Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obi-Wan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Yayın tarihi net olarak belli olmayan dizinin yayın tarihi şimdi belli oldu. 
 
Disney+ France'in haberin göre Obi-Wan'ı izlemek için biraz daha beklememiz gerekecek. Son takvime göre Obi-Wan'ın yayın tarihi 2022. Net bir tarihi ne yazık ki yok ama en az 1.5 yıl bekleyeceğiz. Umuyoruz ki beklediğimize değer.
 
Dizinin en son senaristi belli olmuştu. O habere de buradan ulaşabilirsiniz. Dizinin başrolünde daha önce filmlerde de gördüğümüz Ewan McGregor olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney
Disney+'ta Yayınlanacak Marvel Dizilerinin Yayın Tarihleri Belli Oldu PlayStation Plus Nisan 2020 Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı

TheNewAtilla

7.4.2020 15:52:33

+1
Mandolarianin 2. Hatta belkide 3. Sezonundan sonra yayınlanır. O zamana kadar en az bir tane de star wars oyunu gelir. Çıkınca izleriz işte daha çok var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız