Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Rift ve Gear VR Sahipleri Artık Uygulamalarını İade Edebilecek

 
     Oculus tarafından yapılan son duyuruyla birlikte bundan böyle Oculus Rift ve Gear VR için aldığınız oyun ve uygulamaları iade etmenize olanak tanınacak.
 
     İade talebinizi direk olarak Oculus uygulaması üzerinden yapabileceksiniz. Sistem genel itibariyle Steam'deki iade yöntemine oldukça benzerlik gösteriyor. Eğer aldığınız ürün üzerinden 14 gün geçmemişse ve 2 saatten az kullandıysanız iade etmeniz mümkün. Uygulamanızın ayarlar menüsünden satın alma geçmişinizi gelerek yaptığınız alışverişin iadesi için talepte bulunabileceksiniz. İade taleplerine en geç 5 gün içerisinde geri dönüş sağlanacağı da gelen bilgiler arasında. Tabi yukarıda bahsettiğimiz süreler Oculus Rift için geçerli.
 
     Eğer Gear VR için almış olduğunuz bir uygulamayı iade etmek isterseniz en geç 3 gün içerisinde ve 30 dakikadan az oynama süresine sahip olduğunuz takdirde geri ödeme alabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 oculur rift vr gear vr
Sonic Forces İçin Oynanış Videosu Yayınlandı Anthem İçin Beta Gelecek "Ama Daha Zamanı Var"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız