Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outsider: After Life, 13 Temmuz'da Erken Erişim'e Açılıyor

 
 
Geliştirici ve yayıncı Once A Bird, bulmaca 2D oyunu Outsider: After Life'ın 13 Temmuz'da Erken Erişim olarak Steam'de yayınlanacağını duyurdu. 
 
İnsanlık yüzyıllar önce yok oldu. "Escape" girişimi - hayatta kalmak için son şansımız - başarısız oldu. Ancak gizemli bir bilim kompleksinin kalıntıları arasında bir kaza, gücü, evreni kurtarabilecek tek kişi olabilecek benzersiz bir android'e geri kazandırır.

Kesintisiz tek bir kamerayla güzelce çekilmiş, hayranlık ve merak dolu duygusal bir hikayede HUD-ini ile yolculuk yapın. Güzel görseller ve büyüleyici bir film müziği ile hayata geçirilen sürükleyici bir dünyada geçen çeşitli mantık tabanlı bulmacaları çözerek Outsider: Sonraki Hayat'ın gizemlerini çözün. 
 
Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam macera 2D point and click
Bridge Constructor: The Walking Dead ve Ironcast, 15 Temmuz'a Kadar Ücretsiz Platform Bulmaca Oyunu HuGe, 13 Temmuz'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız