Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Stranger's Wrath PS3 İçin Geri Dönüyor

 
     Just Add Water tarafından yeni bir Oddworld oyunu geliştirildiği biliniyordu. Bugün, geliştirilen bu oyunun 2005'in başında Xbox'a özel çıkan Oddworld: Stranger's Wrath olduğu duyuruldu. Bu sefer PS3'e özel geliştirilen oyun PSN üzerinden satışa çıkarılacak.
 
     Önümüzdeki senenin ilk yarısında çıkması beklenen oyun Xbox görsellerinin 720p ile elden geçirilmişlerine sahip olacak. Daha detaylı karakterler, gölgelendirmeler, yenilenmiş diyaloglar ve PlayStation Move desteği de oyunun yeni özellikleri arasında bulunacak. Hatta oyunda bulunacak fakat henüz açıklanmayan bonus bir yenilik daha var.
 
     Just Add Water'dan Stewart Gilray, bu yeni Oddworld oyununun ilk uzun soluklu yapımları olduğunu ve PS3 sahipleri ile buluşturacakları için büyük bir fırsat olduğunu belirtiyor. Oddworld: Stranger's Wrath'ın ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Oddworld Strangers Wrath Just Add Water JAW
Aragorn's Quest'in DS Sürümünden Görüntüler Domuzlar Uçuyor, Duke Nukem Forever Geliyor!

On.E

3.9.2010 15:43:19

0
Ahaha Xbox 1 yıllar sonra bile Exc.lerini kaybediyor Halo 2'de 360 piyasadayken PC'ye çıkmıştı yalnız bu oyun asıl olarak Steam'e çıkacaktı bu yıl ama ertelendi galiba o iş şimdi Sony kapmış..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Stranger's Wrath HD ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız