Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia, El Konsolu "Shield"i Duyurdu!

 
 
   Nvidia az önce "Project Shield" kod adlı yeni bir el konsolu/ el cihazı duyurdu. Android işletim sistemine sahip Tegra 4 işlemcili cihaz konsol kalitesinde oyun keyfi sunmayı amaçlıyor.
 
 
   Nvidia'nın önemli isimlerinden Jen-Hsun Huang tarafından tanıtılan Shield, bir masa üstü konsol gibi HD TV'lere iliştirilebiliniyor. Cihazın işlemcisi HDMI üzerinden 4K çözünürlüğe ulaşacak kapasitede. Beats Audio ses destekli taşınabilir cihaz sahip olduğu 33Wh bataryasıyla 5-10 saatlik oyun veya 24 saatlik HD video izleme keyfi vadediyor.
 
   Shield, 5 inch büyüklüğünde 720p Retinal multitouch  ekranı ve micro SD desteğine sahip. Arayüzsüz, direk Android işletim sistemiyle çalışan cihaz Google'ın Gmail için sunduğu uygulamaları ve Play Store'u da destekliyor.
 
 
 
   Shield'ın heyecan verici bir diğer özelliği ise GeForce grafik kartına sahip PC'lerden oyunları Wi-Fi aracılığıyla stream edebilme özelliği. Bu sayede hem PC üzerinizde hem de dijital oyun kütüphanesi Steam'e ulaşabilecek ve oradaki oyunlarınızı taşınabilir cihazınıza aktarabilecek, oynayabileceksiniz. 
 
 
 
   Nvidia tarafından yapılan açıklamaya göre Shield için yakın gelecekte kablosuz olarak Tv bağlantısı desteği de yayınlanacak. Bu sayede Shield'da mevcut olan yazılımlarınızı (video, müzik, oyun) kablosuz olarak Tv'de görüntüleyebileceksiniz. Shield donanımsal açıdan Xbox 360 kontrollerine hayli benzeyen çift analoglu, D-pad'e sahip ve farklı aksiyon tuşlarını sahip bir kontrol taşıyor üzerinde. 
 
   2013'ün ikinci çeyreğinde çıkması beklenen Shield için fiyat belirsiz. Ancak Nvidia'nın yaptığı bu atak taşınabilir konsol piyasası ve Android oyun dünyası için büyük önem arz ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge nvidia taşınabilir konsol taşınabilir cihaz tegra 4 hdmi 4k resolution stream pc steam handheld device
Blur 2, Oynanış Videosuyla Birlikte Ortaya Çıktı Valve'in "Linux" Tabanlı Steambox'ı Bu Yıl Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

8.1.2013 23:19:26

0
İstediğin tarafınla gülebilirsin arkadaşım..Telefondaki oyunlar basit oyunlardır.%95'i casual kitledir.Hardcore oyuncunun zaten telefonla oyun oynamak gibi bir iştahı yoktur.Hardcore oyuncu oyununu iyi bir pc'de,ps3 veya xboxda oynar.Telefondakileri sadece çerez niyetine oynar.Tabi o da sıkılmadan oynayabilirse.O kadar oyun oynadım telefonda, daha hiçbir sürükleyici oyununu göremedim.10 dk. sonra sıkılıp kapattım çoğunu.Sen söyle bakalım şu unchartedden daha detaylı bir oyun.Konsol kalitesi derken de kastım grafik kalitesi değil.Oyunların içerikleri,derinliği,yapım maliyetleri vs.Vitaya yapılan uncharted ve ac:liberation gibi oyunlar en az bir ps3 versiyonu kadar olmasa da maliyetlidir.Üzerine emek harcanarak yapılır.Öyle androiddeki gameloft oyunları gibi 1 ayda oyun yapmıyorlar.

itachi237

8.1.2013 23:08:19

-2
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Kazık olması için 1000 tl'nin üzerinde satılması lazım ki, donanımsal özellikleri 1000 tl'nin üzerini hakeden bir konsol.Şu an 550 tl'ye 3g'li modelini alabiliyorsun. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-kapali-kutu-sony-psp-vita-wifi-plus3g-en-dusuk-fiyat-109851900/detay/ Hafıza kartı konusunda haklılık payın var ama bu karta bir kere para veriyorsun, oyun gibi devamlı alacak olduğun bir şey değil.Sony cihazın içine dahili hafıza koysaydı, yine bir şekilde koymuş olduğu hafızanın parasını alırdı.Yani 600 yerine 700 tl fiyat biçerdi. Oyun konusu ise bambaşka bir olay.Her oyun pahalı değil.Özellikle amerika psn'den üyeliğiniz var ise, oyunların en pahalısı 75 tl civarına geliyor.Misal most wanted oyunun ps3 versiyonu 59 dolar, vita versiyonu 39 dolar.Bahsetmiş olduğun android oyunlarda konsol kalitesinden çok uzak basit oyunlar.Zaten o tip oyunlar vitada da 2-3 dolar civarında.Ayrıca plus üyeliği varsa 6 adet oyun bedavaya geliyor.Hemde bunların çoğu konsol kalitesinde oyunlar.İçlerinde vitanın en iyi grafikli oyunu uncharted golden abbys'de var. Eğer plus üyeliğin var ise.Bedava oyunlar şöyle; Uncharted Golden Abbys Mortal Kombat Gravith Rush Wipeout Jet Set Radio Mutant Block Doğru düzgün oyun yok dediğin vitada ki; çıkışı ile en fazla oyunu olan konsoldur kendisi, üstdeki saydığım plus oyunları ile beraber most wanted,little big planet,assassins creed liberation,Call Of duty Declassified,resistancef,fifa 13,mgs hd collection,ninja gaiden,street fighter,unit 13,virtua tennis gibi konsol kalitesinde oyunları var.Ve bu konsol daha bir sene bile olmadı çıkalı.Oyun konusunda şu an ps3'ün ilk çıktığı zamankinden çok daha iyi durumda. Benden size tavsiye, kullanmadığınız bir konsol hakkında bu kadar atıp tutumayın.Gördüğünüz gibi vitanın durumu sizin anlattıklarınız ile alakası yok.Yani almış olan bir insan kesinlikle kazıklanmıyor.Aksine memnun olan baya bir kullanıcı var.Burdan bakabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_68936140/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69333809 Nvidia shield konusuna gelecek olursak dediğim gibi fiyatı belli değil.Ama tahminim bu donanım ile vitadan aşağı kalır bir fiyatı olmuyacak.Üstelik oyunlarda android marketteki bir çok basit oyun.Zaten android oyuncularının çoğu akıllı telefon sahibi casual oyuncu kitlesi.Zaten telefonu olan ve boyutlara önem veren kullanıcılar bu kaba cihazı neden extra masarafa girip almak istesinler orası da ayrı bir konu...Kendine özel oyunları olacaksa iş yapar.Ama zaten pc'de büyük ekranda oynayacak olduğun oyunu stream ederek küçük ekranda oynamak isteyenlerin sayısı ne kadar fazla olur o da ap ayrı bir konu..
çıkış oyunlarının üzerine çıkan oyunlar pek bir halt değil. sony plusla beraber tüm oyunları bedava vermeseydi konsol faciayla sonuçlanacaktı. kazık olması için 1000tl nin üstünde satılması lazım demişsin. kime göre neye göre kazık? aldığın bir el konsolu, bir masaüstü konsoldan pahalıya satılıyor. bu bana kalırsa kazıktır. plus üzerinden aldığın oyunlarıda hafıza kartına indirmen gerekiyor ama çok pahalı. yanılmıyorsam 16 gblık versiyon vita ilk çıktığında 120-130 civarındaydı ki içine yüklenen oyunlar 2şer gb olsa ilerde oyun yükleyemeyeceksiniz.ne kadar dijital oyun alabilirsin ki ? belli bir süre sonra kutulu alman gerekecek ve yeni çıkan oyunlar çok pahalı. o saydığın oyunlardanda uncharted'ın bir grafikleri iyi. oyunu naughty dog'un yapmadığı hemen belli oluyor.hiç sürükleyici değil diğer unchartedlar gibi ve sıkıyor. diğer oyunlarda orta düzeyde. mobilde çok daha zevkli indie oyunlar var. konsol kalitesinden kastın grafikse 2013'te yeni nesil mobil gpularla iyi grafikli pek çok oyun gelecektir. ki grafikleri iyi olan zaten pek çok oyun mevcut. oyun konusunda ps3ün ilk zamanlarından çok daha iyi durumda evet çünkü sony dersini almış ve pek çok oyunla çıkarttı konsolu. ama sonra 3. parti geliştiriciler vitayı resmen unuttu. satış rakamlarıda bunu gösteriyor zaten. işlemcisi iyidir grafik kartı iyidir ekranı iyidir hatta gördüğün en iyi ekran oled sonuçta ama oyun olmadıktan sonra bir işe yaramıyor. ayrıca vitayı uzun bir süre kullandım uncharted gravity rush ve mortal combat oyunlarını oynadım ama şunu söyleyebilirim vitaya çıkmış en iyi oyun frobisher says'dir. bedava olmasına rağmen gerçekten eğlendiren tek oyun. akıllı telefon sahiplerinide casual oyuncu kitlesine sokan gördüğüm ilk insansınız. vita aldınız diye hardcore mu oldunuz. ben buna anca bitarafımla gülerim.

GT_55

8.1.2013 22:44:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

vita bana kalırsa çok büyük bir kazıktır. 750 tl konsola verip sonra 16 gb hafıza kartına para bayılmak ve oyunları 120 tlden satın almak... hemde doğru düzgün oyun yok. nvidia hayrına dağıtmayacak elbet ama androidde oyunlar 1-2 dolar civarında ki steam üzerindeki oyunlarımızı pc üzerinden bu cihazda oynayabilecekmişiz. fiyatının vitadan pahalı olacağınıda sanmıyorum. çıktığı zaman neyin ne olduğu belli olur. şimdiden büyük konuşmakta istemiyorum çünkü vita çıkcağında ps3 oyunlarını remoote play ile vita üzerinden oynatabilecekmişiz gibi tanıtıldı ama bunun mümkün olmadığı söylendi sonra. oysa konsolu kırıp bu işlem yapılabiliyor. yani bu yazılım desteğini sony vermedi. büyük bir ihtimal ps4 ile psvitayı bırbirine bu yöntemle bağlamayı düşünüyorlar. yeni birşey gibi karşımıza çıkartacaklar. ama eğer steam üzerinden oyunlar oynanıyorsa androiddeki oyunları oynamaya hiç gerek kalmaz. dediğin AAA kalitesi oyunların hepsinide oynarız ki demoda adamlar ac3 oynuyor.
Kazık olması için 1000 tl'nin üzerinde satılması lazım ki, donanımsal özellikleri 1000 tl'nin üzerini hakeden bir konsol.Şu an 550 tl'ye 3g'li modelini alabiliyorsun. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sifir-kapali-kutu-sony-psp-vita-wifi-plus3g-en-dusuk-fiyat-109851900/detay/ Hafıza kartı konusunda haklılık payın var ama bu karta bir kere para veriyorsun, oyun gibi devamlı alacak olduğun bir şey değil.Sony cihazın içine dahili hafıza koysaydı, yine bir şekilde koymuş olduğu hafızanın parasını alırdı.Yani 600 yerine 700 tl fiyat biçerdi. Oyun konusu ise bambaşka bir olay.Her oyun pahalı değil.Özellikle amerika psn'den üyeliğiniz var ise, oyunların en pahalısı 75 tl civarına geliyor.Misal most wanted oyunun ps3 versiyonu 59 dolar, vita versiyonu 39 dolar.Bahsetmiş olduğun android oyunlarda konsol kalitesinden çok uzak basit oyunlar.Zaten o tip oyunlar vitada da 2-3 dolar civarında.Ayrıca plus üyeliği varsa 6 adet oyun bedavaya geliyor.Hemde bunların çoğu konsol kalitesinde oyunlar.İçlerinde vitanın en iyi grafikli oyunu uncharted golden abbys'de var. Eğer plus üyeliğin var ise.Bedava oyunlar şöyle; Uncharted Golden Abbys Mortal Kombat Gravith Rush Wipeout Jet Set Radio Mutant Block Doğru düzgün oyun yok dediğin vitada ki; çıkışı ile en fazla oyunu olan konsoldur kendisi, üstdeki saydığım plus oyunları ile beraber most wanted,little big planet,assassins creed liberation,Call Of duty Declassified,resistancef,fifa 13,mgs hd collection,ninja gaiden,street fighter,unit 13,virtua tennis gibi konsol kalitesinde oyunları var.Ve bu konsol daha bir sene bile olmadı çıkalı.Oyun konusunda şu an ps3'ün ilk çıktığı zamankinden çok daha iyi durumda. Benden size tavsiye, kullanmadığınız bir konsol hakkında bu kadar atıp tutumayın.Gördüğünüz gibi vitanın durumu sizin anlattıklarınız ile alakası yok.Yani almış olan bir insan kesinlikle kazıklanmıyor.Aksine memnun olan baya bir kullanıcı var.Burdan bakabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_68936140/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69333809 Nvidia shield konusuna gelecek olursak dediğim gibi fiyatı belli değil.Ama tahminim bu donanım ile vitadan aşağı kalır bir fiyatı olmuyacak.Üstelik oyunlarda android marketteki bir çok basit oyun.Zaten android oyuncularının çoğu akıllı telefon sahibi casual oyuncu kitlesi.Zaten telefonu olan ve boyutlara önem veren kullanıcılar bu kaba cihazı neden extra masarafa girip almak istesinler orası da ayrı bir konu...Kendine özel oyunları olacaksa iş yapar.Ama zaten pc'de büyük ekranda oynayacak olduğun oyunu stream ederek küçük ekranda oynamak isteyenlerin sayısı ne kadar fazla olur o da ap ayrı bir konu..

CWaRRioR

8.1.2013 16:41:59

0
PC'deki oyunları cloud mantığıyla çalıştırabilmesi hoş olmuş. Ama nvidia exclusive oyun çıkartmadığı sürece kısıtlı bir kitleye hitap eder. Oyunların saatler sürecek gameplay süresi olmalı ve en önemlisi touch screen kontrolleri kısıtlı bırakılmalı ki diğer cihazlarda herhangi bir yöntemle oynanamasın. Malum, Android'de belirgin sınırlar olmadığından modifiye etmeye çok müsait oluyor uygulamalar

itachi237

8.1.2013 14:28:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Daha çıkmadan bu diyorsun.O da yetmezmiş gibi kazığı yedin diyorsun, sanki nvidia hayrına dağıtacak shield'i.Daha fiyatı bile değil.Gerçekten alem adamlarsınız. Çıktığı zaman daha detaylı bir şekilde tekrar konuşulur.Ama şu aşamada android'de bulunan çerezlik telefon kalitesi oyunlar ile istenileni ne kadar verebelir?Kafalarda soru işareti oluşturuyor.Konsol kalitesi oyunlar dendiği zaman, vitadaki bir uncharted,bir most wanted,bir assassin's creed 3,bir fifa 13 gibi konsol kaltesinde oyunlar beklerim.Bakalım nvidia bunu ne kadar başarabilecek.
vita bana kalırsa çok büyük bir kazıktır. 750 tl konsola verip sonra 16 gb hafıza kartına para bayılmak ve oyunları 120 tlden satın almak... hemde doğru düzgün oyun yok. nvidia hayrına dağıtmayacak elbet ama androidde oyunlar 1-2 dolar civarında ki steam üzerindeki oyunlarımızı pc üzerinden bu cihazda oynayabilecekmişiz. fiyatının vitadan pahalı olacağınıda sanmıyorum. çıktığı zaman neyin ne olduğu belli olur. şimdiden büyük konuşmakta istemiyorum çünkü vita çıkcağında ps3 oyunlarını remoote play ile vita üzerinden oynatabilecekmişiz gibi tanıtıldı ama bunun mümkün olmadığı söylendi sonra. oysa konsolu kırıp bu işlem yapılabiliyor. yani bu yazılım desteğini sony vermedi. büyük bir ihtimal ps4 ile psvitayı bırbirine bu yöntemle bağlamayı düşünüyorlar. yeni birşey gibi karşımıza çıkartacaklar. ama eğer steam üzerinden oyunlar oynanıyorsa androiddeki oyunları oynamaya hiç gerek kalmaz. dediğin AAA kalitesi oyunların hepsinide oynarız ki demoda adamlar ac3 oynuyor.

BlackBeasT

8.1.2013 09:12:11

0
Dead Trigger 2 runnin on Nvidia:Shield

- The Stig -

8.1.2013 06:58:11

0
yeni nesil az çok şekilleniyor..

GT_55

8.1.2013 00:11:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

elbette bu. vitayı alıp kazığı yemişsin. vitanın oyunu bile yok. bi çıkış oyunları bi persona golden birde one piece. bunda tonlarca pc oyunu+tegra zone+google play store.
Daha çıkmadan bu diyorsun.O da yetmezmiş gibi kazığı yedin diyorsun, sanki nvidia hayrına dağıtacak shield'i.Daha fiyatı bile değil.Gerçekten alem adamlarsınız. Çıktığı zaman daha detaylı bir şekilde tekrar konuşulur.Ama şu aşamada android'de bulunan çerezlik telefon kalitesi oyunlar ile istenileni ne kadar verebelir?Kafalarda soru işareti oluşturuyor.Konsol kalitesi oyunlar dendiği zaman, vitadaki bir uncharted,bir most wanted,bir assassin's creed 3,bir fifa 13 gibi konsol kaltesinde oyunlar beklerim.Bakalım nvidia bunu ne kadar başarabilecek.

S!rJohN

7.1.2013 19:23:17

0
Söz konusu NVIDIA olduğu için cihaz bayağı pahalı olur.

kurtbecer

7.1.2013 18:24:12

+1
eğer çok uçuk bir fiyat ile gelmezse. nvidia tegra 3 kullanan Ouya'nın sonu olur. konsol ölü doğar.

okhoroz

7.1.2013 18:09:11

0
amd den şuan bişeyler beklemeye başladım :D

itachi237

7.1.2013 18:08:32

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri VİTA forever tegra 3 ü tabletler kullanıor sizce vitamı iyi bu mu sözler misiniz arkadaşlar ?
elbette bu. vitayı alıp kazığı yemişsin. vitanın oyunu bile yok. bi çıkış oyunları bi persona golden birde one piece. bunda tonlarca pc oyunu+tegra zone+google play store.

Yagami Iori

7.1.2013 17:44:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bunda angry birds'den başka bişey oynanmaz...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lmfOf1epclc

Bowser Zeki

7.1.2013 17:00:11

0
Misafirler post kasmış.

aykut291

7.1.2013 15:56:15

0
Aha 2013 ilk Bombası hadi bakalım :D

_-CeZa-_

7.1.2013 15:33:31

0
2013 yılı bizim için süper olacağa benziyor, bakalım konsol dünyası nereye gidecek :)

BSC Misafiri

7.1.2013 15:14:33

-2
VİTA forever tegra 3 ü tabletler kullanıor sizce vitamı iyi bu mu sözler misiniz arkadaşlar ?

BSC Misafiri

7.1.2013 12:44:56

0
Ulan bende konsol yapcam :)

BSC Misafiri

7.1.2013 12:44:49

0
Hadi ati sende yaparsın :P

BSC Misafiri

7.1.2013 12:44:47

+1
gta 5 çalışırmı bunda ?

BSC Misafiri

7.1.2013 12:44:46

-2
bunda angry birds'den başka bişey oynanmaz...

Guest-73181344B

7.1.2013 12:35:23

0
Boşuna zahmet etmesin. Ouya'nın populeritesine kanıp çıkardı fakat zahmet etti. Ben Asus transformers kullanıyorum. Bu cihaz varken neden buna para vereyim?. Hiç bir sebep yok. Fiyatı da Nvidia'ya has olacaktır tabii ki..

cahitdikici

7.1.2013 12:15:22

0
konsolun gücünü tegra 4 veriyorsa büyük ihtimalle yakında bütün telefonlar konsol kalitesinde oyun grafiği verebilir tegra 3den daha güçlü ve daha az güç tüketiyor büyük ihtimalle sene ortasında tegra 4 işlemcili htc modelleri gelmeye başlar

evrika

7.1.2013 12:07:14

-1
elde tutus bence berbat ekran cok kucuk bunda nasil oyun oynamak olurki anlamadim

alemburda34

7.1.2013 12:03:53

0
24 saatlik HD video izleme sıf bunun için bile alınır !

Bowser Zeki

7.1.2013 11:44:14

0
Bu özelliklere fiyat ne olur acaba

darknesssss

7.1.2013 11:31:52

0
http://www.youtube.com/watch?v=lmfOf1epclc ac3

cahitdikici

7.1.2013 11:25:39

0
hem hdmi üzerinden 4k çözünürlük veriyor hemde konsol kalitesini yakalamaya çalışıyor :)

WiiSmash

7.1.2013 10:26:19

0
Android olması çok büyük bir avantaj ouya ve benzeri androidli konsolların olmasıda her konsolu zenginleştirecektir windowsda xbox tablet yapacak ps vita kötü duruma giriyor vita bir androidli olaydı var ya anasını ağlatırdı piyasanın

BSC Misafiri

7.1.2013 10:02:03

-2
bu konsol ps4 ün kepler mı dersınız rsx dersınız ne dersenız deyın nvıdıa gpu su kullanmayacagının ıspatıdır.byyy byyy nvıdıacım kendıne ıyı bak sen pc oyuncularını kazıkla. AMD NIN GOZUNUN YAĞINI YIYIM

BSC Misafiri

7.1.2013 09:34:50

-1
sony e attıgı kazıgın netıcesı bu işte.bu bırseyın ıspatıdır. ps4 nvıdıa kullanmayacak.zaten kullansın ben vallaha bıllaha almam ps4 herif bize kazık atmış rsx 550 ıle daha bırde ps4 mi girecek...

BSC Misafiri

7.1.2013 09:34:38

-1
KAZIKÇİ VOYVODA NVİDİA GELDİİİİ.İSTEYEN GELSİN 2 000 TL YE KONSOL ...KAPANIN ELİNDE KALIYOR..

BSC Misafiri

7.1.2013 09:02:07

-1
alın size dediklerımızın ıspatı ne demiştik konsol pazarı herkesin iştahını kabartıyor.o yuzden de nvidia bıle konsol cıkarıyor.dediğimiz gibi yarın EA UBISOFTUN konsol cıkarmıyacagını kim garantı eder herif neden her oyunda sony e mıcrosofta yüzde ödesin ki...valve bıle konsol cıkarcak.bunların ışıgında sony benım ıcın onemlı nintendo ve xbox bu işin sülükleri demiştim daha önce bu iş sony icin tehlikeli olmaya başladııııı.....derhal sony nın excusive oyunlara onem vererek ılerlemsi şart yoksa coklu platformlara guvenırse kotu bır darbe yer.bu aslında oyuncuar ıcınde tehlıkelı yarın derlerkı eeeee benım konsolumd bu oyun sadece derler.ıs sarpa sarar...ne yapacagız assasın creed oynamakm ıcın ubısoft veya cod oynamak ıcın actıvısıon konsolu mu alacagız...

BSC Misafiri

7.1.2013 09:01:51

+1
iyi güzelde rahat a benzemiyor

S.P.E.C.I.A.L.

7.1.2013 08:58:06

-2
Oyunları PC'den nasıl stream edecek? Ge-Force grafik kartıyla ne alaka? Şu Galaxy'nin WHDI'lı ekran kartına sahip olanlar deseler neyse de, normal kartlarda böyle birşey yok ki. Böyle birşey normal yollarla yapılabilseydi zaten yapardık. Son olarak dokunmatik bir cihazda gamepadin niye iyi bir fikir olduğu düşünülüyor bilmiyorum. Şahsen Logitech Wireless F710 Gamepad'imi Galaxy S3'üme bağlamayı hiç düşünmedim. Çünkü o oyunlardan dokunmatik olarak oynarken keyif alıyorum. Bazen PC'de oyun oynamak istemezken orada sırf dokunmatik diye oyun oynayasım gelebiliyor. Artık gamepad olayını aşmak lazım. Kinect var, Leap Motion var, ele giyilebilir konsept kontrolcüler var, ama hala gamepad hala gamepad.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız