Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Okamiden için İlk Detaylar Açıklandı

Ameterasu'yu yönlendirdiğimiz oyunun bu yeni versiyonunda Chibiterasu'yu kontrol edeceğiz.
Geçtiğimiz günlerde Capcom tarafından adı lisanslanan ve akabinde dün de Famitsu dergisi tarafından ortaya çıkan yeni Okami oyunu için ilk bilgiler gelmeye başladı.
 
Oyunun tam adı Okamiden: Chisaki Taiyou olarak açıklandı. Tabi Japonca olan bu isim çevrildiğinde başka bir anlam ifade edebilir. Okamiden ilk Okami oyunundan beş ay sonrasını konu alacak.
 
İlk Okami oyununa benzer bir oynanışa sahip olan oyunda tahmin edileceği gibi DS kalemi ile fırça darbelerini yapabileceğiz. Oldukça hassas olan dokunmatik ekran sayesinde oyunun hassasiyeti de ilk oyuna göre daha fazla olacak.
 
Clower Studios'un iflas etmesi, Hideki Kamiya'nın da Capcom çatısından ayrılması ile ikinci oyunun yapımcılığını, Ace Attorney Investigations oyunundan hatırlayacağımız Motohide Eshiro üstlenmiş. Oyunun yönetmenliğini ise ilk Okami oyununun Wii portunun da başında bulunan Kuniomi Matsushita yapacak.
 
"Capcom neden oyunu başka platform için düşünmemiş?" sorusuna, "Çünkü Capcom daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor." cevabını veren Matsushida, oyunun yapımcı firması Capcom'un hedefini de belirtti.
 
Henüz %25'i tamamlanan Okamiden, 2010 yılı içerisinde oyunseverler ile buluşacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Okami Okamiden DS Capcom
PS Klasikleri PS3 için Gelmeye Devam Ediyor Nintendo'dan Olta Takımı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Okamiden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız