Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orijinal Masa Üstü Cyberpunk Oyununun Yaratıcısının Cyberpunk 2077'de Rolü Olacak

 
Orijinal masa üstü Cyberpunk oyununun yaratıcısı Mike Pondsmith, Cyberpunk 2077'de rolü olacağını açıkladı.
 
Bu sene E3'te öğrendiğimiz gibi Keanu Reeves'in de Cyberpunk 2077'de Johnny Silverhand isimli bir rolü olacak. Orijinal Cyberpunk'ın yaratıcısı Mike Pondsmith ise rolüyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"Oyunda rolüm var. Aslında ben başka bir rol için başvurdum ancak onlar bana başka bir rolü uygun gördüler. Size daha fazlasını söyleyemem. Size bunu söylüyorum çünkü bana çok fazla 'Oyunda olsan iyi olur.' diyen insan var. Kısacası oyundayım evet."
 
Cyberpunk 2077, 26 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
The Witcher serisi ile parlayan CD Projekt, bu sefer bambaşka bir yöne Cyberpunk atmosfere yöneliyor. Sahip olduğu atmosfer ile aynı isme sahip olan ve Blade Runner ile Mike Pondsmith imzalı Cyberpunk 2020 serisinden baz alınarak yapılan Cyberpunk ile teknolojik silahlar, büyük robotlar ve gelişmiş şehirlere merhaba diyoruz.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Cyberpunk CDProjekt PC RPG
CryoFall'a Resmi Türkçe Altyazı Desteği Eklendi Microsoft: "Kendi Stüdyolarımızın PlayStation'a Oyun Geliştirmesine İzin Verebiliriz"

BSC Misafiri

12.8.2019 21:31:57

0
Masa üstü deyince 5dk düşündüm PC ne alaka kim neyi yaratmış diye..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız