Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Soulstorm Çıkış Fragmanı

 
Geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: Soulstorm'un çıkış fragmanını yayınladı.
 
Oyun PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için bugün çıkış yapıyor.
 
PlayStation Store'da 359,00 TL ve Epic Games Store'da 79,00 TL. PlayStation 5 versiyonu Nisan ayı boyunca PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Oddworld: Soulstorm zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunu. Abe'i ve kalkışmayı engellemek için propagandadan kaba kuvvete ve ölümcül şiddete kadar elindeki tüm zengin imkânları kullanacak karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikâyesi. 
 
Yanlışlıkla bir kalkışmayı başlatan ve Mudokon'lara, Magog Cartel ile gezegenin hâkimine karşı verdikleri özgürlük mücadelesinde öncülük etmesi gereken isteksiz bir kahraman olan Abe olarak oynuyorsun.
 
O hazır olsa da olmasa da tüm Mudokon türünün kaderi Abe'in eylemlerine bağlı. Kaderini kabullen ve toplum değişimini canlandır ya da başarısız olarak tüm ırkın yok oluşuna tanıklık et. Seçim senin.
 
Devasa sinematik ölçeği ve nefes kesen görsellere sahip 2.9D ortamları keşfet. İkmalleri yağmala, silahlar yap, bulmacaları çöz ve tüm takipçilerini sağ salim özgürlüğe kavuştur.
 
- Aksiyon Macera Platform Oyunu: Platform türünü RYO unsurları ekleyerek geliştiriyor ve oyuncunun agresif veya pasif bir şekilde istediği gibi oynamasını sağlıyor.
- Anlatım: İnsanlığın ironilerine ışık tutan farklı bir mizah anlayışı sunan, karanlık bir hikâye.
- 2.9D: Ekranı yana kaydırarak ilerlenen geleneksel platform unsurlarıyla sınırlı kalmak yerine, dünyaya dâhil olarak keşfedilebilen dev ölçekli destansı ortamlar.
- Quarma: Quarma, oyundaki eylemlerini yansıtan bir özelliktir ve Abe ile takipçilerinin nihai kaderini etkiler.
- Yağma Ekonomisi: Kaynak toplamak için düşmanları gasp et, dolapların içindekileri topla ve çöp kutularını ara. Bunları otomat makinelerinde takas ederek oyundaki birçok görevin üstesinden gelmen için sana daha fazla yöntem sunan ürünleri elde et.
- Zanaatkârlık: Yağmalanan kaynakları ve otomat makinesi ürünlerini kullanarak karakterlere ve engellere karşı silah veya araç olarak kullanacağın eşyaları yarat.
- Birlikten Kuvvet Doğar: Ne kadar çok takipçiyi kurtarırsan ayaklanma o kadar güçlü olur. Yarattığın eşyaları takipçilerine hediye et. Agresif veya pasif olmalarına sen karar vereceksin.
- Oynanış: Yoğun aksiyonlu platform türü, gizlilik ve platform bulmacalarıyla bir araya geliyor. Yakıp yıkabilir, patlatabilir veya etrafından dolaşmayı deneyebilirsin, ancak her turdaki ölümcül ortamlara ve düşmanlara karşı dikkatli ol.
- Liderlik Tabloları: Tüm seviyeler skor sistemi, liderlik tabloları ve rozetler sunuyor.

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oddworld: Soulstorm Oddworld Inhabitants
Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 12.0.0 Yayınlandı FIA Sertifikalı Gran Turismo Şampiyonası 2021 Sezonuyla Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Soulstorm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız