Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC için Öne Çıkan 10 Spor Oyunu

 
 
Her yıl ve her dönem yeni yeni spor oyunları PC platformuna dahil ediliyor. Gerek konsollarda gerekse PC'de spor oyunlarının her zaman farklı yeri bulunuyor. Spor oyunları geliştiren firmalar arasında EA, Konami ve daha fazlası gibi popüler ekipler bulunuyor.
  
EA her yıl yeni bir FIFA (FIFA 2023'ten sonra oyunun adı değişecek) oyununu, Sports Interactive ekibi Football Manager oyununu, Konami PES oyununu ve 2K ise NBA 2K basketbol serisini oyunculara sunmaya devam ediyor. Yeni çıkan spor oyunları artık yüksek grafikler ve oynanış dinamikleriyle yayınlanıyor. Bu sayede oyuncular daha iyi bir spor deneyimi yaşıyor.
 
Bu sporlar dışında tenis, amerikan futbolu, beyzbol gibi birçok diğer spor dallarında da yapımlar çıkmaya devam ediyor.Oyunlar daha gerçekçi hale geldikçe spor oyunları başlı başına bir dikkat çekiyor. Spor oyunlarının her yıl üzerine bir şeyler katmaya çalışması oyuncuları heyecanlandırıyor. Pek çok spor oyunu piyasaya bulunuyor. İşte PC için Öne Çıkan Spor Oyunları:
 
1- Football Manager 22 
 
 
 
Kulübünüzün kaderinin sizin elinizde olduğu canlı, nefes alan futbol dünyasında kendinizi gerçek bir menajerin yerine koyun. Daha fazla heyecan, derinlik ve kontrol ile dinamik, gerçekçi deneyimler sunmak için gerçek dünya içgörüleri ve yeni oyun mekanikleri bir araya geliyor.
 
Eksiksiz simülasyon deneyimi. Gerçek hayatta futbol menajerliği yapmaya en yakın deneyim.
 
- Her karar önemlidir:
Menajerlik tarzınızı oluşturmaktan 2500'den fazla kulüp arasından hangisinin başına geçeceğinize karar vermeye kadar bütün büyük kararlar size ait. Yönetim kurulunun hedeflerine mi odaklanacaksınız yoksa onları daha büyük şeyler başarmak için sizi desteklemeye mi zorlayacaksınız? Medya her hareketinizi didik didik incelerken işinizin ne kadarını yalnız yapacak ne kadarını teknik heyetinize atayacaksınız? Taraftarlar sizi yakından izliyor olacak...
 
- Taktik Ustası Olun:
Bir oyun tarzını uygulamak diziliş seçip takımınıza motivasyon konuşması yapmaktan daha fazlasını gerektirir. Bir futbol markası geliştirmek taktik panosunda başlar. Futbol vizyonunuzu desteklemek için antrenmanlarda oyuncularınızı taktiklere göre çalıştırmanız gerekir. Gerçekleştirmelerini istediğiniz rol ve maçın tüm aşamalarında bir takım olarak en iyi nasıl çalışabileceklerine dair net talimatlar vererek oyuncularınızı hızlıca hazırlayın.
 
- Elit bir kadro geliştir:
Kupa alma görevinizin başarısı takımınızdaki yeteneklere bağlı. Sizi sezonlar boyunca zafere taşıyacak geleceğin süperstarlarını alarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için gözlemcilerinizle çalışın. Kendini kanıtlamış yıldızlarınızdan en iyi şekilde faydalanırken umut vaat eden gençleri potansiyellerini ortaya çıkarmaları için destekleyin. Kim vizyonunuzu hayata geçirmenize yardımcı olacak ve kimlerin yeni bir kulüp bulması gerekecek?
 
- Geliştirilmiş maç günü gerçekliği:
 
Yeni bir animasyon motoru, maç gününü daha önce deneyimlemediğiniz şekilde deneyimlemenizi sağlar. Pres sistemindeki kapsamlı değişiklikler yeni gerçekçilik seviyeleri ve daha akıllı karar verme özelliği sağlarken zengin yapay zeka iyileştirmeleri oyunun çeşitli bölümlerinin özgünlüğünün iyileştirilmesini destekler.

Diğer eklemeler de gerçekçiliği üst düzeylere taşır. Profesyonel oyun ve yaşayan, canlı oyun dünyası arasındaki çizgileri bulanıklaştırmaya devam eden bir simülasyon deneyimi oluşturmak için gerçek dünya içgörülerinden faydalanır.
 
Oyuna Eklenmiş Yeni Özellikler:
 
- Sahadaki Özgünlük: Yeni animasyon motoru, çok daha gerçekçi top sürme ve oyuncu hareketleriyle Maç Gününü iyileştirir. Yepyeni bir pres yapma sistemi, yeni bir zeka seviyesi katarak daha akıllı karar verme ve gerçekçiliğe olanak tanır. Yeni Açık Stoper rolü, en yeni taktiksel yeniliği oyuna getirerek defansı hücuma çevirmenize olanak tanır.
- Veri Desteği: Yepyeni Veri Merkezinde, profesyonel oyunda en büyük ve en iyi kulüplerin kullandıklarıyla aynı analiz ve raporlama yöntemleri ile avantajlarınızı keşfedin. Performanslarınızı anlamanıza ve oyuncu seçimi ile geliştirme konusunda daha akıllı kararlar vermenize yardımcı olacak istatistik ve içgörülerle dolu kendi özel panonuzu oluşturun.
- Şampiyonlar gibi İş Birliği Yapın: Yeni, gerçekçi teknik heyet toplantıları, teknik heyetinize her zamankinden daha fazla güvenmenizi sağlar. Profesyonel oyundaki menajerlerden alınmış gerçek içgörülere dayanan bu yeni bileşen, projenizi ve oyuncularınızı yükseklere taşıyacak gelişmiş bir organizasyonel destek seviyesi sağlar.
- Son Transfer Günü Heyecanı: Futbol takvimindeki en dramatik fikstürlerden birinin inişlerini ve çıkışlarını yaşayın. Yeniden tasarlanmış deneyim dinamiği değiştirir ve transfer dönemi heyecanının doruk noktasındaki beklenmedik anları yaşatır. Buna oyuncu değerlerinin yeniden belirlenmesi ve çeşitli yeni gözlemleme iyileştirmeleri de katkı sağlar.

Sistem Gereksinimleri:
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, 8/8.1, 10
İşlemci: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 1.8GHz+
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForece 9600M GT, AMD/ATI Mobility Raedon HD 3650 - 256MB VRAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
 
2- Super Mega Baseball 3
 
 
 
Super Mega Baseball 3, bugüne kadarki en ayrıntılı saha içi simülasyon, Franchise modu ve yeni eklenen Online Leagues modu dahil kapsamlı çevrimdışı ve çevrimiçi oynanış ve büyük oranda geliştirilen grafiklerle serinin formülünü yeniden yazıyor. Yeni içerikler arasında geliştirilmiş kullanıcı arayüzünün yanı sıra onlarca yeni ses, takım ve karakter içeriği ve değişken ışıklandırma koşullarına sahip stadyumlar bulunuyor.
 
Özellikler:

-Acemiden usta ötesi zorluk seviyeleri arasında pürüzsüzçe geçiş yapan akıcı oynanışla el göz koordinasyonunuzu sınayın veya rahatınıza bakarak sayı yapın.

-Yeni pickoff ve base çalma mekanikleri, wild pitch’ler ve passed ball’lar, vurucu atama ve durumsal oyuncu özellikleri gibi sofistike beyzbol simülasyonuyla beyzbol içgüdülerinizi ortaya koyun ve geliştirin.

-Her biri eşsiz gündüz, gece ve alternatif ışık koşullarına sahip olan ayrıntılı 14 stadyumun görüntü ve seslerinin tadını çıkarın.

-Oyuncu gelişimi, yaşlanma, emeklilik, serbest oyuncularla sözleşme yapma/feshetme mekanikleri sunan yepyeni Franchise modunda devamlı değişen bir takımı sezonlar boyu geliştirip büyütün (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi).

-Yeni eklenen çok yönlü Online Leagues modunda arkadaşlarınızla çapraz platform ligi kurun (1v1, yalnızca çevrimiçi).

-Çapraz platform Pennant Race modunda pennant’lar kazanıp üst klasmanlara yükselmek için mücadele edin (1v1, yalnızca çevrimiçi, yalnızca kontrol cihazı).

-Sezon uzunluğu/yapısı, takım isimleri/formaları/logoları ve oyuncu adları/görünüşleri/özelliklerini içeren ayrıntılı özelleştirme setiyle ideal liginizi oluşturun.

-Özelleştirilmiş Season’larla ve Elimination serisiyle maçları ve takımları tek başınıza ya da arkadaşlarınızla herhangi bir kombinasyonla oynayın veya simüle edin (1vCPU, 2vCPU, 1v1, 2v1, 2v2, CPUvCPU, yerel veya çevrimiçi).

-Standard Season ve Standard Elimination modlarında standart takımlar ve ayarlarla (kilitli oyuncu özellikleri) özelleştirmeyi atlayıp liderlik tablosunda üst sıralara çıkmak için mücadele edin (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi). 
 
Rekabetçi çevrimiçi Pennant Race modunda sınırsız sayıda maç yapmak, yapay zekaya karşı Exhibition maçları yapmak veya özelleştirme setiyle deneme yapmak için ücretsiz demoyu indirin.
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 10 veya daha yenisi
İşlemci: Intel Core 2 Duo or AMD eşdeğeri
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Özel DX11 NVIDIA veya AMD kartı
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 16 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10 veya daha yenisi
İşlemci: Intel i5 4000 series or AMD eşdeğeri
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTX 960 or AMD eşdeğeri veya daha iyisi
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
 
3- FIFA 22
 
 
 
Powered by Football™ sloganıyla yola çıkan EA SPORTS™ FIFA 22, temel oynanış geliştirmeleri ve her moda yenilik katan bir sezon ile oyunu gerçek hayata daha da yakınlaştırıyor.
 
FIFA nedir?
Dünyanın dört bir yanından 17.000’den fazla futbolcu, 700’den fazla takım, 90’dan fazla stadyum ve 30’dan fazla lig ile Dünyanın Oyununu oynayın.
 
OYUN MODLARI:

Kariyer Modu– FIFA 22’de hem teknik direktör hem de oyuncu olarak hayallerinizi yaşayın. FIFA’daki en yeni kulübü kurun, formalarınızı tasarlayın, stadyumunuzun tarzını belirleyin ve seçkinler arasında mücadele etmek ya da alt klasmanlardan başlayıp takımınızı zafere taşımak arasında seçim yapın. Ya da ilerlemenizi, başarıya ulaşmanızı ve Pro’nuzun oyundaki yolculuğunu yaşamanızı sağlayan daha sürükleyici Oyuncu Kariyeri modunda oyuncu olarak becerilerinizi test edin.
 
VOLTA FOOTBALL– VOLTA FOOTBALL’da sokaklara geri dönün. Bir oyuncu oluşturun, ekipmanlarınızı seçin ve dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolu sahalarında tek başınıza ya da takımınızla tarzınızı yansıtın. Yeniden tasarlanan oynanış ile top becerilerinizin karşılığını alın ve VOLTA FOOTBALL’da oynadığınız her moddaki tüm ödülleri kazanmak için TP kazanmanıza imkan tanıyan yeni sezon ilerlemesi sistemiyle yeni ekipmanları açarak her sezondaki özel konumlarda yer alan eşsiz etkinlikleri oynayın. 
 
FIFA Ultimate Team– FIFA’nın en popüler modu olan FIFA Ultimate Team’e dahil olun. Futbol dünyasındaki binlerce oyuncuyla hayalinizdeki kadroyu kurun, özel formalar, armalar ve iz bırakabileceğiniz bir FUT Stadyumu ile kulübünüzü hem saha içinde hem de saha dışında kişiselleştirin ve takımınızla yapay zekaya veya FUT Topluluğundaki diğer oyunculara karşı sahaya çıkın. Ayrıca, en unutulmaz futbolcuların sahaya dönmesini sağlayacak yeni FUT Kahramanlar ile oyunun en unutulmaz oyuncularını tekrar karşılayın.
 
Eşsiz Özgünlük– İkonik UEFA Champions League, UEFA Europa League, yepyeni UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander ve daha birçoğu gibi dünyanın en büyük müsabakalarında boy gösteren en büyük oyuncularla oynayın!
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64-Bit
İşlemci: Intel Core i3-6100 @ 3.7GHz or AMD Athlon X4 880K @4GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64-Bit
İşlemci: Intel i5-3550 @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 veya AMD Radeon R9 270X
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 
3- eFootball PES 2021
 
 
 
eFootball PES 2021 Season Update, geçen seneki ödüllü eFootball PES 2020 oyununun yanında yeni sezon için çeşitli takım ve oyuncu güncellemeleri içerir.
 
Ayrıca UEFA EURO 2020™ moduna da sahiptir ve tüm bunlar özel yıl dönümü fiyatıyla geliyor!

- En Büyük Kulüpler
Almanya şampiyonu FC Bayern München, İspanya şampiyonu FC Barcelona, dünya devleri Manchester United ve özel PES partneri Juventus gibi dünya futbolunun en büyük takımlarıyla oynayın!

- myClub
Sıfırdan kendi hayal takımınızı kurarak dünyanın dört bir yanından insan rakiplerle karşı karşıya gelin.

- Matchday
Gerçek yaşamdaki futbol rekabetlerinin tema olarak alındığı online PvP etkinliklerinde ve diğer büyük maçlarda mücadele edin.

- Ana Lig
Bu sürükleyici tek oyuncu modunda bir futbol kulübünün başına geçin ve takımınızı zirveye taşıyın. 
 
Bu oyun, eFootball PES 2020'nin (2019 Eylül ayında yayınlanmıştı) güncellenmiş sürümüdür ve en yeni oyuncu verilerini ve kulüp kadrolarını içerir. Bazı liglerin kadrolarının yayından sonra güncelleneceğini lütfen unutmayın. 
 
Oyunda bazı özel sürümleri satın alarak içeriklere erişebilirsiniz:
 
STANDARD EDITION

Oyunun bu sürümünü satın alarak aşağıdaki myClub içeriğine sahip olun:
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 10 hafta
• Premium Temsilci x 10 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 2.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
ARSENAL EDITION

Bu sürümü satın alarak aşağıdaki Arsenal içeriğine sahip olun:
• 'Unutulmaz An Serisi' x 1 oyuncu
• Tam takım (menajer ve oyuncular)
• Dijital forma
• Orijinal oyun içi menü teması
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 30 hafta
• Premium Temsilci x 30 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 3.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
FC BARCELONA EDITION

Bu sürümü satın alarak aşağıdaki FC Barcelona içeriğine sahip olun:
• 'Unutulmaz An Serisi' x 1 oyuncu
• Tam takım (menajer ve oyuncular)
• Dijital forma
• Orijinal oyun içi menü teması
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 30 hafta
• Premium Temsilci x 30 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 3.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
FC BAYERN MÜNCHEN EDITION

Bu sürümü satın alarak aşağıdaki FC Bayern München içeriğine sahip olun:
• 'Unutulmaz An Serisi' x 1 oyuncu
• Tam takım (menajer ve oyuncular)
• Dijital forma
• Orijinal oyun içi menü teması
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 30 hafta
• Premium Temsilci x 30 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 3.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
JUVENTUS EDITION
Bu sürümü satın alarak aşağıdaki Juventus içeriğine sahip olun:
• 'Unutulmaz An Serisi' x 1 oyuncu
• Tam takım (menajer ve oyuncular)
• Dijital forma
• Orijinal oyun içi menü teması
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 30 hafta
• Premium Temsilci x 30 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 3.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
MANCHESTER UNITED EDITION
Bu sürümü satın alarak aşağıdaki Manchester United içeriğine sahip olun:
• 'Unutulmaz An Serisi' x 1 oyuncu
• Tam takım (menajer ve oyuncular)
• Dijital forma
• Orijinal oyun içi menü teması
• 3 Oyuncu Sözleşmesi Bileti x 30 hafta
• Premium Temsilci x 30 hafta
*Premium Temsilciler, hangi sürümü olursa olsun satın almış olduğunuz kulübün oyuncuları dahil çok çeşitli kulüplerdeki oyuncularla sözleşme imzalayabilir.

Ayrıca şu satın alma bonusunu içerir:
• 3.000 myClub Parası
*Ön sipariş bonusu, satın alma bonusu ve myClub içeriği sadece oyunu satın almak için kullanılan hesapta alınabilir. 
 
Bazı lisanslı liglerin ve takımların en son verilerinin güncelleme sonrası yayında mevcut olmayacağını lütfen unutmayın. Bu güncellemeyi indirmek için internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Daha fazla bilgi için resmi web sitesine göz atabilirsiniz.

*COVID-19'un devam eden etkisi sebebiyle gerçek yaşamdaki bazı futbol liglerinde ve/veya turnuvalarında ani kural değişiklikleri yaşanabilir. Bunun sonucunda oyundaki kurallar, gerçek yaşamdaki karşılıklarıyla kusursuz bir şekilde örtüşmeyebilir. Gelecek güncellemelerde önceden haber verilmeden ligleri ve turnuvaları etkileyen başka değişiklikler de yapılabilir.
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 8.1/10 - 64bit
İşlemci: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64bit
İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
 
4- Madden NFL 22
 
 
 
Kadro yönetimi, iyileştirilmiş senaryo altyapısı ve haftalık stratejiyi içeren yepyeni Franchise modu özellikleri. Birleştirilmiş ilerleme ile, avatar ilerlemesini ve oyuncu sınıfını Face of The Franchise ve The Yard'da paylaşın. Bir ilk olarak Ultimate Team'de devre arasında Superstar X-Factor yeteneklerini ayarlayın.
 
Madden NFL 22 Franchise modundaki yepyeni Keşif özelliğiyle bir sonraki harika NFL süper starını keşfedin. Keşif ekibinizi görevlendirin, yeni yeteneklerinizi sıraya dizin ve Draft Day için hazırlanın. 
 
Oyun özellikleri:
 
- Dinamik Maç Günü:
Madden NFL 22'nin Dinamik Maç Günü tüm oyun modlarında oynanışa etki eder. Madden deneyimi, oyun ilerlemenize ve gerçek NFL maçlarından alınan Yeni Nesil İstatistiklere göre sezon boyunca değişecektir.
 
-Yeni nesil istatistikler yıldız odaklı yapay zeka:
Yeni Nesil İstatistikler Yıldız Odaklı Yapay Zeka, şimdiye kadarki en akıllı oynanış deneyimini sunmak için Maç Günü Atmosferi ile birleşiyor. Tümü gerçek hayattaki verilerle desteklenmekte olup oyuncu ve takım eğilimlerini benzer şekilde aktarmak için geliştirilmiştir.
 
- Maç günü atmosferi:
Maç günü atmosferi, gerçekçi stadyum ortamlarında oynamanızı ve her maç gerçek hayattaki iniş ve çıkışları deneyimlemenizi sağlar. Her NFL stadyumundaki Ev Sahibi Avantajı düzenlemeleri, yeni saha içi tepkileri ve oyuncu kişilikleri oyuna derinlik katar ve tempoyu etkiler.
 
- Franchise:
Oyuncu, koç veya kulüp sahibi olarak bir NFL Hanedanlığı kurun. Kadroya yeni isimler katın ve yönetin, koç ekibinizin özel yetenek ağacını yükseltin ve antrenman tekrarlarını düzenleyin. İyileştirilmiş senaryo altyapısı her Franchise sezonunun birbirinden farklı olmasını sağlayacaktır.
-Kadro yönetimi ve yetenek ağaçları
-Gelişmiş sezon motoru
-Haftalık strateji 
 
Birleştirilmiş İlerleme:
-Face of The Franchise ve The Yard'da geçerli avatar ilerlemesi
-Yeni oyuncu sınıfları 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Athlon X4 880K @4GHz veya daha iyisi, Core i3-6100 @3.7GHz veya daha iyisi
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Radeon RX 460 veya eşdeğer, NVIDIA GTX 660 veya eşdeğer
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: FX 8150 @3.6GHz veya daha iyisi, Core i5-3350 @3.40GHz veya daha iyisi
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: Radeon R9 270x veya eşdeğer, GeForce GTX 680 veya eşdeğer
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 
5- Golf With Your Friends
 
 
 
Arkadaşlarınla Golf oynamayacaksan arkadaşlarının olmasının ne önemi var! Hareketli, heyecan verici, 12'ye kadar oyuncunun aynı anda mini golf oynayabildiği sahalarda hiçbir atış başarısız değildir!
 
Ana Özellikler:
 
-12 Oyunculuk Çok Oyunculu Mod! Çevrimiçi çok oyunculu modda diğer 11 golfçüyle mücadele edeceksin, becerilerini en iyi şekilde kullan.
 
-Temalı Sahalar! Temalı sahalarda mücadele et! Korsan gemisinde profesyonelleş, solucan sahasında solucan savaşı ilan et veya antik temada bir albatros yapmaya çalış.
 
-Güçlendirmeler! Arkadaşlarının topunu bala batırarak, topu dondurarak veya topu küpe dönüştürerek arkadaşlarınla şakalaş.
 
-Üç Oyun Modu! Klasik mini golfte mücadele et, topu halkalardan geçir ya da deliği bir hokey kalesiyle değiştir.
 
-Özelleştirmeler! Şık şapkalar, can simitleri ve top izleriyle golf sahasındaki geçit yolunu podyuma dönüştür! 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 (64-bit) or Windows 10 (64-bit)
İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300 @3.1GHz veya daha iyisi
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 460 / Radeon 6870 / Intel HD Graphics 630
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: Intel i5-6600 3.3GHz / AMD FX 8350 4.0GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 960 4GB VRAM / AMD R9 280 3GB VRAM
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
 
6- NBA 2K22 
 
 
 
BASKETBOLLA DOLU BİR DÜNYA
NBA 2K22 tüm basketbol evrenini karşına getiriyor. Orijinal takımlar ve oyunculara karşı gerçek NBA ve WNBA ortamlarında HEMEN OYNA. MyTEAM'de günümüzün yıldızları ve geçmişin efsaneleriyle kendi rüya takımını kur. MyCAREER ile kendi profesyonel oyunculuk yolculuğuna çık ve NBA'e yükselme deneyimini yaşa. MyGM ve MyLEAGUE ile güçlü bir Yönetici olarak yönetim yeteneklerini sına. NBA 2K22 ile herkes her yerde basket oynayabilir. 
 
OYUNUNU GELİŞTİR
Yeni taktiksel saldırı, elden geçirilmiş savunma ile birleşiyor ve çok daha rekabetçi ve sürükleyici bir NBA 2K22 deneyimi sunuyor. Beceriye dayalı top sürme, atış yapma, smaç basma ve alley-oop'lar ile hareketlerini geliştirirken sahanın diğer ucundaysa rakiplerine aman vermeyen yeni blok ve savunma hamleleriyle karşı koy. 
 
YELKENLER FORA
PC için geliştirilen yepyeni 2K22 Neighborhood'da yolcu gemisiyle açık denizlere yelken aç. İdeal MyPLAYER'ını oluştur, seviye atlayarak ödüller kazan ve hem oyununla hem tarzınla kendini yansıt. 
 
RÜYALARININ TAKIMI
NBA fantezi basketbol rekabetinin doruk noktası NBA 2K22 MyTEAM'de kartları topla, yeni kartlar yarat ve oyuna kendini kaptır. NBA yıldızlarıyla ve her dönemden efsanelerle hayallerindeki kadroyu oluştur, MyTEAM deneyimine her sezon eklenen özelliklerle oyunun kurallarını değiştiren evrimi yaşa. 
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit veya Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel® Core™ i3-2100 @ 3.10 GHz/ AMD FX-4100 @ 3.60 GHz veya eşdeğer
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 450 1GB/ ATI® Radeon™ HD 7770 1 GB veya eşdeğer
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Directx 9.0x

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit veya Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel® Core™ i5-4430 @ 3 GHz/ AMD FX-8370 @ 3.4 GHz veya eşdeğer
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 770 2GB/ ATI® Radeon™ R9 270 2GB veya eşdeğer
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 110 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Directx 9.0c
 
7- Riders Republic 
 
 
 
Riders Republic'in devasa çok oyunculu oyun alanına katılın! Kayak, snowboard, bisiklet ya da atlayış tulumu ile kuralları koyup bozduğunuz bir açık dünya spor cennetini keşfedin. - Devasa çok oyunculu oyun alanında aynı anda 50'den fazla oyuncuya karşı savaş verin.
 
- Her şeyin ortaya konduğu toplu yarışmalara katılın, çabalayın ve bitiş noktasına kadar savaşın!
- Arkadaşlarınıza tarzınızı göstermek ya da müsabakalarda hava atmak için karakterinizi özelleştirin.
- Prestijli etkinliklere katılarak sponsorların dikkatini çekin.
- Akrobatik hareket karşılaşmasından hızlı tempolu yarışlara, birçok farklı oyun modunda bisiklet, kayak, snowboard ya da atlayış tulumu kullanın.
- Amerika'nın Yosemite, Zion ve Bryce Kanyonu gibi ikonik ulusal parklarının doruklarında çılgınlıklar yapın. 
Riders Republic'in çeşitli sürümleri bulunmaktadır:
 
a. Riders Republic Deluxe Edition
 
Deluxe Edition, ana oyunu ve Kozmik Paketi, Neon Paketi, Rainbow Paketi, Skull'n Style Paketi ve 20 Helikopter Bileti içeren Ultimate Paketini içerir.

Bisikletinizi, kayağınızı, kar kayağınızı ya da uçuş tulumunuzu kapın ve kuralları sizin koyup bozacağınız bir açık dünya spor cennetini keşfedin.

Devasa çok oyunculu oyun alanında 50 oyuncudan fazlasına karşı eş zamanlı olarak savaşın.
 
Toplu devasa başlangıç yarışına katılın - bitişe kadar çarpışın, sürtüşün ve savaşın!
 
Kariyer modunda ya da çok oyunculu etkinliklerde kesintisiz bir açık dünyada sürün. 
 
b. Riders Republic™ - Gold Edition
 
Oyunu ve Year 1 Pass'i içeren Riders Republic™ Gold Edition ile yolculuk tecrübenizi genişletin. Bisikletinizi, kayağınızı, kar kayağınızı veya atlayış tulumunuzu kapın ve kurallarını sizin belirlediğiniz - veya çiğnediğiniz - bir açık dünya spor cennetini keşfedin.

Year 1 Pass içeriğinde yıl boyunca açılacak sekiz oyuncak ve buna ek olarak, yayınlanma sonrasında eklenecek BMX Spor İndirilebilir İçeriği bulunur.
 
Devasa çok oyunculu bir dağ oyun alanında, aynı anda en fazla 64 oyuncuya karşı savaşın.
 
Toplu devasa başlangıç yarışına katılın - bitişe kadar çarpışın, sürtüşün ve savaşın!
 
Kusursuz bir açık dünyada, kariyer modunda veya çok oyunculu etkinliklerde bisiklet, kayak, kar kayağı veya atlayış tulumu kullanın. 
 
c. Riders Republic - Ultimate Edition
 
Ultimate Edition, 1. Yıl Kartını ve dört özel kozmetik paketi içerir. Cosmic, Rainbow, Neon ve Skull'n Style Paketleri. Bisikletinizi, kayağınızı, kar kayağınızı veya atlayış tulumunuzu kapın ve kurallarını sizin belirlediğiniz - veya çiğnediğiniz - bir açık dünya spor cennetini keşfedin.

Year 1 Pass içeriğinde yıl boyunca açılacak sekiz oyuncak ve buna ek olarak, yayınlanma sonrasında eklenecek BMX Spor İndirilebilir İçeriği bulunur.
 
Devasa çok oyunculu oyun alanında en fazla 64 oyuncuya karşı eş zamanlı olarak savaşın.
 
Toplu devasa başlangıç yarışına katılın - bitişe kadar çarpışın, sürtüşün ve savaşın!
 
Kusursuz bir açık dünyada, kariyer modunda veya çok oyunculu etkinliklerde bisiklet, kayak, kar kayağı veya atlayış tulumu kullanın. 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit sürümleri)
İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 5 1400
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 970 (4 GB) veya AMD RX 470 (4 GB)
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
DX sürümü: DX12 

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit sürümleri)
İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 (6 GB) veya AMD RX 570 (8 GB)
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
DX sürümü: DX12  
 
8- Rocket League
 
 
 
Arcade tarzı futbol ve arabaların yarattığı yüksek oktanlı kaosu indir ve mücadeleye başla! Arabanı özelleştir, sahaya çık ve tüm zamanların en çok beğenilen spor oyunlarından birinde mücadele et! Hemen indir ve şutunu çek!

1'e 1, 2'ye 2 ve 3'e 3 Çevrimiçi Modlarda tek başına veya arkadaşlarınla sahaya çık ya da Rumble, Snow Day veya Hoops gibi Ekstra Modların tadını çıkar. Rocket Pass'teki ögeleri aç, Rekabetçi Derecelerde yüksel, Rekabetçi Turnuvalarda mücadele et, Görevleri tamamla, çapraz platform ilerlemesinin tadını çıkar ve daha fazlasını yap! Saha seni bekliyor. Şutunu çek!

- Yeni Görevler:
Özelleştirme ögelerini ücretsiz açmak için Haftalık ve sezonluk Görevleri tamamla!
 
- Turnuvalar:
Rekabetçi enerjiyi hisset! Ücretsiz Turnuvalara katıl ve tüm sezon boyunca kendi Derecendeki takımlarla mücadele et! Galip gelerek yeni ödüller kazan!
 
- Oyun İçi Etkinlikler ve Sınırlı Süreli Modlar:
Haunted Hallows'tan Frosty Fest'e, çevrimiçi oynayarak açılabilen oyun içi kutlama ögeleri sunan sınırlı süreli etkinliklerin tadını çıkar! Sınırlı Süreli Modları ve arenaları gözden kaçırma.
 
- Çapraz Platform İlerlemesi:
Rocket League Envanterini, Rekabetçi Dereceni ve Rocket Pass Kademeni bağlı olan tüm platformlarla paylaş!
 
- Öge Mağazası ve Planlar:
Sonsuza yakın özelleştirme seçeneğiyle arabanı kişiselleştir! Görevleri tamamlayarak, Öge Mağazası'nda gezerek veya arabana premium içerik eklemeni sağlayan Planlar üreterek oyun içi ögeler elde et.
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) veya daha yeni (64 bit) Windows İşletim Sistemi
İşlemci:2.5 GHz Çift Çekirdek
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 760, AMD Radeon R7 270X veya üstü
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Direct X Sürümü: DirectX 11

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) veya daha yeni (64 bit) Windows İşletim Sistemi
İşlemci: 3.0+ GHz Dört Çekirdek
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 470 veya üstü
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Direct X Sürümü: DX11
 
9- THPS 1 + 2 
 
 
 
Tüm zamanların en simgesel kaykay oyunlarına geri dönün. Tony Hawk’s™ Pro Skater™ ve Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 2'yi inanılmaz HD kalitesiyle yenilenen tek bir destansı koleksiyonda oynayın.
 
Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2'deki yenilikler:
 
-Cross-Gen Deluxe Paketi:
Cross-Gen Deluxe Paketi'ni satın alın ve orijinal profesyonel dönemin geleneksel tarzıyla kayın. Powell-Peralta® şirketinin kendi gizli hareketleri ve kaykayları ile "The Ripper" karakterinin yanı sıra Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen'ın özgün retro 80'ler dönemi kıyafetlerini ve Create-A-Skater modu için özgün retro içeriği sunar. 
 
-Yeni kaykaycılar: 
Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2, ekibe eklediği sekiz yeni kaykaycıyla geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği bir araya getiriyor. Aori Nishimura ve Lizzie Armanto gibi kaykaycılar kendilerine has stil ve özel hareketleriyle profesyonellerden oluşan efsanevi bir ekipli birlikte kaykay yapacak.
 
Oyun özellikleri
 
- İnanılmaz hareketler
Tony Hawk’s™ Pro Skater™ serisinin simgesel sürüş sistemi ile inanılmaz hareket komboları yapın.
 
- Tarzınızı oluşturun
Geliştirilmiş Create-A-Park ve Create-A-Skater özellikleri ile tarzınızı ve yaratıcılığınızı konuşturun.
 
- Çevrimiçi rekabet edin
Oturumlarınızı çevrimiçine taşıyın ve Çok Oyunculu modlarda ve liderlik sıralamalarında dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla rekabet edin.
 
Tüm zamanların en simgesel kaykay oyunlarına geri dönün. Tony Hawk’s™ Pro Skater™ ve Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 2'yi inanılmaz HD kalitesiyle yenilenen tek bir destansı koleksiyonda oynayın. Tüm profesyonel kaykaycılar, seviyeler, özel hareketler ve daha fazlası tamamen yenilenmiş olarak geri döndü.

Kaykay sürme sınırlarını aşın, tarzınızı konuşturun ve Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 ile yeni nesil kaykaycıların ve içerik üreticilerin bir parçası olun.
 
THPS 1 + 2'nin çeşitli sürümleri bulunmaktadır: 
 
a. Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 - Deluxe Edition
 
The Digital Deluxe Edition'a tüm Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 oyunu, Powell-Peralta®'dan "The Ripper" kaykaycısı, Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen için retro kıyafetler ve Create-A-Skater (Kaykaycı Yaratma) modu için benzersiz retro içerik dâhildir. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: AMD FX 6300 / Intel Core i3-4340
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD HD 7950 / Nvidia GTX 660
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Direct X Sürümü: DirectX 11
Ek Notlar:Geniş ekran desteği 21:9 / Farklı işlevler atanabilir kontroller / Sınırlandırılmamış kare hızı / G-Sync / FreeSync desteği 

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-2500K
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390 / NVIDIA GTX 970
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Direct X Sürümü: DX11 
 
10- F1 22
 
 
 
2022 FIA Formula One World Championship™’in resmi video oyunu EA SPORTS™ F1® 22’de Formula 1®’in yeni çağına katılın. Yarış gününü baştan tanımlayan yeniden tasarlanan arabalar ve yenilenen kurallarla yeni sezonda kokpite geçin, yeni Miami International Autodrome’da becerilerinizi test edin ve F1® Life’ta pırıltının ve cazibenin tadına varın.
 
20 pilotun ve 10 takımın tamamından oluşan özgün kadroyla Formula 1® 2022 sezonunun büyüleyici yeni araçlarını sürün ve yeni sürükleyici ya da sinematik yarış sekanslarında yarış deneyiminizi kontrol edin. Sevilen My Team kariyer modunda kuracağınız takımı gridin ilk sırasına taşıyın, bölünmüş ekranda, İki Oyunculu Kariyerde veya çok oyunculu modda yarışın ya da yepyeni Pirelli Hot Laps özelliğimizle piste çıkmış en ünlü markaların süper arabalarını kullanarak tempoyu değiştirin.
 
• YENİ SEZON, YENİ KURALLAR: F1® 22’de Formula 1® araçlarının yeni çağında yarışın.
• YARIŞ GÜNÜ YENİDEN TANIMLANDI: Sürükleyici ve sinematik Pit Stoplar, Formasyon Turları ve daha fazlasıyla sanal F1® deneyiminizin kontrolünü ele alın.
• F1® SPRINT: Emilia-Romagna, Avusturya ve Sao Paulo Grand Prix™’lerinde gerçek hayattaki gibi sprint yarışları yapın ya da özel modlarda takvimdeki herhangi bir yarış için sprint yarışını etkinleştirin
• F1® LIFE: Formula 1®’in pırıltısının ve cazibesinin tadına varın. 
 
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (Version 1909) | For Ray Tracing veya VR: Windows 10 64-bit (Version 2004)
İşlemci: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300 |For VR: Intel Core i5-9600k or AMD Ryzen 5 2600X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti veya AMD RX 470 | For Ray Tracing: GeForce RTX 2060 veya Radeon RX 6700 XT | For VR: NVIDIA GTX 1660 Ti veya AMD RX 590
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (Version 1909) | For Ray Tracing veya VR: Windows 10 64-bit (Version 2004)
İşlemci: Intel Core i5 9600K veya AMD Ryzen 5 2600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1660 Ti veya AMD RX 590 | For Ray Tracing: GeForce RTX 3070 veya Radeon RX 6800 | For VR: NVIDIA RTX 2070 veya AMD RX 6700 XT
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
 
PC için Öne Çıkan Spor Oyunları listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz spor oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
pc spor futbol basketbol voleybol tenis fifa22
The Last Case of Benedict Fox için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Deliver Us Mars için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız