Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"OnLive, Wii U'nun Yaptığı Her Şeyi Yapıyor"

OnLive'ı kullanabilmek için tek ihtiyacınız olan şey bu mini konsol.
 
     Nintendo'nun yeni konsolu Wii U, E3 2011'in en çok dikkat çeken sunumlarından birine sahip olmuştu. Wii U ve kontrolcüsü, Nintendo'ya göre geleceğin oyun standartlarını etkileyecek fakat OnLive patronu Steve Perlman da aynı şeyleri sunacaklarını söylüyor.
 
     OnLive hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; düşük sistemli PC'lerde, TV'nizde ve görüntü sağlayan mobil cihazlarda en son oyunları en gelişmiş grafiklerle oynayabilmenizi sağlayan bir Cloud Gaming sistemi. Yani oyunlarınız OnLive sunucularında çalışırken görüntüsü size internet üzerinden aktarılıyor. Stream ederek oyunlarınızı düşük lag ile oynayabiliyorsunuz (Sunucuların yakın olması zorunluluğu var).
 
     Perlman, "Nintendo gerçekten harika bir şey tanıttı, fakat bir Android telefon veya iPad ekranı tutarak bunun aynısını OnLive ile yapabiliriz." şeklinde konuştu. Önümüzdeki sonbahar aylarında İngiltere'de hizmet vermeye başlayacak sistem ile İngiliz oyuncular Wii U'nun sunduğu kontrollere OnLive sayesinde sahip olabilecekler. Hatta Perlman o kadar iddialı ki tanıtımda gösterilen bütün özellikleri hizmet vermeye başladıklarında sunacaklarını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console OnLive Cloud Gaming
Final Fantasy VI vs World of Warcraft Pachter: PS Vita, Wii U'dan Sonra En Aptalca İsim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Doughnut

14.6.2011 01:40:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa TR Türkiye'den 8mbit internet ile uzun süre(yaklaşık 3 ay) hiçbir lag latency problemi yaşamadan bu sistemle bir çok oyun oynamış biri olarak diyebilirim ki... Hiç bir problem yaşamazsınız ama buna inanmanız için öncelikle denemeniz gerek. Çünkü ben de denemeden inanamamıştım. Ancak denemeniz için 3 hafta önce diğer regionlara getirilen yasağın kaldırılması gerekir. Maalesef region yasağı geldi gelmeseydi şu anda deli gibi AC Brotherhood Multiplayer oynuyor olacak idim hem de netbook'umda.
Ben de 8mbit internet paketine üyeyim. Fakat yarısı gelse şükür. Bazen 3mbitlere kadar düşüyor hız. Şuana kadar hiç 8mbit hız görmedim. Bir de geçen yıl Ps3 aldım. Şimdi bu sistem çalışırsa benim içim yanar :D O kadar para döktük cihaza

zencefiladam

13.6.2011 23:28:45

+1
Türkiye'den 8mbit internet ile uzun süre(yaklaşık 3 ay) hiçbir lag latency problemi yaşamadan bu sistemle bir çok oyun oynamış biri olarak diyebilirim ki... Hiç bir problem yaşamazsınız ama buna inanmanız için öncelikle denemeniz gerek. Çünkü ben de denemeden inanamamıştım. Ancak denemeniz için 3 hafta önce diğer regionlara getirilen yasağın kaldırılması gerekir. Maalesef region yasağı geldi gelmeseydi şu anda deli gibi AC Brotherhood Multiplayer oynuyor olacak idim hem de netbook'umda.

On.E

13.6.2011 21:02:34

0
Bu sistem naısl olacak çok merak ediyorum, yani ya büyük çuvallayacaklar ya da oyun dünyasının devrimini yapacaklar..Çünkü düşük seviye internete sahip ülkeler bu Stream'i hayatta kaldırmaz..Birkaç ülkede uygulanabilirse de anlamı kalmaz zaten..Bence bunun için acele davranıyorlar, bu Stream işi her ülke adam gibi internete sahip olduğunda çok verimli olur..

Recharged

13.6.2011 19:41:15

+1
Türkiye şartlarında OnLive'ı kaç kişi kullanacak gerçekten merak ediyorum ? Sorun ücreti vs. değil...Sorun Türkiye'nin interneti.

dean1995

13.6.2011 18:33:57

+1
evet yapıyor ama arkadaşın da dediği gibi,Turk Telekom'un mevcut o muhteşem altyapısıyla bizim oynamamız zor.(aman olsun;ps3,x360 varken hiç gerek yok bence)

Doughnut

13.6.2011 18:18:50

+3
Türkiye'deki internet bağlantısı hızı ile biz zor oynarız bununla.

BSC Misafiri

13.6.2011 17:39:01

0
Çok güzel bir sistem. Oyun fiyatları şu an ki konsol oyunlarından daha ucuz ama çeşit az. Geliştirilirse gerçekten adından daha fazla söz ettiren bir servis olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız