Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC - Mobil - Tablet Çapraz Platform MMO Geliyor

 
    Spacetime Studios, PC, akıllı telefon ve tabletler arasında çalışacak ilk çapraz platform MMO oyunlarını kendilerinin yapacağını iddia ediyor.
 
    Firmaya göre Pocket Legends ve Star Legends gibi MMO oyunlar aynı anda bu 3 farklı platform arasında oynanabilecek. Dahası Spacetime Studios, global bir sunucu açarak oyunların bu sunucu üzerinden oynanmasını sağlayacak ve örneğin Amerika'daki bir iPhone kullanıcısının, Almanya'daki bir Android tablet kullanıcısıyla ve Güney Kore'deki bir PC kullanıcısıyla aynı MMO oyununu eş zamanlı oynayabileceği belirtiliyor.
 
    Firmanın CEO'su Gary Gattis; “Farklı platformun oyuncuları arasında her zaman çeşitli tekniksek duvarlar olmuştur. Şimdi insanlar, ister evde olsun ister yolda olsun istedikleri cihazla, istedikleri kişiyle, istedikler yerde ve istedikleri zaman oyun oynama özgürlüğüne sahipler." şeklinde konuştu.
 
     Pocket Legends, Nisan 2010'da çıkmıştı, Star Legends ise bu senenin başlarında MMO hayatına başladı. Spacetime stüdyosu gerçekten enterasan iddialarda bulunmuş. Umarız söylediklerini gerçekleştirirler ve bu 3 platform arasında keyifli bir bağ kurulmuş olur. Gelişmeler için bizimle kalmaya devam edin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gameinformer çapraz platform pc akıllı telefon tablet mmo star legends pocket legends
Diablo'daki Town Portal'lar Başa İş Açarsa... Mortal Kombat Arcade Kollection Güncellemesi Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tnszfr

9.12.2011 19:10:53

0
uçurum olabilir ama adam gibi kontrol sistemi gelirse her şey altüst olabilir her şey pcde daha rahat olabilir ama farklı aletleri de bu dünyanın içine sokma çabasında olan insanlar varsa desteklenmeli farklı platform farklı tattır bence

sniper23

9.12.2011 16:50:37

0
pc ve telefonlar,tabletler arasında büyük uçurumlar var.O yüzden pcdekiler tablette oynayanı ezer

Crynet

9.12.2011 16:33:45

0
Hey Allah Fikir Versinde Böle Fikir Vermesin Çapraz Platform nekadar kötü olucağının farkında dehiller
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız