Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orcs Must Die! 3 Artık PS4, Xbox One ve PC'de

 
 
Robot Entertainment, Orcs Must Die! 3'ü PS4, Xbox One ve PC'de yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Orcs Must Die! 3, Orc katletme çılgınlığını daha önce mümkün olabileceği düşünülmeyen bir seviyeye yükseltiyor. Tek başına veya bir arkadaşınla birlikte devasa bir tuzak ve silah cephaneliğini kullanarak kuşan. Ödüllü serinin bu yeni oyununda tiksinç Orc'ları kes, yak, savur ve çarpmak.

Seriye yeni gelen Savaş Senaryoları, oyuncuları kurulan en büyük Orc ordularıyla karşı karşıya getiriyor. Kurulabilen Savaş Makineleri oyunculara bu işgalcileri yıkmak, bıçaklamak, kül etmek ve parçalara ayırmak için gerekli araçları sağlıyor.

Her Şeyden Daha Fazla: Orcs Must Die! 3 önceki oyunların sevilen taraflarına daha fazlasını ekliyor. Daha fazla Orc, tuzak, silah, yükseltme ve hatta daha iyi görünüm. On üzerinden on bir! 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera
Borderlands 3 Geliştiricileri Bağımsız Bir Proje için Gearbox'tan Ayrıldı Blade Runner: Black Lotus Anime Dizisi için ilk Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız