Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nordisk Games, Supermassive Games'i Satın Aldığını Duyurdu

 
 
Kopenhag merkezli Nordisk Games, The Dark Pictures Anthology ve The Quarry geliştiricisi Supermassive Games'i satın aldığını duyurdu. Nordisk Games daha önce Mart 2021'de şirketin yüzde 30,7'lik hissesini satın almıştı. Şimdi ise şirketin tamamına sahip olacak.
 
Supermassive Games CEO'su Pete Samuels bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Nordisk Games'teki ekiple beraber yakın bir şekilde çalışmaya başladığımızdan bu yana bir yıldan fazla süre geçti. Getirdikleri deneyim ve uzmanlık ile daha büyük bir işlere adım attık. Nordisk ailesinin bir parçası olmaktan memnunuz. Burada Supermassive stüdyosundaki herkes adına konuşabilirim. Bu ortaklığın bizi götüreceği yer konusunda heyecanlıyım.” 
 
Nordisk Games, önde gelen Nordic medya grubu Egmont'un bir parçası olan Nordisk Film'e ait. Avalanche Studios Group'un yanı sıra Star Stable Entertainment, Flashbulb Games, Nitro Games ve MercurySteam'deki çoğunluk ve azınlık hisselerine de sahip. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Venturebeat oyun geliştirme stüdyo Nordisk Games
Hellpoint'in Xbox Series Sürümü Ertelendi TMNT: The Cowabunga Collection için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız