Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Noble Takımına Yakından Bakıyoruz


 
     Çıkış tarihinin yaklaşması ile daha fazla haber ve medya ile karşımıza çıkmaya başlayan Halo: Reach için mükemmel bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Sabah saatlerinde yeni bir Live Action tanıtım filmi ile karşımıza çıkan Halo: Reach'ın bu videosu ise tamamen oyun içinde bulunan sahnelerden oluşuyor. Reach baskınının yakından gözler önüne serildiği bu tanıtım videosu daha çok oyunda kontrol edeceğimiz Noble takımı üzerine kurgulanmış. "Bugünün geleceğini biliyorduk" gibi etkileyici bir cümle ile başlayan video, daha sonrasında Covenant birliklerinin Reach'a saldırdığı görüntüler ile devam ediyor.
 
     Reach'ın yanışı, milyonlarca insanın ölmesi gibi karanlık zamanlardan bahsedilen videonun ilerleyen dakikalarında ise "umut" teması hakim kılınmış. Tam bu noktada da videoda Noble takım elemanlarının tanıtımı ile karşılaşıyoruz.
 
     Daha önce bir çok savaşta Spartan'lar ile de sırt sırta çarpışan Carter, takımın lideri konumunda yer alıyor. Takımın teknik sorumlusu ve tek bayan karakteri olan Catherine ise kısaca Cath olarak biliniyor. Carter'ın sağ kolu olan Cath ayrıca gizli saldırılarda da uzman. Noble 3 olarakta bilinen Jun ise keskin nişancılık konusunda işinin ehli olarak takımda bulunuyor. Takımın en renkli görünüme sahip olan Emile ise ilginç kaskı ve tez canlılığı ile ön plana çıkıyor. Ağır silahlarda uzman olan Jorge ise takımdaki tek Spartan II elemanı olarak dikkat çekiyor. takımın son ismi Noble 6 olan Thom ise hikayede hüzünlü bir şekilde karşımıza çıkabilir. Zira Thom'un Reach'ın düşüşünden hemen sonra öldüğü biliniyor.
 
     Videonun sonunda ise bir Spartan'dan bahsediliyor. Videonun adı ile de bağdaşınca bu karakteri baya merak etmeye başladım. Zaten hikaye olarakta serinin en merak edilen ve etkileyici anlarına sahip olan Reach'in düşüşünü, serinin yeni oyununda tam anlamı ile görebileceğiz.  Oyun için yayınlanan ve "A Spartan Will Rise" adındaki bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Reach'i unutmayın....
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360
Sony'den MoH Hediyeli Kulaklıklar Fable III'ün GamesCom Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız