Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oliver Jackson-Cohen, Moon Knight Rolü İçin Marvel ile Görüşmediğini Açıkladı

 
Bildiğiniz üzere Disney, Marvel için hazırladığı evreni Disney+'ta yayınlanacak diziler ile genişletiyor. Bu dizilerden biri de Moon Knight.
 
Dizinin başrolünü kimin oynayacağı hala belli değil, ancak farklı söylentiler var. Dizi açıklandıktan bir süre sonra The Haunting of Bly Manor dizisindeki Oliver Jackson-Cohen'in bu rolü oynayacağına dair söylentiler çıkmıştı.
 
Geçtiğimiz gün Comicbook.com ile geçtiğimiz gün röportaj veren Oliver Jackson-Cohen ise henüz bu rol için Marvel ile görüşmediğini açıkladı. Ancak izleyicilerin Oliver Jackson-Cohen, hayranların kendisini bu role yakıştırdığı için mutlu olduğunu söyledi.
 
Moon Knight'ın 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. 2021'in sonuna kadar dizi ile ilgili kararlar alınsa da duyacağımızı pek sanmıyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi moon knight yayın tarihi oyuncular ne zaman konusu
Need for Speed Hot Pursuit Remastered vs Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırması The Boys'un 2. Sezon Reytingleri İlk Sezonu İkiye Katladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız