Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"OF: Red River Düşünerek Oynayanlara Göre"

Bir önceki oyun olan Dragon Rising, ortalamanın üzerinde puanlar almıştı
 
     Operation Flashpoint: Red River'ın geliştiricisi Codemasters'ta baş tasarımcı olan Tim Browne oyunla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
 
     Browne, Red River'ın simülasyon ve askeri shooter arasında iyi bir dengeye sahip olduğunu ve etrafta koşuşturarak ateş ettiğiniz shooter'lardan sıkılan, biraz da zekâsını konuşturmak isteyen oyunculara göre olduğunu söyledi. Oyunun türünün bu nedenle taktik tabanlı shooter olduğunu belirten yapımcı, oyunun düşünerek oynayanlara göre olduğunu söyledi.
 
     Operation Flashpoint: Red River, eğlence faktöründen dolayı herşeyiyle tam bir simülasyon değil. Yine de stratejinizi belirlemenin çok önemli olduğu yoğun bir taktik tabanlı shooter.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Operation Flashpoint Codemasters aksiyon
The Sims ve SimCity'nin Yaratıcısından Yeni Proje Warm Gun Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2011 13:27:59

0
bence haklılar!

BSC Misafiri

6.3.2011 13:27:19

0
Sen oyunu ingilizce yap sonra gel bana düşün de ilk önce ingilizceyi sökmek gerek

G-dOG

6.3.2011 13:00:46

0
Evet kesinlikle düşünerek oynamak gerek.Haydiii... diye dalarsanız operation flash point değil başka birşey oynamış olursunuz.Bir bölümü defalarca farklı farklı oynayabilirsiniz.Komuta ekranını sık kullanmak gerek ki adamlarınızla ani baskınlar yapabilin ve/ veya tuzak kurabilin.Tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.Dalarak giderseniz fena oluyor.Çünkü oyun da tek kurşunla ölüyor ve epey başından başlıyosunuz.Ahh Red River gel haydi geeel...

Project Scorpio

6.3.2011 09:50:57

0
Dragon Rising de gördük oyunun türü taktik FPS diye geçiyor ama oyunda bir kere bile komut ekranını kullandığımı hatırlamıyorum Red River da nasıl olacak bakalım.

BSC Misafiri

6.3.2011 07:36:39

0
Hahah her iddasina girerimki BC3'ün videolarini izledikten sonra tirstilar ve bögle bir aciklama yapma geregi duydular hahahaha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Operation Flashpoint: Red River
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız