Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Olimpiyat Oyunları Tokyo 2020'den Yeni Videolar Yayınlandı

 
Geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 kullanıcıları için bir demosu yayınlanan Olympic Games Tokyo 2020 için yeni videolar yayınlandı. SEGA tarafından yayınlanan bu videolarda bu kez beyzbol, plaj voleybolu ve tenis gibi disiplinlerin oyun içerisinde nasıl görüneceğine göz atıyoruz.
 
Videolardan da görebileceğiniz üzere SEGA, bu tür zor simülasyon yapılması zorlu disiplinleri gerçekçi yansıtmayı seçmek yerine daha arcade bir oynanış sunarak oynanışı kotarmayı hedeflemiş.
 
Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game 24 Temmuz'da Japonya'da PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.
 
Oyunun Kuzey Amerika ve Avrupa'ya 2020 yılında gelmesi planlanıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgiye buradaki videodan ulaşabilirsiniz.
 
Yayınlanan oynanış videosunu izlemek için aşağıdaki oynatıcıyı kullanabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tokyo 2020 games Olimpiyatlar
World Of Warcraft Unreal Engine 4 İle Çalışsaydı Nasıl Görünürdü? The Dark Pictures: Man of Medan'ın Çok Oyunculu Modları Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız