Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast 2: A New Beginning için Yeni Bir Ekran Görüntüsü Yayınlandı

 
 
Appeal Studios, Outcast 2: A New Beginning için yepyeni bir ekran görüntüsü yayınladı. Bilindiği kadarıyla bu ekran görüntüsü oyun içinden (motor içi) alınma. Dolayısıyla bu görüntü bizlere oyunun nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor.
 
THQ Nordic, Outcast 2: A New Beginning'i Eylül 2021'de duyurmuştu. Oyun duyurulduktan ve oyun içi bir fragman yayınladıktan sonra herhangi bir ses çıkmamıştı.
 
Ödüllü aksiyon-macera oyunu Outcast'in lineer olmayan açık dünyalı oyun türüne öncülük etmesinden 20 sene sonra uzun zamandır beklenen bu devam oyununda Cutter Slade, Adelpha'nın muhteşem uzaylı dünyasına dönüyor. Yüce Yods tarafından diriltildiğinde Talan'ları esir edilmiş, dünyayı doğal kaynakları tüketilmiş ve kendi geçmişini istilacı robot güçleriyle birbirine geçmiş şekilde buluyor. Bir göreve çıkıp gezegeni tekrar kurtarmak onun ellerinde. 
 
Outcast 2: A New Beginning, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkış yapacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Yayınlanan ekran görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera Outcast 2: A New Beginning
Fire Emblem Warriors: Three Hopes için Yeni Fragman Yayınlandı Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde 100'den Fazla Kişi Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız