Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch League Summer Showdown Kazananları Belli Oldu

Sürprizlerle dolu bir hafta sonunun ardından Paris Eternal ve Guangzhou Charge, Overwatch Ligi'nin Summer Showdown turnuvalarından galip ayrılan ekipler oldu. Paris, pazar gecesi gerçekleşen Kuzey Amerika turnuvasında Philadelphia Fusion'ı yedi haritalık çekişmeli bir serinin ardından mağlup ederek şampiyon oldu. Asya turnuvasındaysa 2. sıradaki Guangzhou Charge, önemli favori konumundaki Shanghai Dragons'u pazar sabahı mağlup ederek bölgenin kazananı oldu.
 
Kuzey Amerika grubuna sekizinci sıradan giriş yapan Paris, 9. sıradaki Dallas'ı ve 4. sıradaki Vancouver'ı turnuvanın ilk iki turunda yenmeyi başardı. Eternal, yarı finaldeyse Amerika'nın tartışmasız en iyi takımı olan San Fransisco'yu beş haritalık heyecanlı bir serinin ardından alt etti. Dinamik çaylak Yeong-han “SP9R1E” Kim'in Genji'siyle liderlik ettiği Eternals'ın agresif tarzı, Philadelphia'ya fazla geldi.
 
Pazar günüyse Guangzhou Charge, 7. sıradan giriş yapan Shanghai Dragons'u 4-2 yenerek Summer Showdown Asya grubunu kazandı. Charge seriye 3-0 galip başlasa da Shanghai hızlı bir geri dönüş gerçekleştirerek art arda iki harita birden kazandı. Ancak Guangzhou, Dragons'un ivmesini Blizzard World haritasında durdurmayı bildi. Charge, genç ama son derece yetenekli bir takım ve Kore, Çin, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nden oyuncular barındırıyor.
 
 
Bu hafta sonu gerçekleşen tüm maçların sonuçlarını overwatchleague.com adresinde bulabilirsiniz.
 
Overwatch Ligi, 17 Temmuz Cuma günü son normal sezon turnuvası olan Countdown Cup'ın elemeleriyle geri dönecek. Turnuva düzeni hakkında ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayın. 2020 normal sezon takviminin geri kalanıysa burada.
 
En yeni Overwatch Ligi haberlerini ve içeriklerini Overwatch Ligi web sitesi, Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube üstünden takip edebilirsiniz. Ayrıca ligden son gelişmeleri almak için Overwatch Ligi bültenine abone olmayı unutmayın.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Mount & Blade II'de Bugüne Kadar Ne Değişilikler Yapıldı ve Oyuncuları İleride Neler Bekliyor Nacon Connect Sunumunda Bizleri Neler Bekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız