Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overkill’s The Walking Dead için Yeni Bir Karakter Fragmanı Yayınlandı

 
   Aralık 2017'de yayınlanan Aidan karakteri fragmanından sonra, Starbreeze Overkill’s The Walking Dead'in dört oynanabilir karakterinden ikincisi Maya için bir fragman yayınladı.
 

Overkill’s The Walking Dead Robert Kirkman'ın orijinal çizgi romanlarının zengin hikaye evreninden esinlenen ve Washington, D.C.'de geçen dört kişilik bir co-op multiplayer first-person shooter oyunudur. Bir salgının ölüleri hayata döndürdüğü bu strateji ve dayanıklılık testinde oyuncular dört kişilik grup halinde yaşamlarını tehdit eden şeylere karşı mücadele verecek. Her oynanabilir karakter kendi özel yeteneklerine, yetenek ağaçlarına, takım içi rollerine, oyun stillerine ve arka plan hikayelerine sahiptir. Artık hepsi hayatta kalmanın ve takım çalışmasının çok önemli olduğu ortak bir hedefi paylaşıyor.

 
   Overkill’s The Walking Dead 2018 Sonbaharda PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Maya fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
the walking dead overkill starbreeze skybound pc ps4 xbox one 2016 game payday
Ninja Theory Hellblade'in Xbox One Versiyonu Gelirlerini Mental Health America'ya Bağışlayacak ESL One Belo Horizonte Kapalı Elemeleri Duyuruldu!

Mion

11.4.2018 12:32:19

0
Datluu!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overkill's The Walking Dead
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız