Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC için Honeybomb Oyunu Duyuruldu

 
 
Frozen Way, Honeybomb adlı yeni bir birinci şahıs, açık dünya, hayatta kalma oyunu duyurdu. Honeybomb, Unreal Engine 4 motoru kullanılarak geliştirilen ve PC platformuna çıkacak yeni soluklu bir yapımdır.
 
Honeybomb gelecekte uzak bir uzaylı gezegeninde geçiyor. Biyomühendislik ve genetik bilgileri kullanan bilim adamları yeni organizmalar yaratacak ve ana gezegenlerini hayata döndürmeye yardımcı olmak için daha önce bilinmeyen kaynakları keşfedecekler.
 
Oyuncular genetik dünyasını keşfedecek ve hatta yeni bir bitki cinsi yaratmak için çeşitli olasılıkları deneyecek. Ek olarak, yeni teknolojilerde ustalaşmak için çeşitli deney yapacaklar. 
 
Oyuncular ayrıca dronlar, mobil laboratuvarlar, yaşam alanı ve araştırma istasyonları inşa edebilecek. Bunun yanı sıra güvenlik, hava durumu veya hammadde açısından en uygun konumlarda birden fazla istasyon oluşturabilir ve bunlar arasında güvenli seyahat yapabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming birinci şahıs açık dünya hayatta kalma pc
GOG Yaz İndirimleri Başladı Carrier Command 2 ve Regiments Demoları Steam Next Yayınında Gösterilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız