Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ouya'nın Tek Gelir Kaynağı Kickstarter


   Sistemiyle brlikte oyuncuların beğenisini kazanan ve kısa süre içinde 39 bin destekçiye ulaşan yeni ev konsolu Ouya, Kickstarter hedefini epey kısa bir zamanda geçmişti. Kickstarter'dan yoğun destek gören Ouya'nın aslında tek gelir kaynağı burasıymış.
 
   Bir haftada 5 milyon dolarlık bağışı geçen Ouya adına proje lideri Julie Uhrman, "Konsolun geliştirilme sürecindeki tek destekçisi, Kickstarter'daki takipçilerimiz. Düşünce aşamasındayken bazı firmalardan yardım almıştık fakat şimdiki durum bu şekilde." sözlerini söyledi.
 
   Engadget'e röportaj veren Uhrman, bir de Free to Play meselesini aydınlattı. Uhrman, "Free to Play oyunlara yükleneceğiz dediğimizde herkesin kafası karışmıştı. Evet her oyunu Ouya'da ücretsiz oynayabileceksiniz. Fakat bu oyunlar, kendi içerisinde bazı içeriklere ve eşyalara fiyat belirlemede özgürler." cümleleriyle birlikte durumu açıkladı.
 
   Bu arada Kickstarter bağışlarındaki son durumu merak edenlere, bağış projesinin bitmesine 22 gün kala Ouya, 5 milyon dolarla birlikte 950 bin dolarlık hedefini katlamış durumda. Ouya'ya şimdiye kadar 39,300 oyuncu destek çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
ouya konsol android ev konsolu indie
MoH: Warfighter Vita İçin Yeniden Listelendi Deadpool'un Platformları Arasında PC ve Wii U Yok!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fujhen

18.7.2012 13:30:22

0
quote:

Şu bağış işini hiç anlamamışımdır. Şimdi bu proje için para verenler ne düşünerek verirler ki? Bu kadar para harcamak için can atan insan var ve bu Dünyada hala açlık ve kıtlık var. Anlamak çok zor, cidden çok zor.
Kickstarter'da bağış toplamak için proje sahipleri genelde bağış yapacaklara vaatlerde bulunuyor. Örneğin şu kadar bağış ver sana konsol hazır olmadan devre haliyle yollayalım, kurcala vs. gibi. Bu projede var mı öyle bir şey bilmiyorum tabi muhtemelen vardır.

aygun61

18.7.2012 12:37:26

0
Şu bağış işini hiç anlamamışımdır. Şimdi bu proje için para verenler ne düşünerek verirler ki? Bu kadar para harcamak için can atan insan var ve bu Dünyada hala açlık ve kıtlık var. Anlamak çok zor, cidden çok zor.

HoLLyqan

18.7.2012 07:50:44

0
Aynen
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Free to play güzelim oyunlarımızın sonunu getirecek.

S.P.E.C.I.A.L.

18.7.2012 06:19:26

0
Otuzuncu haber!

Celtic Warrior

18.7.2012 04:45:42

0
Free to play güzelim oyunlarımızın sonunu getirecek.

BSC Misafiri

18.7.2012 03:59:00

0
Evet gerçekten güzel bir konsol saygıya değer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ouya
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız