Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyuncular War Z'ye Tepkili


    Bildiğiniz üzere The War Z, geçtiğimiz gece saatlerinde Steam üzerinden satışa sunulmuştu. Fakat oyuncular War Z'ye tepki gösterdi. Zira War Z'nin Steam sayfasındaki tanıtım metni, yanlış bilgiler içeriyor.
 
    Oyuncuların gösterdiği tepkiye göre War Z'nin Steam sayfasında yapılan hatalar şu şekilde;
 
- Baş kısmında War Z'nin beta sürecinde olduğuna dair bir açıklama yapılmamış. War Z'yi araştırmadan satın alan insanlar yarım yamalak bir oyunla karşılaşacaklar.
- Oyundaki dünyanın 100 ile 400 km2'lik bir alanda geçtiği belirtiliyor. War Z'de şu an için bulunan tek harita 72 km2'lik bir alanda geçiyor.
- Özellikler arasında ister açık, ister özel sunucularda oynanabileceği yazılıyor. War Z'de özel sunucu sistemi bulunmuyor.
- Yine oyunun özellikleri arasında karakterlerin bazı yetenekler kullanabildiği belirtiliyor. Fakat War Z'de şu an için bu sistem de yer almıyor.
- Oyunda hem Normal, hem de Hardcore modunun olduğu belirtilmiş. Oyunda Hardcore modu bulunmuyor.
- Sunucuların 100 oyuncuya kadar aynı anda oynamasına izin verdiği, özellikler arasında yer almış. Fakat War Z'nin sunucuları en fazla 50 kişiye kadar destek veriyor.
 
   Reddit'de konuyla ilgili başlatılan başlık, 7 saat içerisinde 2000'den fazla olumlu oy ve 700'den fazla yorum almış. Bakalım bu tepkinin sonucu neleri getirecek?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Reddit the war z arma II dayz day z modu zombi shooter mmo survivor horror pvp pvz pc 2012
SWTOR'un İlk Ek Paketi 2013 Baharında Geliyor Xbox Live'da Modern Warfare 3 İndirimi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.2.2013 18:50:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar düşüncelerinizi anlıyorum fakat lütfen çok sorgucu olup yanlış yorumlar yapmayın 1.si oyuna silahla başlamıyoruz diyosunuz yok bide silahla başlasaydınız el feneriyle başlayıp risk alarak kasabalara girerek yeni ekipmanlar vb şeyler bulursunuz el feneriyle zm öldürmek 100 vuruş falan deil bazı arkadaşlar oynamayı bilmiyo ondandır zombinin kafasına vurursanız 15-20 vuruşta öldüğünü göreceksiniz ayrıca market çok kullanılmasın diye fiyatları yüksek yapmışlar niyetlerinin genel olarak satmak olduğunu sanmıyorum silah istiyosan riske giriceksin askeri üs basıcaksın yattığın yerden silah vermez sana kimse binalara girilmiyor diyorsunuz farkettiyseniz girilen binalar da var hep boş tarafı görmeyi bırakın girilmemesi üzücü oraya zadece kafası olanların anlayabileceği bi efekt katmaya çalışmışlar fakat kendilerini iyi ifade edememişler napalım yani. sonra yönetimdeki adamlarda biraz sorun var heralde dediğiniz gibi bazı şeyleri belirtmemişler ama ne yapalım yani yapmışlar bi hata ve telafi ediceklerini söylüyorlar silah bulunmuyor diyenlere söylüyorum envanterim full m16 m4 dolu yok öyle bişey siz şehirlere uzaktan bakıp korkup döndüyseniz silahın anca hayalini kurarsınız ağlamayana meme yok uğraşmayana risk almayana silah yok oyuna kötü diyenlere söylüyorum daha doğrusu ona inananlara yok öyle birşey oyun gayet güzel oyunda etrafınızda bir insanın olduğunu farkettiğiniz andaki stres bile insana ayrı bi zevk veriyor hatta oynamayanlar bilmez elinize bir silah aalıp yürüdüğünüzde veya silah bulduğunuzdaki o bi bok yaptım hissi bile size zevk veriyo fazla söze gerek yok hiçbir oyunu kendi beceriksizliğiniz yüzünden suçlamayın eminim buraya olumsuz yorum yazanların hepsi el feneriyle şehre koşarak 30 zombinin tacizine uğrayan insanlardır ben sırf bi binaya girmek için 15 dk boyunca süründüğümü hatırlıyorum eğer bunu yapmayı koşarsanız baştan kaybetmişsinizdir zaten BOŞUNA OYUNU KÖTÜ GÖSTERMEYİN !!!
Ya bi git sende Allah aşkına bu adamın kafası " Oyuna para vermişim bu yüzden her türlü iyi " demeye geliyor. Saçmalığa bak hani savun savunma demiyorum ama bunlar böyle savunacak işler değil. Ha yazıya bakacak olursak sanarsın adamın orada hissesi var. De ki ben bu oyundan böyle de memnunum bana böyle de uyar o zaman tamam ama şu saçmalığı bana savunma.

BSC Misafiri

5.2.2013 00:51:16

+1
arkadaşlar düşüncelerinizi anlıyorum fakat lütfen çok sorgucu olup yanlış yorumlar yapmayın 1.si oyuna silahla başlamıyoruz diyosunuz yok bide silahla başlasaydınız el feneriyle başlayıp risk alarak kasabalara girerek yeni ekipmanlar vb şeyler bulursunuz el feneriyle zm öldürmek 100 vuruş falan deil bazı arkadaşlar oynamayı bilmiyo ondandır zombinin kafasına vurursanız 15-20 vuruşta öldüğünü göreceksiniz ayrıca market çok kullanılmasın diye fiyatları yüksek yapmışlar niyetlerinin genel olarak satmak olduğunu sanmıyorum silah istiyosan riske giriceksin askeri üs basıcaksın yattığın yerden silah vermez sana kimse binalara girilmiyor diyorsunuz farkettiyseniz girilen binalar da var hep boş tarafı görmeyi bırakın girilmemesi üzücü oraya zadece kafası olanların anlayabileceği bi efekt katmaya çalışmışlar fakat kendilerini iyi ifade edememişler napalım yani. sonra yönetimdeki adamlarda biraz sorun var heralde dediğiniz gibi bazı şeyleri belirtmemişler ama ne yapalım yani yapmışlar bi hata ve telafi ediceklerini söylüyorlar silah bulunmuyor diyenlere söylüyorum envanterim full m16 m4 dolu yok öyle bişey siz şehirlere uzaktan bakıp korkup döndüyseniz silahın anca hayalini kurarsınız ağlamayana meme yok uğraşmayana risk almayana silah yok oyuna kötü diyenlere söylüyorum daha doğrusu ona inananlara yok öyle birşey oyun gayet güzel oyunda etrafınızda bir insanın olduğunu farkettiğiniz andaki stres bile insana ayrı bi zevk veriyor hatta oynamayanlar bilmez elinize bir silah aalıp yürüdüğünüzde veya silah bulduğunuzdaki o bi bok yaptım hissi bile size zevk veriyo fazla söze gerek yok hiçbir oyunu kendi beceriksizliğiniz yüzünden suçlamayın eminim buraya olumsuz yorum yazanların hepsi el feneriyle şehre koşarak 30 zombinin tacizine uğrayan insanlardır ben sırf bi binaya girmek için 15 dk boyunca süründüğümü hatırlıyorum eğer bunu yapmayı koşarsanız baştan kaybetmişsinizdir zaten BOŞUNA OYUNU KÖTÜ GÖSTERMEYİN !!!

Tevez51

19.12.2012 10:09:14

0
Aynen abi Steamda 13.99 $ biz 25 $ a Survivor pack aldık nasi bi iştir bu ya :S oyunda kötü zaten araba yok bişey yok silah zar zor bulunuyor daha doğrusu hiç silah yok DayZ nin şuanki buglı buglı halini tercih ve tavsiye ederim nedir bu ya verdiğimiz paraya yazık :S

rapseniz

19.12.2012 00:51:12

0
Steam sayfasında minimum sistem gereksinimlerinde 4 gb ram 64 bit işletim sistemi gösteriyor ama kendi sitesinde 2 gb ramin yeterli olacağı yazıyor. İşletim sistemi 32 bit olan ve alan var mı ona göre alacağım da teşekkürler.

_BEDIRHAN_

18.12.2012 21:06:11

0
bir DayZ değil...

Rylets

18.12.2012 17:41:04

0
Oyunun fanları bile çıktığında ilk başta ehh güzel alpha falan diye geveliyordu.Bence DayZ oynanış ve sistem açısından daha iyi.Evler gereksiz yapılmış gibi hiçbirine girilmiyor girilenlerde zombilerin spawn yeri galiba ?.Sadece atlamayı beğendim desem yeridir

ban1st

18.12.2012 17:33:44

0
bence dayz yanından bile geçemez 700 yorumun hepsi olumsuzdur bnc......

alemburda34

18.12.2012 17:24:24

0
Neyi doğru söylemişler merak ettim ?

BERATTAN

18.12.2012 16:48:33

0
tam alacaktım burayı okuyunca vazgectim tşkler bsc.alan arkadaslarda üzülmesin zamanla herşeyi düzeltirler ama o zamanı bekleyecek sabrım yok yada herşeyi parayla satmak için soyguna kalkarlar

gkhnaltay

18.12.2012 16:46:43

0
Beta gibi değil beta zaten.Bunu belirtmemeleri yanlış olmuş.

Crynet

18.12.2012 16:46:25

0
Telafi Ederler Telaşa Gerek Yok :)

thedeli

18.12.2012 16:38:16

0
Oyunu bende satın aldım ama sanki beta oyun. 1. Sİlah yok, el feneriyle oyuna giriyoruz! bir bıçak verilebilirdi! Bunu da mı parayla satacaklar, anlamadım ki? 2. Oyunda "arabaların" yanında ya da "yerlerde" bişiler var. Evlerin içine girilmiyor, girilen yerler de bom boş! Saçma sapan bir koşturmaca. 3. El feneriyle adam öldürmek imkansız, zombi öldürmek se 100 defada falan. 4. Bir çok özelliğine ulaşamıyoruz, arkadaşarlar, en iyiler falan. Beta gibi resmen. Üzücü oldu bu, paramızı nasıl geri alırız onun derdine düşürecekler.

BorgaXxX

18.12.2012 16:23:46

0
Oyunu bende bugün aldım fakat burayı okuduktan sonra hata yaptığımı anladım .

1mmE3Nse

18.12.2012 15:46:49

0
İleride gelecek özelliklerin bilgilerini şimdiden yazmışlar fakat, şu anki sürümde bu bilgiler doğru değil tabii. Düzeltilmesi gerekir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infestation: Survivor Stories
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız