Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch Ligi All-Stars Oylaması Başladı!

 
     Asya ve Kuzey Amerika'daki Playoff turnuvalarından çıkmayı başaran dört takım, 8-10 Ekim tarihleri arasındaki Büyük Final Hafta Sonu boyunca ikili eleme usulünde ve çevrimiçi olarak mücadele edecek.

     Üç gün sürecek etkinlik, Asya bölgesinin ikinci sıradan yerleşen takımı ve Kuzey Amerika bölgesinin ilk sıradan yerleşen takımı arasındaki maçla başlayacak.
 
Tam fikstür şöyle:
 
 
Tüm maçların tarih ve saatleriyse şöyle olacak:
 
 
     13 Eylül tarihinde tamamlanacak bölge playofflarının ardından, Kuzey Amerika bölgesinden çıkan son iki takım Asya'ya seyahat ederek Büyük Final Hafta Sonu'nda mücadele edecek. Oyuncuların iyi şekilde dinlenebilmesi için, rekabet edecek takımlara birkaç hafta sürecek seyahat ve karantina süresi tanıyacağız. Eğer lig, oyuncuların seyahat etmesini güvenli bulmazsa Büyük Final formatı değiştirilerek her bir bölgenin iki finalistinin uzun bir seri oynaması ve 2020 Sezonu'nun iki bölge şampiyonu olması sağlanacak.

     2020 şampiyonu, 1,5 milyon dolar değerindeki para ödülünü ve şampiyonluk kupasını evine götürecek. İkinci olan takım 750.000 $, üçüncü olan takım 450.000 $ ve dördüncü olan takımsa 350.000 $ elde edecek. Sezonun iki bölge şampiyonuyla tamamlanması halindeyse, para ödülü dağılımı şöyle değişecek: Her iki bölge şampiyonu 1.000.000 $ kazanırken, ikinci olan takımlarsa 500.000 $ kazanacak.

     Şampiyonun belirlenmesinin ardından final maçının en çok öne çıkan oyuncusu 2020 T-Mobile Overwatch Ligi Büyük Final MVP'si seçilecek.

     Tüm büyük final maçlarının canlı yayınları ve tekrarları YouTube kanalımız, web sitemiz ve uygulamamız üstünden izlenebilecek. Ayrıca tüm canlı Büyük Final Hafta Sonu etkinlikleri boyunca Lig Sembolü elde edilebilecek.

     Büyük Finaller hakkında daha fazla ayrıntıyı yakında paylaşacağız. İzleyici ödülleri, eğlenceli hayran içerikleri ve hafta sonu için yaptığımız diğer harika planlar için takipte kalın.

All-Stars

Takımlar çevrimiçi olarak mücadele edip Asya ve Kuzey Amerika olarak iki gruba ayrılırken, biz de sezon eğlenceyi ikiye katlıyor ve Büyük Final Hafta Sonu öncesinde iki All-Stars etkinliği düzenliyoruz. All-Stars Asya 26 Eylül Cumartesi gerçekleşecek ve bunu 3 Ekim Cumartesi gerçekleşecek All-Stars Kuzey Amerika takip edecek.
 
 
     Taraftarlar şu andan 27 Ağustos tarihine kadar All-Star katılımcıları için oy verebilecek. Taraftarlar her bir bölge için (Asya ve Kuzey Amerika) rol başına dört oyuncu seçebilecek (hasar, tank ve destek). Her bir bölgede en çok oyu alan 18 oyuncu, kendi All-Stars etkinliklerinde yer almaya hak kazanacak. Nihai All-Stars kadrolarıysa oyuncuların nerede bulunduklarına ve etkinliklerin zamanına göre belirlenecek. 
 
     Her iki All-Stars etkinliği de şu maçları içerecek; ancak ilave maçlar daha sonra eklenip çıkarılabilir:

     T-Mobile Beceri Yarışması—Sunucular 3 haritadan oluşan bir sette 6'ya 6 maç yapacak.
     Widowmaker 1v1 Turnuvası—En iyi oyuncular 1'e 1 ve sadece kafadan vuruşların yapıldığı bir formatta mücadele edecek.
     All-Star Maçı—Profesyoneller 3 haritadan oluşan bir sette 6'ya 6 maç yapacak.

     All-Stars oylaması sonuçları, maç ayrıntıları ve katılımcılar Eylül ayında paylaşılacak.
     Taraftarlar, All-Stars etkinliklerinin canlı yayınları ve tekrarlarını YouTube kanalımız, web sitemiz ve uygulamamız üstünden izleyebilecek. Lig Sembolleri, tüm canlı All-Stars etkinliklerinden kazanılabilecek.
 
Basın Bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Jamie Foxx'un Başrolünde Olduğu Netflix'in Yeni Filmi "Proje" Yayınlandı Iron Harvest ‘Saxony Empire Faction’ Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız