Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Otomatik Nişan Alma Hile Aracı, Activision İsteği Üzerine Kapanıyor

 
 
Otomatik nişan alma hile aracı User Vision'ın yapımcıları, "Activision Publishing'in talebi üzerine" yazılım üzerinde artık çalışmayacaklarını açıkladılar.
 
User Vision'ın yeni bir sürümü, otomatik hedeflemeyi gerçek zamanlı olarak ayarlamak için makine öğrenimini kullanarak yakında piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Program, geçtiğimiz hafta YouTube'da Call of Duty'deki özelliklerini gösteren bir tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra sosyal medyada konu oldu. Ars Technica'nın bildirdiğine göre, Activision'dan gelen bir telif hakkı talebinden sonra tanıtım videosu yayından kaldırıldı.
 
Geliştiricilerden biri  'USER101' adını kullanarak ürünün web sitesinde bir mesaj yayınladı. Gönderide "artık [Activision'un] oyunları için kullanılabilecek yazılımların geliştirilmeyeceği ve bunlara erişim sağlanmayacağı" belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Activision Otomatik Nişan Alma Publishing
Bloodroots Oyunu Xbox One, Series X|S ve Game Pass'ta Çıktı Valve, Switch Benzeri Konsol Steam Deck'i Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız