Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OPUS: Echo of Starsong - Full Bloom Edition Artık Switch için Mevcut

 
 
SIGONO, Nintendo eShop üzerinden Switch için bulmaca macera oyunu OPUS: Echo of Starsong'u OPUS: Echo of Starsong - Full Bloom Edition adı altında piyasaya sürdü. OPUS: Echo of Starsong ilk olarak 1 Eylül 2021'de Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
OPUS: Echo of Starsong, kanunların geçerli olmadığı bir bilim kurgu evreninde geçen, hikâyeli bir macera oyunudur. Oyuncular, toplumdan dışlanmış bir maceracı olan Jun ve gizemli "yıldız şarkıları (starsongs)" söyleyebilen bir kadın olan Eda karakterlerini seçebilecek. Eda'nın Yıldız Şarkılarının yardımıyla ikili, keşfedilmemiş asteroitleri keşfedecek ve kadim bir mitosu çözmek için uzayın kalbine yaptıkları yolculuklarında bulmacaları çözecek.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera
A Guidebook of Babel'in Switch Sürümü Onaylandı Behind the Frame: The Finest Scenery, 2 Haziran'da PS4 ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OPUS: Echo of Starsong
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız