Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ömer "Iroh" Çakıldeveli, TSM'e Transfer Oldu!

 
     Türk espor takımı Digital Athletics PUBG oyuncusu Ömer "Iroh" Çakıldeveli, Amerika'nın en ünlü elektronik spor takımlarından Team SoloMid'e transfer oldu. 
 
     TSM'in sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Türk PUBG oyuncusu Ömer "Iroh" Çakıldeveli ve Kanalı koç Dylan "Didz" Didiano'nun kadroya dahil edildiği duyuruldu. Ömer "Iroh" Çakıldeveli transferi hakkında; "TSM, kesinlikle hem kadro hem de organizasyon olarak oynamak istediğim en iyi takım. Çocukluğumdan beri video oyunları oynamış biri olarak böyle büyük bir organizasyonda oynamayı hayal ediyordum. Şimdi ise oynama şansını elde ettiğim için harika hissediyorum! Kesinlikle, takımımı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım." açıklamasında bulundu.
 
TSM PUBG Kadrosu
 
Rory "rawryy Logue
Gustav "GustavQQ" Blønd
Michael "mykLe" Wake
Ömer "Iroh" Çakıldeveli 
Dylan "Didz" Didiano (Koç) 
 
     Ömer "Iroh" Çakıldeveli, daha öncesinde Team Ready takımında mücadele etti. Team Ready, Global League Season 3 turnuvasını 10. olarak tamamladı. Team Ready takımının ardından Iroh, Digital Athletics takımına transfer oldu. Digital Athletics, PUBG Europe League 2019 turnuvasının ilk etabında 10. ikinci etabında ise 13. sırada yer aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Mortal Kombat Filminin Belli Olan Oyuncuları BLAST Pro Series Moskova 2019 Turnuva Programı Yayınlandı!

Frantic22

17.8.2019 15:43:21

0
ulusal turnuvada çok bir şey yapmış gibi birde tsm'e alınmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız