Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OPM Little Big Planet 2'ye Tam Puan Verdi


    İlk Little Big Planet oyunu sevimli karakterleri, eğlenceli bulmaca ve platform öğelerinin yanı sıra bölüm yaratma seçenekleri ile de büyük beğeni toplamıştı. Little Big Planet 2 Ocak ayında Playstation 3 sahipleriyle buluşacak ve Official Playstation Magazine (Resmi Playstation Dergisi) şimdiden oyunu inceledi.
 
   Dergi Little Big Planet 2'ye 10 üzerinden 10 puan vererek çok başarılı bir oyun olduğunu belirtti.
 
    OPM incelemesinde kavraması kolay oluşturma araçları sayesinde anında ve kolayca bölüm yaratabileceğimiz vurgulanmış. Bu nedenle 2011 yılında diğer oyunlardan çok daha fazla zamanı LBP 2'de geçireceğimiz belirtilmiş.
 
     İlk oyuna göre çok daha gelişmiş olarak nitelendirilen Little Big Planet 2'nin görsellerinin de ilk oyuna göre geliştiğini biliyoruz. Bakalım Sony ve Media Molecule bu defa istedikleri satış rakamlarına ulaşabilecekler mi?
 
    Ayrıca Official Playstation Magazine gelecek ay Uncharted 3, LA Noire ve Killzone 3 ile ilgili yepyeni ayrıntıları olduğu önincelemeler yayınlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Little Big Planet 2 Sony Media Molecule
The Last Story'den Taptaze Bir Tarama Professor Layton: Mask of Miracles Japonca Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Big Planet 2
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız