Kontrol - Wipeout ve F-Zero gibi yerçekimine meydan okuyan klasik yarış oyunlarına benzer biçimde, inanamayacağın kadar yüksek hızlara ulaş. Sezgisel sürüş sistemi sayesinde Redout 2'de oynamayı öğrenmek için zaman harcamana bile gerek yok. Ancak çalışıp beceri seviyesini arşa ulaştırmayı planlayanları büyük ödüller bekliyor. Yarış oyunları tarihindeki en çılgın viraj ve tümseklerden hopla, dön ve süzül.

Kapsamlı Kariyer Modu - Eşsiz 36 yarış pistinde, yüzlerce etkinlikte uç. Ayrıca pistlerin hepsini tersten de geçebilirsin! Arena Yarışları, Sona Kalan Donakalır ve etkileyici Boss Yarışlarında rekabetin hâkimi ol ve bitiş çizgisine önce sen ulaş.

Rekabetçi Çok Oyunculu Mod - Heyecan dolu bir 12 oyunculu çevrimiçi aksiyon modunda başkalarına karşı yarış. Benzersiz görünüm ödülleri içeren sezonların yanı sıra düzenli olarak eklenen özel içeriklerle yepyeni zorluklara atla.

Kapsamlı Özelleştirme - 12 farklı gövdeden birini seç ve birbirinden eşsiz pervaneler, sabitleyiciler, dümenler, ara soğutucular, flap'ler, mıknatıslar, kanatlar, spoiler'lar, roket motorları, boyalar ve çok daha fazlasıyla uçan gemini özelleştir! Fotoğraf Modu'yla yüksek hızlara ulaştığın havalı fotoğraflarını çek ve paylaş.

Dudak Uçuklatan Oyun Müzikleri - Efsanevi Giorgio Moroder'in yanında büyük beğeni toplayan Zardonic ve Dance with the Dead gibi yetenekli elektronik müzik sanatçılarıyla işbirliği. Müzik uzmanı algoritmalarımız, gerçek zamanlı yarış verilerini kullanarak şarkıları sürekli ve dinamik bir şekilde miksliyor. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
İşlemci: Intel Core i5-3470 veya AMD Ryzen 3 1200
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon RX 570 4 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
İşlemci: Intel Core i7-3770 veya AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 6 GB veya AMD Radeon RX 5700 XT
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
 
9- MotoGP22
 
 
 
*MOTOGP™ DÜNYASININ TAMAMI
- MotoGP™ sınıflarında ve diğer tüm kategorilerde 2022 sezonunun tüm içeriklerini keşfet.120'den fazla sürücü, 20'den fazla resmi pist ve resmî şampiyonanın tüm heyecanı seni bekliyor.
- Ayrıca geçmişe adım atmak istersen 70'ten fazla tarihî şampiyon ile MotoGP™ tarihinin en iyi anlarını yeniden yaşayabilirsin.
 
*NINE SEASON
- 2009MotoGP™ tarihinin en heyecanlı şampiyonluklardan birini yeniden yaşa!2009 sezonunun her bir Grand Prix'sine özel 17 Bölüm seni bekliyor! Kariyerlerinin zirvesinde olan Rossi, Lorenzo, Stoner ve Pedrosa gibi efsanelerin yerine geç. Her bölümde farklı zorluklarla mücadele ederek dünya şampiyonasının en ünlü anlarına kendi gözlerinle şahit olacaksın.

- Tüm içerikler, her bölümün başında bulunan, olağanüstü Mark Neale tarafından seslendirilmiş 50 dakikadan uzun gerçek kayıtlarla dolu. 
 
*ŞAMPİYONLARIN YARATILDIĞI YER
- İçindeki şampiyonu ortaya çıkarmak için MotoGP™ ACADEMY'ye gir: Yeni oyun mücadeleriyle tüm pistlerin en hızlısı olmak için işin inceliklerini öğreneceksin.
Kısa oyun oturumlarıyla kendini hızlıca geliştirmene yardımcı olacak eğiticileri oynayarak her zaman olmak istediğin sürücüye dönüş. 
 
*EN GERÇEKÇİ OYUN DENEYİMİNİN TADINI ÇIKAR VE YARIŞINI ÖZELLEŞTİR
- Gelmiş geçmiş en gerçekçi ve sürükleyici MotoGP™ deneyiminin içine dal!Kahramanlarının yüzlerinden resmi pit alanlarının yeniden stillendirilmesine kadar her detay üzerinde hiç olmadığı kadar uğraşıldı!

- MotoGP™ video oyununda kendi dünyanı yarat ve daha şık bir şekilde yarış. 5 grafik düzenleyici kullanarak desenlerden sürücülerin kıyafetine kadar oyundaki her şeyin görünümünü özelleştirebileceksin. 
 
*MENAJERLİK KARİYERİYLE BAŞARIYA GİDEN YOLU ÇİZ!
- Kendi takımını oluştur veya resmî bir takıma katıl. Ekibini seç ve motoru, gövdeyi, aerodinamiği ve elektronik parçaları iyileştirerek motorunu geliştir: Oyun deneyiminin kontrolünü kendi ellerine al!

- Moto2™'de ve Moto3™'te genç bir takım kur: Yeni hedeflere ulaşmak için takım yöneticisi, teknik direktör ve sürücü bul.
 
*YENİ ÇOK OYUNCULU MOD
- Seride ilk kez bölünmüş ekran modunda arkadaşlarına meydan okuyabileceksin. Bu fırsatı kaçırma! 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit veya daha yenisi
İşlemci: Intel Core i3-4160 (2 * 3600) - AMD FX-4350 (4 * 4200) veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GT 640 (2048 VRAM) - Radeon R7 250 (2048 VRAM) veya eşdeğer bir ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit veya daha yenisi
İşlemci: Intel Core i5-7600K (4 * 3800) - AMD FX-9590 (8 * 4700) veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti (4096 VRAM) - Radeon RX 580 (8192 VRAM) veya eşdeğer bir ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 
10- Assetto Corsa
 
 
 
Bu yalnızca bir oyun değil. Bu gerçek bir sim yarışı. En prestijli araba üreticileri ile işbirliği yapan Assetto Corsa, oyunun her açısından noktasal bir doğruluk sağlayarak katıksız bir sürüş gerçekçiliği sunuyor ve simülasyon dünyasında bir adım daha ilerliyor.
 
Ferrari, Lotus, McLaren, Pagani, Alfa Romeo, Toyota, Maserati, BMW, Audi, Lamborghini, Ford, Mercedes Benz, ve Shelby markalı rüyaları süsleyen 90'ı aşkın araç sunar. Bunların her biri bağımlılık yaratacak düzeyde detaylarla bezenmiştir ve üreticilerinin gerçek hayatta kullandığı verilerden ve tele ölçümlerden elde edilen istek üzerine kullanış ve performans modelleri içerir.
 
Tam doğruluk sağlamak adına lazer tarama teknolojisinden faydalanan Assetto Corsa; Silverstone, Nordschleife, Imola, Monza, Barcelona, Spa Francorchamps ve Brands Hatch gibi 15 efsanevi devreden 24 konfigürasyona sahip olmaktan gurur duyar.
 
Başka hiçbir yarış simülatöründe görülmeyen patlak lastik noktaları, ısı devreleri, damarlandırma ve kabartma gibi özellikleri içeren gelişmiş bir fizik motoru sunar. 
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 10.1 (AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
İşlemci: AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 (AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GTX 970)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
 
11- Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
 
 
 
PC’deki Need for Speed Hot Pursuit Remastered’da kovalamanın heyecanını ve kaçışın telaşını hissedin. Dünyanın en havalı yüksek performanslı araçlarında hem kanun kaçağı hem de polis olarak vahşi hız dürtüsünü serbest bırakın. Heyecan dolu, sosyal ve rekabetçi bir yarış deneyiminde aynasızları kurnazca alt edin veya kanun kaçaklarını elinizdeki taktiksel silahlarla yakalayın. Criterion Games’in eleştirmenlerden olumlu not alan oyunu Need for Speed’in geliştirilmiş görseller, çapraz platform çok oyunculu (Autolog altyapılı asenkronize rekabet dahil), tüm ana DLC’ler ile güncellenen en üst düzey sürümü. Kovalamacayı ateşleme zamanı geldi. 
 
ÇAPRAZ PLATFORM ÇOK OYUNCULU VE AUTOLOG:
- Sosyal rekabet temelli yarışta dolambaçlı Seacrest County yollarında hızla ilerleyerek ipi göğüsleyin. Alanında çığır açan Autolog, sizi ve arkadaşlarınızı teke tek kovalamacalarda ve yarışlarda bir araya getiriyor ve arkadaşlarınızın aktivitelerine bağlı olarak doğal görevler sunuyor. Arkadaş rekabetini temel alan bu son derece dinamik sistem artık çapraz platform senkronizasyonu ve yeni çok oyunculu oynanışla destekleniyor. Yani hangi platformda olursanız olun birbirinizle yarışabilirsiniz. 
 
TÜM ANA DLC’LER VE YENİ GÜNCELLEMELER DAHİL:
- Ekstra altı saatlik oynanış ve - 30’dan fazla görev dahil olmak üzere lansmanda verilen tüm ekstra ana DLC’leri elde edin. Yepyeni başarılar, kaplamalar, araba renkleri, kısaltılmış ani frenler, güncellenmiş fotoğraf modu, galeri ve çeşitli oyun kalitesi güncellemeleri bu kez daha da geniş kapsamlı bir oynanış deneyimi oluşturuyor. 
 
SİLAHLI EGZOTİK ARABALAR:
- Hem iyi hem de kötü tarafta dünyanın en çekici süper arabalarını sürün. Taktiksel silahlara sahip süperşarjlı polis kesicileriyle şüphelileri yakalayın ya da seçkin bir yarışçı olarak karşı saldırılar ve defansif manevralarla şartları eşitleyin. Hangi tarafta olursanız olun, rekabette avantaj yakalamak için strateji kurun!
 
KAÇIN VE KOVALAYIN:
- Derin ve ayrıntılı tek oyunculu kariyer, tüm yarış modları arasında kolayca bağlanan çok oyunculu deneyimle birlikte hem polislerin hem de yarışçıların aksiyonunu sunuyor. Bounty kazanmak ve yeni arabaları, silahları ve ekipmanları açmak için arkadaşlarınıza meydan okuyun ya da kariyerde tek başınıza oynayın.
 
GELİŞMİŞ GÖRSELLER:
- Need for Speed Hot Pursuit Remastered, unutulmaz yarış deneyimini gelişmiş görsellerle günümüzün donanım nesline güncelleyerek sunuyor. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: WIndows 10, 64 Bit
İşlemci: (AMD) Phenom II X4 965, (Intel) Corei3-2120 veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: (AMD) Radeon HD 5870 veya equivalent (Nvidia) GeForce GT 640 veya eşdeğer bir ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: WIndows 10, 64 Bit
İşlemci: (AMD) FX-8350, (Intel) Core i5-350K veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: (AMD) Radeon R9 270x, (Nvidia) GeForce GTX 660 eşdeğer bir ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
 
12- Assetto Corsa Competizione
 
 
 
KUNOS Simulazioni'nin birinci sınıf sürüş simülasyonlarını yeniden yaratma konusundaki uzun süreli deneyiminden ortaya çıkan Assetto Corsa Competizione, konsolda şu ana kadar elde edilmiş oyun içi yeniden üretilen gerçeğe en yakın arabalar ve pistlerde resmi sürücüler ve takımlara karşı yarışarak GT3 şampiyonasının gerçek atmosferini yaşamanı sağlar.

Motor, gelişmiş matematiksel modelleri kullanarak araç dengesini ve ayrıca mekanik hasarın arabanın sürülebilirliği üzerindeki etkisini belirleyen lastik kavraması, aerodinamik etki, motor parametreleri, süspansiyonlar ve elektronik sistemlerini dikkatli bir şekilde simüle eder.
Sürat, Dayanıklılık ve Spa 24 Saat yarışları, tek ve çoklu oyunculu modlarda inanılmaz bir gerçeklikle hayat buluyor.

Fotogerçekçi hava koşulları ve grafikler, gece yarışları, hareket yakalama animasyonlarıyla gerçekçilik ve sürükleyicilik konusunda yeni bir standart.
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 x64 20H2 
İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8120
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 750 4GB, Radeon RX 460 4GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 x64 - 21H2
İşlemci: Intel Core i5-8600K veya AMD Ryzen 5 2600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8 GB, Radeon RX 580 8GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 
13- Project CARS 2
 
 
 
MÜKEMMEL SÜRÜŞ YOLCULUĞU
Project CARS 2 ile, göz alıcı mekanlarda muhteşem arabaların direksiyonunda yarış ve aksiyonun heyecanını yaşa. Gerçekçi ve sezgisel sürüş, dinamik mevsim ve atmosfer şartları ve çok çeşitli oyun modları ile araba ve yarış dünyasının kapıları herkese açılıyor.
 
- Efsanevi markalardan 180'den fazla lisanslı araba
- 12K ve VR Desteği
- Profesyonel yarış pilotları tarafından test edilip ayarlandı
- Yepyeni motor sporları (IndyCar, Oval Racing, Rallycross) GT3'ün de aralarında bulunduğu klasiklere eklendi
- LiveTrack 3.0: Dinamik zemin ve hava fiziği araç performansı ve sürüşü gerçek zamanlı olarak etkiliyor
- Yeni gevşek zemin yarışları (buz, toprak, çamur)
- Atmosfer ve mevsim şartlarını gerçek zamanlı olarak yansıtan tam 24 saatlik döngü
- Son teknoloji fizik modelleme
- Yenilenmiş oyun tablası kontrolleri 
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10 (+ Windows 7'nin belirli sürümleri)
İşlemci: 3.5 GHz Intel Core i5 3450 veya 4.0 GHz AMD FX-8350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GTX680 veya eşdeğer bir ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i7 6700k
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GTX 1080 veya AMD Radeon RX480
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 
14- MotoGP 21
 
 
 
Başlangıç noktasındaki yerini al ve şimdiye kadarki en gerçekçi ve sürükleyici MotoGP™ oyununa hazır ol.
  
MotoGP™'NİN EN İYİLERİ
 
- MotoGP™, Moto2™ ve Moto3™ sınıflarıyla 2021 Sezonunu dibine kadar yaşa.
120'den fazla resmi sürücü, 20'nin üzerinde pist ve benzersiz bir gerçekçilik seviyesindeki yeni ve geliştirilmiş özellikler ile en sahici ve sürükleyici 2 tekerlekli yarış deneyimini yaşa. Üstelik ilk defa Long Lap Penalty geliyor.
Tarihe geçmiş 40'tan fazla sürücü ve bu sürücülerin efsaneleşmiş motosikletleriyle MotoGP™ tarihini yaşa. 
 
OYUNUNU PLANLA
 
- Menajerlik kariyerinin kontrolünü tamamen eline al: Resmi bir takıma katılmak ya da yeni bir takım yaratmak sana kalmış. Ardından teknik ekibini seç. Bu ekip, sana sezon ve kariyerin boyunca destek olarak en iyi sözleşmeyi seçmek ve motosikletini geliştirmek gibi konularda önemli kararlar vermene yardım edecek.
En yüksek sınıflara çıktıktan sonra ise kendi Junior Team'ini kurup onları her açıdan yöneteceksin. 
 
 HER AYRINTI KONTROL ALTINDA
 
Yarışın her unsurunu bizzat kendin kontrol edip yönettiğinde verdiğin her karar önem taşıyor. Yakıt seviyesine, Frenlerin sıcaklığına ve yıpranan Lastiklere dikkat et. Sürüş tarzına ve yarışın koşullarına göre önemli kararlar ver.

En heyecan verici yarış deneyimi için hazırlan ama kendini fazla kaptırma çünkü düşersen en kısa sürede motosikletine yeniden binmen gerekecek! Her saniye çok önemli!
 
ŞIK BİR ŞEKİLDE KAZAN
 
İster motosikletini kullanırken ister etrafa bakarken olsun, MotoGP™21'de tarz çok önemlidir. Onlara gerçekte kim olduğunu göster! Kaskını, kıyafetini, çıkartmalarını, yarış numaranı ve desenini 5 inanılmaz grafik düzenleyici ile özelleştir!

Üstüne bir de herkesi sürüş tarzınla etkile! Ayrıca makine öğrenmesine dayalı devrim niteliğindeki nöral yapay zeka sistemimiz, müthiş iyileştirmelerle geri dönüyor: Gelmiş geçmiş en heyecan verici yarışlarda A.N.N.A.'nın yeni yüzlerini keşfetmeye hazır ol!
 
Arkadaşlarına çevrimiçi meydan okuyarak eğlenceyi yeni bir seviyeye taşı ya da Race Director modunda kendi etkinliklerini yarat ve Özel Sunucularımız sayesinde sorunsuz ve gecikmesiz bir deneyimin tadını çıkar. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit 
İşlemci: Intel Core i5-3470, AMD FX-6350 veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 2 GB VRAM ile birlikte veya AMD Radeon HD 7950 2 GB VRAM ile birlikte
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 22 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit 
İşlemci: Intel Core i7-5820K, AMD Ryzen 5 1500X veya eşdeğer bir işlemci
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB VRAM ile birlikte veya AMD Radeon RX 5700 6 GB VRAM ile birlikte
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
 
15- WRC 10 FIA World Rally Championship
 
 
 
WRC 10, 50. yılını kutlamak için yeni içerikler ve deneyimlerle dolu yepyeni bir yıldönümü sürümüyle geliyor. 1973'ten günümüze yaşanan en nefes kesici anları bizzat deneyimle! WRC 10'un Tarih Modu, sürüş yeteneklerini dönemin koşullarına uydurmanı gerektirecek 19 tarihi yarışla sınıyor.
 
Daha önce yayınlanmamış WRC içerikleri:
- 4 yeni 2021 ralli yarışı: Estonya, Hırvatistan, Belçika ve İspanya
- Akropolis, San Remo, Almanya ve Arjantin'in de dahil olduğu 6 tarihi ralli yarışı
- 120 özel bölüm
- 2021 sezonundan 52 resmi takım (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)
- Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota ve çok daha fazla markadan 20 efsanevi araba
 
En gelişmiş ve en dolu yarış oyunu modu olmasıyla ünlü Kariyer Modu ciddi şekilde geliştirildi ve artık kendi takımını oluşturup modern arabalara kendi renklerini ekleyebileceğin özelleştirme imkânları sunuyor!

Aşırı gerçekçi ve ultra hassas fizik motoru ile WRC 10; tüm yüzeylerde daha iyi aerodinamik kuvvet, turbo ve fren yönetimi ile sürüş deneyimini daha da iyileştiriyor. Ses tasarımı da bu deneyimi daha da güçlendirecek şekilde yenilendi.

Rekabetçi bir e-spor deneyimi. Günlük ve haftalık görevlerin yanı sıra oyuncular, kulüpler ile kendi yarışmalarını da düzenleyebilir. Böylece yarışçılar, kendi seviyelerindeki diğer topluluk üyelerine karşı rekabet edebilir. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2300 veya AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB veya AMD Radeon HD 7790, 2 GB
DirectX: Sürüm 12

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-4790k veya AMD Ryzen 5 2600
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 GB veya AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
DirectX: Sürüm 12
 
16- MX vs ATV Legends
 
 
 
MX vs ATV Legends'da motosiklet, ATV ve UTV'lerle zafer için yarış! Yeni devasa açık alanlar ve dünyaca ünlü profesyonel bir sürücü olmanın getiri ve götürülerini deneyimlemeni sağlayan kariyer modunun keyfini çıkar. Tırnaklarınla kazıyarak bir off-road yarış efsanesi ol! Şimdi senin zamanın!
 
Özellikler:
 
- 2 oyunculu bölünmüş ekranda ve ekipli oynanışla 16 oyunculu çevrimiçi modda yarış
Seçimlerinin seni farklı yollara, sponsorluk fırsatlarına ve özel davetli etkinliklere götürdüğü yeni kariyer modunda rekabet et.
- Her dönüşte yeni sürprizlerle sürüş tarzına yepyeni şekillerde meydan okuyan ve gerilimin yüksek olduğu dış mekân yarışları için yepyeni Trails modunu deneyimle.
- Sürücünü ve araçlarını off-road yarışın önde gelen üreticilerinden en yeni parçalar ve teçhizatlarla özelleştir.
- Geliştirilmiş fizik sistemiyle gedikli toprak pistlerde hiç olmadığı kadar yüksek hassasiyetle sürüş yap.
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10, 11
İşlemci: 3.5 GHz 4 çekirdekli ile birlikte
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTX 770 veya R9 280X
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10, 11
İşlemci: 4GHz 4 çekirdekli ile birlikte
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTX 1070 veya RX 5700
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
 
17- RiMS Racing
 
 
 
Yarışlar sadece pistte kazanılmaz, bu yüzden motosikletin davranışlarını gerçek bir mühendis gibi anlayarak bir sürücüden fazlası olmalısın. Yol tutuşu, açı, fren, tork, viraj alış, hız... Belirli parçaları değiştirmek ve en uygun kombinasyonu ayarlamak için atölyeye uğramadan önce her bir faktörü göz önünde bulundurmalısın.
 
HAYALLERİNDEKİ GARAJ:
- Maceran hayallerindeki motoru seçmenle başlıyor. RiMS Racing'de dünyanın en güçlü 8 Avrupalı ve Japon motosikletini sürebilirsin: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR, Yamaha YZF-R1. Üreticilerle yakın işbirliği sayesinde eşi benzeri olmayan detay düzeyi ile yeniden üretilen bu motorlar, kusursuz ve gerçekçi bir sürüş deneyimi sağlıyor. Âdeta en parlak haline ulaşması için biraz kesilmesi gereken ham elmaslar gibi! 
 
MOTORUNU EN İYİ HALE GETİR:
- Daha önce hiçbir motosiklet simülasyonunda görülmemiş tamir yönetim sistemiyle motorunun her parçasını sökerek yarış sonrasında bakımını yapabilir ve yükselterek performansını katlayabilirsin. Zamanla motorunun her bir vidasını tanıyacaksın. Sektörün en büyük isimlerinden 500'den fazla lisanslı yedek parça ve 200'ü aşan lisanslı ekipman öğesiyle sürücünü kişiselleştir! 
 
PERFORMANSINI ANALİZ ET:
- RiMS Racing motorunun davranışlarını gerçek zamanlı analiz etmene ve performansını en iyi duruma getirmene yardımcı olan Motorbike Status Check (MSC) sistemi sayesinde aksiyonu iliklerine kadar hissedeceksin. Fren diski ısısı, lastik basıncı ve aşınma durumu, dayanıklılığı etkileyen süspansiyon davranışı, elektronik ayarlar... Gerçek bir motosiklet sürücüsü gibi motorunun ayarlarını sürüş tarzına göre uyarlayabilirsin! 
 
DOĞRU VE GERÇEKÇİ FİZİK KURALLARI:
- Tamir yönetiminin ve MSC sisteminin sağladığı doğruluk ve detay seviyesinin gerçekçi motosiklet fizik kurallarına uyumu, beklentisi en yüksek pist yarışçılarını bile heyecanlandıracak. Tabii çeşitli sürüş desteği teknolojileri sayesinde daha az tecrübeye sahip oyuncular da kendilerini zirveye taşıyacak teknikleri öğrenebilir. 
 
SİMGELEŞMİŞ PİSTLER:
- Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard... Dünyayı gez ve gerçeğine sadık kalarak yeniden tasarlanmış 10 resmi pistin keyfini çıkar. Yolları tercih edenler için Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Avustralya, İspanya ve İtalya'nın büyüleyici manzarasında beş rota, çift teker üzerinde farklı bir deneyim yaşamak için yeniden tasarlandı! 
 
KARİYERİNİ VE TAKIMINI YÖNET
- RiMS Racing'deki kariyer modunda bir takımın başına geçiyorsun. Yarış takvimini yöneterek sürücünü oluştur, hangi AR-GE alanlarına yatırım yapacağını seç ve takımının yeteneklerini yükselt. Doğru seçimleri yaparak yarış performansını arttırırsan diğer üreticilerden fırsatlar kapına gelir! 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2300 veya AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVDIA GeForce GTX 750, 2 GB veya AMD Radeon HD 7850, 2 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060, 6 GB veya AMD Radeon RX 580, 4 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
 
18- Pacer
 
 
 
PACER® yerçekimine meydan okuyan, yüksek tempolu ve yıkım dolu yarışlar sunar. Aracını ve silahlarını özelleştirerek üst düzey bir savaş yarışı tecrübesi için hikâyeye ve tek oyunculu yarışlara dal veya aksiyon dolu çevrimiçi çok oyunculu mod ile rakiplerinle kapış.
 
Bir simülasyon derinliği ile arcade yarış oyunlarının heyecanını ve aksiyonunu birleştiren PACER® oyuncuların yeteneklerini, reflekslerini ve stratejik zekâlarını zorlu bir sınava sokar.

400 km/sa ile 1000 km/sa arasındaki 4 hız sınıfından birini seç ve Hikâye'ye veya 8 farklı oyun modu ile tek oyunculu yarışlara dal.

Değiştirilebilir türleri (Gece, Yansıma, Ters) olan 14 özgün ve zorlayıcı pistte rakiplerinle çarpışmaya hazırlan.

Tamamı kendine özgü özellikler içeren 5 farklı araç ve 11 silahın kontrolünü eline al. Garaj sayesinde görünüşünü tamamen kişiselleştirebilir, performans ve silah parametrelerini ayarlayabilirsin.

Çevrimiçi Çok Oyunculu mod; 10 oyuncu, 7 oyun modu, eşleştirme, küresel sıralamalar, izleyici modu ve sesli konuşmayı destekler.

CoLD SToRAGE tarafından bestelenen özgün parçalar ve tanınan sanatçıların lisanslı parçaları ile toplamda 80+ şarkı arasından kendi çalma listeni oluştur. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
İşlemci: i5 2.7GHz veya AMD A10-5700 OR FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 740 veya R7 260
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 17 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
İşlemci: i5 4000-series 3.5Ghz veya AMD 8350
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia 970 veya R9 290
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 17 GB kullanılabilir alan
 
19- RIDE 4
 
 
 
Bir motosiklet tutkununun yaşayabileceği en iyi oyun deneyimine hazır mısın?
RIDE 4, yüzlerce motosiklet, düzinelerce pist ve bambaşka bir gerçekçilik boyutuyla rekabetçi ruhunu harekete geçirecek.
 
YENİ VE GELİŞTİRİLMİŞ İÇERİKLER:
- Resmi lisanslı yüzlerce motosiklet arasından seçim yap ve dünyanın dört bir köşesindeki inanılmaz detaylarla, dikkatle tasarlanmış düzinelerce pistte sürüş yap! Her varlık, CAD verilerinden başlayarak ve en ince detayı vererek sana en iyi iki tekerlekli yarış deneyimini yaşatmak için lazer ve 3B tarama kullanılarak oluşturulmuştur. 
 
YOLUNU SEÇ
- Senin kararlarınla etkileşim hâlinde olan olağanüstü ve dinamik bir maceraya atıl ve bölgesel etkinliklerden profesyonel liglere kadar başarıya uzanan yollardan birini seç. Zorlu yarışlar, yetenek testleri, pist günleri ve büyük etkinlik serileri ile sürüş becerilerini göster. En ünlü üreticiler için resmi bir test edici bile olabilirsin!
 
GÜNDÜZ/GECE DÖNGÜSÜ, DİNAMİK HAVA VE DAYANIKLILIK YARIŞLARI
- RIDE 4 tamamen dinamik bir hava koşulları sistemi ve eksiksiz bir gündüz/gece döngüsü içeriyor. Yarışı yeni bir ışıkla deneyimle ve her koşulda en iyi sürücü olduğunu kanıtla. Ayrıca ilk defa olmak üzere "Endurance" modu, animasyonlu molalar ve uzun süreli yarışlarla azmini sınayacak: Başarının en önemli malzemesinin strateji olduğu bir dünyayla yüzleşmeye hazırlan!
 
NÖRAL YAPAY ZEKA
- Makine öğrenimine dayalı, devrim niteliğindeki nöral Yapay Zeka sistemimiz olan A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent) ile tanış. Daha hızlı, daha akıllı ve daha isabetli sürücülere karşı yarış ve her zamankinden daha insan olan bir Yapay Zeka ile rekabet et!
 
GENİŞLETİLMİŞ ÖZELLEŞTİRME
- Kendi tarzına uygun bir şekilde yarış! Sürücünün kıyafeti için bir sürü resmi marka arasından seçim yap ve motosikletlerini estetik ve mekanik açıdan özelleştir. Yeni grafik düzenleyicimiz sayesinde yaratıcılığını ortaya koyarak kaskını, kıyafetini ve motosiklet desenini tasarla. Bunları yaptıktan sonra yarattıklarını çevrimiçi paylaş veya topluluğun en iyi tasarımlarını keşfet!
 
ÇEVRİMİÇİ YARIŞMALAR
- Özel sunucularımız sayesinde eksiksiz ve gecikmesiz çevrimiçi çok oyunculu deneyimin tadını çıkar. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit
İşlemci: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / GeForce GTX 1050
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 43 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1 64-Bit 
İşlemci: Intel Core i7-5820K / AMD Ryzen 5 2600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 580
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 43 GB kullanılabilir alan
 
20- Hotshot Racing
 
 
 
Arcade tarzı Hotshot Racing; drift kontrolleri ve yüksek çözünürlü retro görselleri hızı yaşatan bir deneyimde buluşturarak heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan bir yarış oyunudur.

Virajlar, dönüşler ve düzlüklerden oluşan son sürat yarışmaya olanak veren 16 pistte oynanır. Her biri canlı renkler ve kilometrelerce uzanan mavi gökyüzünden oluşan sahil, orman, dağ ve Las Vegas çölü manzaralı yollarda yarışın.

Zamana Karşı veya Grand Prix modları klasik yarış severlerin yüzünü güldürürken “Hırsız ve Polis” ve “Ya Sür Ya Patla” modları heyecan verici yeni deneyimler sunar.

Tek kişilik Zamana Karşı modu dışındaki diğer tüm modlar tek kişilik, bölünmüş ekranda dört kişilik ve çevrimiçi sekiz kişilik oynanabilir. Tek kişilik modlar, yarış deneyimini en iyi şekilde yansıtabilmek için göz kamaştırıcı 60 FPS çözünürlükte sağlanır.
 
Tur rekorlarını kırarak çevrimiçi küresel liderlik tablosunda üst sıralara çıkın veya yarış çizginizi üst düzeye çıkarmak için hayalet turları indirin.
 
İŞİN USTALARIYLA TANIŞIN
- Keiko, Xing, Mike, Alexa, Aston, Toshiro, Marcus ve Viktor adlı sekiz farklı hız düşkünü hayatlarını dünyanın en iyi yarışçısı olmaya adamıştır.
 
İŞİNİZE ÇOK YARAYACAK HIZ TAKVİYESİ
- Drift yaparak ve rakiplerin arkasına geçip hız kazanarak hız takviyesi elde edin. Bu takviyeyle tek seferde gazı kökleyin ve rakiplerinizi arkada bırakın. 
 
DRİFT İLE TOZU DUMANA KATIN
- Drift, Hotshot Racing’de çok önemlidir. Oyuncu drift yaptıkça hız takviyesi dolar. Yarış boyunca maksimum hızı korumak için olabildiğince çok drift yapmaya çalışın. 
 
YA SÜR YA PATLA
- Bu modda her araca bomba bağlıdır. Belirli bir hızın altına düştüğünüzde... BUM! Patlamaya yol açacak hız sınırı giderek artar ve oyuncuları inanılmaz yüksek hızlarda gitmeye zorlar. 
 
HIRSIZ VE POLİS
- Hırsızlar, polisten kaçmaya çalışır. Polis, hırsızları yakaladıkça onları polise dönüştürür. Kalan suçluların yetenekleri heyecanlı bir kovalamacada test edilir.
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit veya daha yenisi
İşlemci: Intel Core i3 4130T (2.9GHz) / AMD FX 6300 (3.5 GHz)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 770 (1GB) / AMD Radeon HD 7870 (1GB)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel i5 – 8600K (3.6 GHz) / AMD Ryzen 5 1600X (3.6 GHz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 (2GB) / AMD Radeon RX 570 (2GB)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
 
PC için Öne Çıkan 20 Yarış Oyunu listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz yarış oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
PC yarış forza horizon 5 DiRT Rally 2.0 F1 22
Rapor: Avustralya'da Daha Hafif Bir PS5 Modeli Piyasaya Sürüldü Hangar 13, Yeni Mafia Oyununun Geliştirildiğini Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız