Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Oyuncuların Eğlenmesini İstemiyorum"

 
     Evet, bu sözler şu sıralar Heavy Rain ile en gündemde olan isimlerden birine, yani David Cage'e ait.
 
     PS3'ün merakla beklenen yapımı Heavy Rain piyasaya çıktı. Oyunun piyasaya çıkması ile birlikte bazı kesimler büyük keyif alsa da, bazı oyuncularda Heavy Rain'den bekledikleri tadı malesef alamadılar.
 
     Daha önce yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ve "Heavy Rain bir kez oynanmalı" diyen oyunun yönetmeni David Cage, gene ilginç bir söyleşiye imza attı.
 
     Alman sitelerinden Spiegel.de ile bir söyleşi yapan David Cage, oyuncuların bir oyunu oynarken eğlenmelerini istemediğini ve etraflarındaki bir çok oyun zaten bu eğlenceyi sunduğunu söyleyerek, bunu sıkıcı bulduğunu da sözlerine ekledi. Cage son olarak oyuncuların duyguları üzerinden oynamalarını istediğini de belirtmiş.
 
     Heavy Rain gerçektende her oyuncuya hitap eden bir oyun değil. David Cage her ne kadar bazı açıklamaları ile sık sık eleştirilse de ona ve ekibine gerçekten çok benzer oyunların bulunduğu sektre farklı yapımlar sundukları için teşekkür etmek gerektiğiğini düşünüyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain David Cage Quantic Dream PS3 Sony
Old Republic'ten Yeni Bir Video Xenoblade Bestecisini Buldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız