Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Switch Sürümünden Oynanış Videosu

 
Geçtiğimiz ay Nintendo Direct sunumunda Switch'e geleceğini öğrendiğimiz Online oyun Overwatch'un oynanış görüntüsü Gamespot tarafından paylaşıldı. 10 dakikalık bir uzunluğa sahip olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Blizzard Entertainment’ın sevilen takım tabanlı nişancı oyunu, en yeni sürümü ve tüm oynanış güncellemeleriyle şimdi Nintendo Switch sahiplerinin parmaklarının ucunda. Oyuncular toplam 31 kahraman arasından dilediklerini seçerek Dünya üzerinde (ya da Ay’da) bulunan 28 farklı mekânda gerek rekabetçi gerek rekabetçi olmayan (casual) oyun modlarında karşı karşıya gelecek.
 
Ayrıca, Switch kullanıcıları, konsollarına özel jiroskopik hareket kontrolleri aracılığıyla yepyeni bir oyun deneyimine merhaba diyecek. Bu kontroller sayesinde ister Switch’i hafifçe kaldırıp McCree’ye mükemmel bir atış yaptırın ister D.Va’yla gökyüzünde süzülün ya da hızlıca dönerek gelen saldırıları Genji’yle savuşturun.
 
Overwatch, Nintendo Switch için 15 Ekim'de piyasaya sürülecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer Switch Oynanış Videosu
Psikolojik Korku Oyunu Martha is Dead Duyuruldu Hayatta Kalma Oyunu Green Hell 2020'de PS4 ve Xbox One'a Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız