Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Dünyasından Kısa Haberler (10 Kasım)

Hoşgeldin...

     Oyun severler için farklı bir anlam ifade eden 11.11.11 geldi çattı. Peki önceki günde neler oldu? İşte günün kısa başlıkları;
 
- Call of Duty serisini bu yerlere taşıyan Infinity Ward ekibinden ayrılan Christopher Cherubi ve Sony'nin eski isimlerinden David Chiapperino "Jupiter Moon Entertainment" isimli yeni bir şirketin temellerini attılar. Yapım ekibi daha çok sosyal oyunlar üzerinde duracak.
- Humble Indie Bundle'ın son paketine Gish ve üç yeni yapım daha eklendi. Paket 4 gün daha satışta.
- Dün 1 milyondan fazla sattığı açıklanan Limbo, Aralık ayında Mac platformlarına geliyor.
- Cryptic'in fazla tutulmayan MMO oyunu Star Trek Online 17 Ocak'ta Free-to Play sistemine geçecek.
- Bağımsız yapımcı olan IronHide Games'in Kingdom Rush adlı oyunu isim haklarının alınmamasından dolayı "My Yayi" isimli bir yapım şirketi tarafından çalındı.
- Mobil cihazlarda fenomen haline gelen Angry Birds, PC'lerde kutulu olarak satılmaya başlayacak. Rovio bu projeye ilk olarak Birleşik Krallık'dan başlayacak ve fiyat olarak £10 belirtiliyor.
- Sonunda bu da oldu, oyunlardaki hileler DLC olarak satılıyor. Dead Rising: Off The Record'un yeni DLC'si sınırsız mermiyi, hızlı koşmayı ve yüksek hasar vermeyi kullanıcılara sunuyor. Ne diyelim...
- Humble Bundle'lardan esinlenerek oluşturulan IndieRoyale'ın ikinci paketi satışa sunuldu. Dört güzel bağımsız yapımcı oyununu içeren paketi $3.52'den satın alabilirsiniz.
- Bağımsız yapımcılardan çıkan, PC'lerin yeni fenomeni Dungeon Defenders'in yeni güncellemesiyle birlikte oyuna 16 kişilik PvP haritaları ekleniyor. Yapay zekaya karşı oynamaktan sıkıldıysanız sizlere ilaç gibi bir güncelleme! Güncelleme bugün çıktı.
- Kore'de büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Maplestory'nin "klonları" artmaya devam ediyor. WindSlayer 2 bugün MMO piyasasına girişini yaptı.
- Valve'in beğenilen multiplayer serilerinden Day of Defeat serisi Steam'de uygun fiyatlardan indirime girdi.
- Bugünün medya bölümünde Battlefield 3'ten eğlenceli bir hayran yapımı oyun içi video var.. Oyunda yapılabilecek ne tür gıcıklık varsa burada bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
kısa haberler jupiter moon entertainment humble indie bundle battlefield 3 kingdom rush star trek online limbo dungeon defenders day of defeat dead rising off the record
Steam'deki Kredi Kart Bilgileri Çalınmış Olabilir! Dark Souls'u İyi Oynayın, Böyle Güçlü Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

11.11.2011 15:12:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx "Sonunda bu da oldu, oyunlardaki hileler DLC olarak satılıyor. Dead Rising: Off The Record'un yeni DLC'si sınırsız mermiyi, hızlı koşmayı ve yüksek hasar vermeyi kullanıcılara sunuyor. Ne diyelim..." Adamların para kazanmak için bir dönmediği kaldı.
aynen.

xLordRealx

11.11.2011 08:31:09

0
"Sonunda bu da oldu, oyunlardaki hileler DLC olarak satılıyor. Dead Rising: Off The Record'un yeni DLC'si sınırsız mermiyi, hızlı koşmayı ve yüksek hasar vermeyi kullanıcılara sunuyor. Ne diyelim..." Adamların para kazanmak için bir dönmediği kaldı.

stun

11.11.2011 03:07:46

0
bf video su baya iyiymiş denemek lazım :D

tnszfr

11.11.2011 02:58:03

0
bf videosu çok iyi ya :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız