Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: New ‘n’ Tasty! Ekim'de Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Microids ve geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: New ‘n’ Tasty! Switch versiyonunun Ekim ayında çıkış yapacağını duyurdu. Dijital ve fiziksel olarak satışa sunulacak.

Oddworld: New ‘n’ Tasty! ilk olarak Temmuz 2014'te PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından sırasıyla PC, Mac, Linux, Xbox One, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, iOS ve Android'e geldi.

Oyun hakkında:
 

PlayStation klasiği Abe's Oddysee'nin bu özenle hazırlanmış versiyonunda, orijinal Oddworld kahramanı Abe olarak tarihi yıkıntıları keşfedin, etobur canavarlardan ve çılgın av partilerinden kaçın. Bir zamanlar Oddworld'ün en büyük et üretme tesisinde mutlu bir yer cilalayıcısı olan Abe, patronunun fabrikadaki esirlerden oluşan iş gücünü, yeni RuptureFarms Tasty Treats et aperatifi ürün grubunun sonuncusuna dönüştürme planını öğrenir. Artık Abe canını kıyma makinesinden kurtarmak zorundadır. Ve bu et çiftliğinden kaçış, onun Destanının sadece başlangıcıdır. Halkının mirasını keşfetme yolculuğunda Abe'yi pek çok tehlike beklemektedir. New 'n' Tasty en güncel yeni nesil teknolojileri kullanarak orijinal Oddworld oyununa yeniden hayat verdi. Sıfırdan geliştirilen bu oyunda nefes kesen görsellerin, gelişmiş ses özelliklerinin ve daha iyi, sizi daha fazla içine alan oyun deneyiminin keyfini sürün.

 
Switch versiyonu duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Over the Alps Bu Ay Switch'e Geliyor Toshiba Resmi Olarak Dizüstü Bilgisayar Sektöründen Çekildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız