Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obduction ve Offworld Trading Company, Epic'te 22 Temmuz'a Kadar Ücretsiz

 
 
Epic Games'de Offworld Trading Company ve Obduction oyunları ücretsiz. 22 Temmuz saat 18.00'e kadar PC oyuncuları EGS sayfalarını ziyaret edebilir ve ücretsiz kopyalarını alabilir. Aldığınız oyunlar kalıcı olarak sizde kalacak.
 
Obduction
 
Myst'in yapımcısı Cyan'dan bir bilim kurgu macerası. Evrende çok uzaklara kaçırılmış olarak, kendini Dünya'dan tek tük parçaların da olduğu yıkılmış bir uzaylı tabiatında bulursun. Keşfet, açığa çıkar, çöz ve eve dönmenin bir yolunu bul.
 
Oyunu Epic Games Store'da görüntülemek için buraya tıklayın. 
 
Offworld Trading Company
 
Mars'ta koloniler kuruldu ve Dünya'nın ticari devleri bu yeni pazara hükmetmek için savaşıyor. Civilization IV'ün baş tasarımcısı Soren Johnson tarafından geliştirilen bu hızlı ekonomiyle ilgili gerçek zamanlı strateji oyununda kıran kırana bir mücadele var. 
 
Oyunu Epic Games Store'da görüntülemek için buraya tıklayın.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming epic games
Electronic Arts, EA Play 2021'de Yeni Star Wars Oyununu Göstermeyecek The Falconeer için Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız