Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Otomatik Xbox Live Üyelik Yenilemesi Tarih Oluyor

 
    Ülkemizdeki Xbox 360 kullanıcılarının da epey başını ağrıtan, otomatik Gold üyelik yenilemesi artık oyuncuların insiyatifine bırakılıyor !
 
    Microsoft, Xbox.com sitesinde yaptığı içerik değişikliğinde, Live üyelerine dilerlerse bu özelliği kapama seçeneği sunuyor. Böylece Microsoft müşteri hizmetlerini  telefonla aramaya gerek kalmadan, hesabınızdan otomatik olarak alınan Xbox Live Gold üyelik ücretini kapatabileceksiniz. 
 
    Xbox.com'a eklenen bir diğer özellik ise, hangi oyunu online olarak arkadaşlarımızla oynamak istediğimizi tercih edebilecek olmamız. Bunun yanı sıra arkadaşlarınıza mesaj atma ve Achievement karşılaştırma gibi özellikler de güncellemeyle daha işlevsel hale getirilmiş. Güncellemeden nasibini alan  bir hizmet olan Zune'a da arama motoru eklenmiş. Böylece istediğiniz Tv şovu veya filmi aratabileceksiniz.
 
    Bu değişikliklerin, şu anda beta aşamasında olan yeni Xbox Dashboard'a ön ayak olacak. İşte son güncellemeleri sonrasında Xbox.com'dan bir profil.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer xbox 360 xbox live live gold üyelik live gold üyelik iptali live gold otomatik üyelik iptali
FIFA 12'den Taktik ve İpuçları Skyward Sword'un İnceleme Notları ve Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bluelabel

11.11.2011 18:17:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23 Ya ben başka bir internet sitesinden gold alacağım banka hesabım olmadığı için ondada otomatik yenileme yapıyor mu acaba ?
Oto. yenileme sadece Live üzerinden alınan Gold'lar için geçerli. Kodlarla aldığın Gold'u istese de yenileyemez, kart bilgilerin yok çünkü:)

op.55 no.1

11.11.2011 17:32:59

0
Bu çok uzun zamandan beri vardı 6 ay önce bir yıllık gold üyeliğimin otomatik yenilenmesini kapatmıştım.

KaanTam35

11.11.2011 17:30:37

0
Ya ben başka bir internet sitesinden gold alacağım banka hesabım olmadığı için ondada otomatik yenileme yapıyor mu acaba ?

bluelabel

11.11.2011 17:08:40

0
O seçenek zaten vardı Talhacım ama, bazı üyelerde çıkmıyordu. Ben geçen yaz kampanyayla 3 aylık Gold alıp, hemen kapamıştım mesela. Demek ki bir sorun vardı sistemde ve düzelttiler sonunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız