Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Macera Oyunu Disney Dreamlight Valley Duyuruldu

 
 
Gameloft, oynaması ücretsiz yaşam simülasyon macera oyunu Disney Dreamlight Valley'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store ve Mac App üzerinden) ve Mac için  duyurdu. Oyun tam sürüm olarak 2023'te çıkış yapacak. Erken Erişim sürümü ise bu yaz geliyor.
 
Disney Dreamlight Valley, hem eski hem de yeni Disney ve Pixar arkadaşlarının yer aldığı görevler, keşifler ve ilgi çekici etkinlikler içeren zengin bir yaşam simülasyonu ile macera arası türde bir oyundur.
 
Bir zamanlar cennet gibi bir diyar olan Dreamlight Valley, Forgetting (Unutkanlık) gelene kadar Disney ve Pixar karakterlerinin uyum içinde yaşadığı bir yerdi. Night Thorns (Gece Dikenleri) tüm diyara yayıldı ve bu büyülü yere bağlı harika anıları kopardı. Gidecek başka bir yeri olmayan Dreamlight Valley'in umutsuz sakinleri, Dream Castle'da (Rüya Kalesi) kilitli kapılar ardında çekildi.

Şimdi bu dünyanın hikâyelerini keşfetmek ve büyüyü Dreamlight Valley'ye geri getirmek senin görevin.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera yaşam ücretsiz Disney Dreamlight Valley
PlayStation Plus Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı This War of Mine: Final Cut 10 Mayıs'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.4.2022 18:23:12

0
Bence Disney’in içinde düşmanları falan var nasıl yapsakta kimsenin yüzüne bakmayacağı oyunlardan yapabiliriz diye çalışıyor özel olarak. Yani şu kadar marka ve karakter var elinde giriyorsun mobil markete sadece balon patlatma oyunları var bir de bunun gibi çoluk çocuğun bile ilgilenmeyeceği abuk sabuk oyunlar. Ulan o kadar karakterin içinden biriyle sonsuz koşu türünde oyun yapmaktamı aklınıza gelmedi.Elinizde milyon tane hikaye var ama siz tsum tsum gibi şeylerle uğraşıyorsanız cidden tebrik ediyorum. Fragmandaki oyunda ayrı rezalet bu arada.

BSC Misafiri

28.4.2022 17:02:38

0
Herkesi koymuşlarda Mater ve McQuenn eksik kalmış la. :D

BSC Misafiri

28.4.2022 11:42:04

0
Görünüşe göre Disney, Gameloft la ücretsiz oyunlar geliştirmek için anlaşmış. Çocukların deli gibi Roblox oynadığı zamanlarda hali hazırda çocukların sevdiği Disney karakterleri ve dünyası olan ücretsiz bir oyun bence çok mantıklı bir hareket. Ayrıca Lego'nun da Roblox benzeri bir oyun geliştirdiğini de unutmayalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız