Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece: Pirate Warriors 4 için DLC Karakter Pass ve Dijital Ön Sipariş Bonusları Duyuruldu

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Koei Tecmo, One Piece: Pirate Warriors 4'ü ön siparişe açtı ve Deluxe Edition içerikleri belli oldu.
 
Deluxe Edition, dokuz indirilebilir içerik karakterinin bulunacağı Character Pass içeriyor ve bonus olarak Charlotte Katakuri karakterine erken erişim imkanı sunuyor. Hangi karakterler olacağı henüz belli değil.

Hem Standard hem de Deluxe Edition için ön sipariş bonusları Dynasty Warriors temalı Trafalagar Law ve Boa Hancock kostümleri ve ayrıca Vinsmoke Brothers karakterinlerine erken erişim imkanı.
 
Ön sipariş fiyatları şu şekilde:

Steam Standard Edition -- 249,00 TL
Steam Deluxe Edition -- 379,00 TL
Xbox Store Standard Edition -- 299,00 TL
Xbox Store Deluxe Edition -- 429,00 TL 
 
One Piece: Pirate Warriors 4 Japonya'da 26 Mart'ta  PlayStation 4, Xbox One ve Switch için; Kuzey Amerika ve Avrupa'da 27 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu One Piece: Pirate Warriors 4 One Piece Bandai Namco
Nintendo 2020'de Switch'e Çıkacak Bazı Oyunları Gösterdiği İnfografik Yayınladı Cyberpunk 2077 Funko Pop Figürleri Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Piece: Pirate Warriors 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız