Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Sektörü Gaming İstanbul’da Bir Araya Geliyor

 
    Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), Türkiye’deki dijital oyun sektörü açısından atılan en önemli adımlardan biri olan Gaming İstanbul Fuarı’nın bir parçası olacak. TOGED’in davetiyle bir araya gelen sektörün tecrübeli isimleri 5-6 Şubat tarihlerinde Gaming Istanbul ziyaretçilerine seslenecek.

     Türkiye’deki oyun sektörünün mevcut durumundan ödeme sistemlerine ve kullanıcı alışkanlıklarına, sektördeki yatırım ve kuluçka imkânlarından dijital fikri hak yönetimi ve şirketleşmeye kadar pek çok farklı konu hakkında oturumların yapılacağı konferans tüm Gaming Istanbul ziyaretçilerine açık olacak.

    5 Şubat Cuma günü European Games Group ve Alman İnteraktif Eğlence Yazılımları Ticaret Birliği (BIU) CEO’su Johannes Şevket Gözalan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak konferansın konuları ve konuşmacıları şöyle olacak:
 
 
 
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
CS: Global Offensive'ın Yayınlanan Yeni Hilesi Aslında Hilecileri Şikayet Etmek İçin Var Cities: Skylines'ın Snowfall Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız