Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast Serisi Yaşamaya Devam Edecek


    1999 yılında çıkan macera oyunu Outcast'ın hakları Atari'de bulunuyordu. Atari'nin iflası sonrasında Outcast, yeni bir hayat buldu.
 
    Gelen haberlere göre oyunun orijinal yapımcıları, Outcast markasının kullanım haklarını Atari'den satın aldı. Yann Robert, Franck Sauer ve Yves Grolet tarafından kurulan Appeal isimli oyun stüdyosu, önümüzdeki dönemde Outcast serisinin devamıyla ilgili yeni haberlerle karşımıza çıkmayı planlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
outcast pc atari appeal
Sony'den PSN'e İkinci Bir İndirim Kampanyası XBL Gold Üyelerine Ücretsiz Assassin's Creed 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gandhna

4.7.2013 23:31:45

0
Yazarken biraz heyecan yapıp çok düşük cümleler kurmuşum edit özelliğini göremediğimden değiştiremedim.

gandhna

4.7.2013 23:29:59

0
Outcast zamanına göre çok ileri bir oyun motoruna sahip kullandığı teknikler şimdi bile birçok oyun için zor kasan teknikler zamanında da en iyi işlemciler dışında sorunlar yaratabiliyordu. Sırf bu özelliği ile öncü olan bir bilgisayar oyunuydu. Bunun dışında oyun konu olarak çok doyurucuydu,rpg özellikleri çok iyi dizayn edilmiş en iyi macera oyunlarından biriydi (hatta benim için oyunadığım en iyi pc macera oyunu).Ayrıca müzikleri yanlış hatırlamıyorsam Avusturya Flarmoni Orkestrası tarafında yapılmış bir oyun seslendirmesi çok profesyonel ve tam anlamıyla oyun içinde bir dünya yaratılmıştı denilebilir. Zamanında PS2 için oyunun devamı gelecek deniliyordu ama İnfogrames battığı için bu gerçekleşmemişti.Umarım bu sefer güzel bir devam oyunu yapıplır (hem de bağımsız olarak değil direk oyunun yapımcılardan).

puyol_5

3.7.2013 20:48:12

0
O yıllarda bir oyun dergisi almıştım derginin içinde demo dolu oyun cd'si de vardı bu oyunu oynayıp dururdum çok keyifliydi :)

blank42

3.7.2013 18:36:06

0
Atari ne zaman battı yahu ? http://www.rollercoastertycoon.com/ Ayrıca bu 3DS oyunu çıktı mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız